Δωροεπιταγή Αξίας 4€ (8€ από 12€) για Αγορά 2 Yγρών Φακών Επαφής Biosoak (360 ml έκαστο) με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού!

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ με ένα κλικ 4€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-gift-img
Δωροεπιταγές που κατέβηκαν
82

Δωροεπιταγή Αξίας 4€ (8€ από 12€) για Αγορά 2 Yγρών Φακών Επαφής Biosoak (360 ml έκαστο) με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού!

ΚΕΡΔΙΣΕ με ένα κλικ
4€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
77 Αγορές
 • Δωροεπιταγή Αξίας 4€ (8€ από 12€) για Αγορά 2 Yγρών Φακών Επαφής Biosoak (360 ml έκαστο) με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού!
 • Κάνε ένα απλό κλικ στην επιλογή «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ».
 • Η Δωροεπιταγή αυτόματα μεταφέρεται στο Προφίλ σου, στην επιλογή «Δωροεπιταγές» (θα πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχεις εγγραφεί να συνδεθείς τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σου).
 • Επίδειξε τη Δωροεπιταγή, στο κινητό, ή εκτυπωμένη, στην Υποδοχή της Επιχείρησης.
 • Τέλεια! Κέρδισες Έκπτωση 4€ για Αγορά 2 Yγρών Φακών Επαφής Biosoak (360 ml έκαστο), με την Δωροεπιταγή του Goldmall.
 • Ισχύει για 15 ημέρες.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για Αγορά 2 Yγρών Φακών Επαφής Biosoak (360 ml έκαστο).
 • Η κάθε Δωροεπιταγή αντιστοιχεί σε μία απόδειξη αγοράς 2 Yγρών Φακών Επαφής Biosoak (360 ml έκαστο).
 • Απαραίτητη η επίδειξη της δωροεπιταγής, στο κινητό ή εκτυπωμένη.
 • H Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη Δωροεπιταγή της επιχείρησης.
 • Η Δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από εσάς, είτε από άλλο πρόσωπο επιλογής σας, δίχως να απαιτείται να επιδείξετε κάποιο επιπλέον προσωπικό παραστατικό για την πιστοποίηση των στοιχείων σας.

Ο οίκος οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» έχει χαράξει εδώ και χρόνια μία ανοδική πορεία και μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του που έχουν γερά θεμέλια!

Από το 1963, με την πολύτιμη εμπειρία δύο γενεών, συνεχίζει να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οτιδήποτε αφορά γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακών επαφής.

Ο οίκος οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» αντλώντας όλα τα θετικά στοιχεία από την πολύχρονη πείρα του, ενημερώνει το εξειδικευμένο προσωπικό του με κάθε τι νέο και καινοτόμο έχει να παρουσιάσει ο χώρος των οπτικών.  

Ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των πιο γνωστών εμπορικών σημάτων (Marc Jacobs, Gucci, Dior, Armani, Carrera, Rayban κ.α), στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σας εγγυώνται το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα. 

Διαθέτουν επίσης, ειδικό τμήμα οπτομετρίας και σας προσφέρουν δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο.

Η επιλογή οπτικών και φακών επαφής δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται χαλαρά και σίγουρα την εμπιστοσύνη την κερδίζεις με σοβαρότητα συνέπεια και ευθύνη. 

Ό,τι ακριβώς θα βρείτε στον οίκο οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» όπου το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα σας συμβουλεύσει θα σας ενημερώσει και θα σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για σας είτε πρόκειται για γυαλιά ηλίου είτε οράσεως είτε για φακούς επαφής.

Ερμού 48, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
2310 236282