Δωροεπιταγή Αξίας 170€ (80€ από 250€) για Αγορά 2 ζευγαριών Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, της εταιρείας Ex-One, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού, στο κέντρο της πόλης!


ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ με ένα κλικ 170€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-gift-img
Δωροεπιταγές που κατέβηκαν
166

Δωροεπιταγή Αξίας 170€ (80€ από 250€) για Αγορά 2 ζευγαριών Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, της εταιρείας Ex-One, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού, στο κέντρο της πόλης!


ΚΕΡΔΙΣΕ με ένα κλικ
170€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
96 Αγορές
 • Δωροεπιταγή Αξίας 170€ (80€ από 250€) για Αγορά 2 ζευγαριών Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, της εταιρείας Ex-One, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού, στο κέντρο της πόλης!
 • Κάνετε ένα απλό κλικ στην επιλογή «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ».
 • Η Δωροεπιταγή αυτόματα μεταφέρεται στο Προφίλ σας, στην επιλογή «Δωροεπιταγές» (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Επιδείξτε τη Δωροεπιταγή, στο κινητό ή εκτυπωμένη, στην Υποδοχή της Επιχείρησης.
 • Τέλεια! Κερδίσατε Έκπτωση 170€ με τη Δωροεπιταγή του Goldmall!
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για Αγορά 2 ζευγαριών Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, της εταιρείας Ex-One.
 • Δευτέρα & Τετάρτη 09:30 έως 16:00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 09:00 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 16:00. 
 • Η κάθε Δωροεπιταγή αντιστοιχεί σε μία απόδειξη αγοράς 2 ζευγαριών Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, της εταιρίας Ex-One.
 • Απαραίτητη η επίδειξη της δωροεπιταγής, στο κινητό ή εκτυπωμένη, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Δυνατότητα λήψης απεριόριστων δωροεπιταγών.
 • H Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη Δωροεπιταγή της επιχείρησης.
 • Η Δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από εσάς, είτε από άλλο πρόσωπο επιλογής σας.

Ο οίκος οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» έχει χαράξει εδώ και χρόνια μία ανοδική πορεία και μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του που έχουν γερά θεμέλια!

Από το 1963, με την πολύτιμη εμπειρία δύο γενεών, συνεχίζει να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οτιδήποτε αφορά γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακών επαφής.

Ο οίκος οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» αντλώντας όλα τα θετικά στοιχεία από την πολύχρονη πείρα του, ενημερώνει το εξειδικευμένο προσωπικό του με κάθε τι νέο και καινοτόμο έχει να παρουσιάσει ο χώρος των οπτικών.  

Ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των πιο γνωστών εμπορικών σημάτων (Marc Jacobs, Gucci, Dior, Armani, Carrera, Rayban κ.α), στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σας εγγυώνται το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα. 

Διαθέτουν επίσης, ειδικό τμήμα οπτομετρίας και σας προσφέρουν δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο.

Η επιλογή οπτικών και φακών επαφής δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται χαλαρά και σίγουρα την εμπιστοσύνη την κερδίζεις με σοβαρότητα συνέπεια και ευθύνη. 

Ό,τι ακριβώς θα βρείτε στον οίκο οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» όπου το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα σας συμβουλεύσει θα σας ενημερώσει και θα σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για σας είτε πρόκειται για γυαλιά ηλίου είτε οράσεως είτε για φακούς επαφής.

Ερμού 48, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
2310 236282