Δωροεπιταγή
 Αξίας 250€ για Ετήσιο Πρόγραμμα Εκμάθησης Γλώσσας, με επιλογή ανάμεσα σε 6 Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά), με Τμήματα Ενηλίκων, για όλα τα επίπεδα, σε ένα Ολοκαίνουργιο Φροντιστήριο στην Καμάρα και στη Χαριλάου, στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Υδρόγειος», με 23 χρόνια παρουσίας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών και πάνω από 4.500 επιτυχόντες!

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ με ένα κλικ 250€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-gift-img
Δωροεπιταγές που κατέβηκαν
107
Δωροεπιταγή
 Αξίας 250€ για Ετήσιο Πρόγραμμα Εκμάθησης Γλώσσας, με επιλογή ανάμεσα σε 6 Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά), με Τμήματα Ενηλίκων, για όλα τα επίπεδα, σε ένα Ολοκαίνουργιο Φροντιστήριο στην Καμάρα και στη Χαριλάου, στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Υδρόγειος», με 23 χρόνια παρουσίας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών και πάνω από 4.500 επιτυχόντες!

ΚΕΡΔΙΣΕ με ένα κλικ
250€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
55 Αγορές
 • Δωροεπιταγή Αξίας 250€ για Ετήσιο Πρόγραμμα Εκμάθησης Γλώσσας, με επιλογή ανάμεσα σε 6 Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Ισπανικά και Γαλλικά), με Τμήματα Ενηλίκων για όλα τα επίπεδα!

- Κάθε δωροεπιταγή έχει αξία 250€ και αποτελεί έκπτωση στη συνολική αξία των ετήσιων διδάκτρων.

1. Νέο: Καμβουνίων 9, Πλατεία Συντριβανίου (Καμάρα)
2. Παπαναστασίου 150, Χαριλάου
3. Γληνού 22 & Τζαβέλλα, Χαριλάου

Ακολούθησε τα εξής απλά βήματα:
1. Κάνε κλικ στην επιλογή «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ».
2. Η Δωροεπιταγή αυτόματα μεταφέρεται στο Προφίλ σου, στην επιλογή «Δωροεπιταγές». (θα πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχεις εγγραφεί να συνδεθείς με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σου).
3. Στείλε e-mail στο antonis.p@idrogios.com, αναφέροντας τα εξής: Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Κωδικός δωροεπιταγής, Επιθυμητή ξένη γλώσσα.
4. Τέλεια! Μόλις Κέρδισες 250€ για Ετήσιο Πρόγραμμα Εκμάθησης Γλώσσας, με επιλογή από 6 Ξένες Γλώσσες!

 • Κάνετε κλικ στην επιλογή «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ».
 • Η Δωροεπιταγή αυτόματα μεταφέρεται στο Προφίλ σου, στην επιλογή «Δωροεπιταγές» (θα πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχεις εγγραφεί να συνδεθείς με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σου).
 • Στείλε e-mail στο antonis.p@idrogios.com, αναφέροντας τα εξής: Ονοματεπώνυμο, Κωδικό Δωροεπιταγής, Επιθυμητή Ξένη Γλώσσα και Επιθυμητό Τμήμα.
 • Τέλεια! Μόλις Κέρδισες 250€ για Ετήσιο Πρόγραμμα Εκμάθησης Γλώσσας, με επιλογή από 6 Ξένες Γλώσσες!
 • Ισχύει για εγγραφές έως 19/10/2018.
 • Κάθε δωροεπιταγή είναι ατομική.
 • Κάθε δωροεπιταγή έχει αξία 250€ και αποτελεί έκπτωση στη συνολική αξία των ετήσιων διδάκτρων. Η έκπτωση αναφέρεται στις εκάστοτε ισχύουσες τιμές τιμοκαταλόγου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Υδρόγειος» και σε συμμετοχή σε τμήματα ενηλίκων. 
 • Δυνατότητα λήψης απεριόριστων δωροεπιταγών, 1 για προσωπική χρήση, απεριόριστες για άτομα της επιλογής σας. 
 • Δυνατότητα χρήσης 1 δωροεπιταγής ανά άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη της δωροεπιταγής, στο κινητό ή εκτυπωμένη, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Τα 3 Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Υδρόγειος» (Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 328797):
  1. Παπαναστασίου 150, Χαριλάου 
  2. Γληνού 22 & Τζαβέλλα, Χαριλάου
  3. Καμβουνίων 9, Πλατεία Συντριβανίου (Καμάρα)
 • Ώρες Λειτουργίας Κέντρων: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 21:00. 
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του κάθε Κέντρου.

Με πάνω από 23 χρόνια παρουσίας τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Υδρόγειος» αποτελούν σήμερα τα πληρέστερα κέντρα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης και την πρώτη επιλογή για παιδιά, φοιτητές και ενήλικους σπουδαστές!

Με πάνω από 4.500 επιτυχόντες, το φροντιστήριο «Υδρόγειος» άνοιξε τις αίθουσές του τώρα ΚΑΙ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε έναν σύγχρονο και άνετο χώρο (διαθέτει άλλα δύο Κέντρα στη Χαριλάου).

Η πολυετής πείρα και η εμπιστοσύνη του κόσμου φέρνουν την «Υδρόγειο» στην καρδιά των υψηλών απαιτήσεων!

Έμπειροι καθηγητές, άριστες μέθοδοι εκπαίδευσης  και ευέλικτα τμήματα, κάνουν την εκμάθηση ξένων γλωσσών σίγουρη υπόθεση για όλους!

Οι ενήλικες μπορούν να βρουν ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε προγράμματα Αγγλικών (Lower, Proficiency, TOEIC), Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Ιταλικών, Ρώσικων όλων των επιπέδων, σε ανακαινισμένους χώρους με όλα σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης. 

1. Παπαναστασίου 150, Χαριλάου | 2. Γληνού 22 & Τζαβέλλα, Χαριλάου | 3. Καμβουνίων 9, Πλατεία Συντριβανίου (Καμάρα)
https://idrogios.com
2310 328797

Δείτε σχετικές δωροεπιταγές!