Δωροεπιταγή Αξίας 15,40€ (20,60€ από 36€) για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Soflens Comfort Τελευταίας Τεχνολογίας της κορυφαίας εταιρείας «Bausch + Lomb» & Δώρο 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 360 ml της εταιρείας  «Bio Soak»  & 1 Δωρεάν Οπτομετρικό Έλεγχο, με την Υπογραφή του καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού!  

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ με ένα κλικ 15,40€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-gift-img
Δωροεπιταγές που κατέβηκαν
117

Δωροεπιταγή Αξίας 15,40€ (20,60€ από 36€) για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Soflens Comfort Τελευταίας Τεχνολογίας της κορυφαίας εταιρείας «Bausch + Lomb» & Δώρο 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 360 ml της εταιρείας  «Bio Soak»  & 1 Δωρεάν Οπτομετρικό Έλεγχο, με την Υπογραφή του καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού!  

ΚΕΡΔΙΣΕ με ένα κλικ
15,40€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
88 Αγορές
 • Δωροεπιταγή Αξίας 15,40€ (20,60€ από 36€) για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Soflens Comfort Τελευταίας Τεχνολογίας της κορυφαίας εταιρείας «Bausch + Lomb» & Δώρο 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 360 ml της εταιρείας  «Bio Soak»  & 1 Δωρεάν Οπτομετρικό Έλεγχο, με την Υπογραφή του καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού!  

- Η προσφορά ισχύει για φακούς επαφής με τον ίδιο βαθμό Μυωπίας ή Υπερμετρωπίας.

- Στο πακέτο της προσφοράς δεν περιλαμβάνονται έγχρωμοι φακοί επαφής ή αστιγματικοί φακοί επαφής.

Φακοί Επαφής «Bausch + Lomb» Soflens Comfort

Υψηλή υδροφιλία κατασκευασμένοι από πολύ ανθεκτικό σε ρύπους υλικό.   Κατασκευάζονται από τη Bausch + Lomb και προσφέρουν ιδανική άνεση ακόμα και μετά από πολλές ώρες. 

Πολύ εύκολοι στην χρήση με εξαιρετική απόδοση όρασης.

Διαθέσιμες διοπτρίες Μυωπίας : -0.75 έως -09.00 Διαθέσιμες διοπτρίες Υπερμετρωπίας : -0.75 έως -09.00

Υγρό Φακών Επαφής της εταιρείας Bio Soak

Βιολογικό Υγρό καθαρισμού φακών επαφής.

Χρησιμοποιείται  για την απολύμανση, τον καθαρισμό, την απομάκρυνση πρωτεΐνης και την φύλαξη των φακών. 

Περιέχει ειδικά παραγόμενο βιολογικό καθαριστικό που είναι συμβατό με τον οφθαλμικό ιστό, απομακρύνει τους ρύπους από την επιφάνεια των φακών και διαλύεται στο μάτι χωρίς να αφήνει χημικά κατάλοιπα. 

Αυτή η μοναδικότητα του βιολογικού καθαριστικού καθιστά το Bio Soak εξαιρετικά ασφαλές και απαλό ακόμη και στα πιο ευαίσθητα μάτια.

 • Κάνε ένα απλό κλικ στην επιλογή «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ».
 • Η Δωροεπιταγή αυτόματα μεταφέρεται στο Προφίλ σου, στην επιλογή «Δωροεπιταγές» (θα πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχεις εγγραφεί να συνδεθείς τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σου).
 • Επίδειξε τη Δωροεπιταγή, στο κινητό, ή εκτυπωμένη, στην Υποδοχή της Επιχείρησης.
 • Τέλεια! Κέρδισες 40,10€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής, 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής & 1 Δωρεάν Οπτομετρικό Έλεγχο.
 • Η κάθε δωροεπιταγή είναι ατομική και περιλαμβάνει όλα όσα περιγράφονται στο πακέτο της προσφοράς. 
 • Σας παρέχεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε απεριόριστες δωροεπιταγές.
 • Ισχύει για 15 ημέρες.
 • Για την υλοποίηση της προσφοράς, είναι απαραίτητη η επίδειξη της εκτυπωμένης δωροεπιταγής στον υπεύθυνο της επιχείρησης που θα σας εξυπηρετήσει.
 • Δευτέρα & Τετάρτη 09:30 έως 16:00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 09:00 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 16:00. 
 • Απαραίτητη η επίδειξη της δωροεπιταγής, στο κινητό ή εκτυπωμένη.
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για ενημέρωση της επιλογής των βαθμών μυωπίας ή υπερμετρωπίας στο 2310 236282. 
 • Η προσφορά της επιχείρησης δεν συνδυάζεται και δεν συμψηφίζεται με τυχόν άλλες προωθητικές ενέργειες της επιχείρησης.

Ο οίκος οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» έχει χαράξει εδώ και χρόνια μία ανοδική πορεία και μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του που έχουν γερά θεμέλια!

Από το 1963, με την πολύτιμη εμπειρία δύο γενεών, συνεχίζει να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οτιδήποτε αφορά γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακών επαφής.

Ο οίκος οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» αντλώντας όλα τα θετικά στοιχεία από την πολύχρονη πείρα του, ενημερώνει το εξειδικευμένο προσωπικό του με κάθε τι νέο και καινοτόμο έχει να παρουσιάσει ο χώρος των οπτικών.  

Ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των πιο γνωστών εμπορικών σημάτων (Marc Jacobs, Gucci, Dior, Armani, Carrera, Rayban κ.α), στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σας εγγυώνται το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα. 

Διαθέτουν επίσης, ειδικό τμήμα οπτομετρίας και σας προσφέρουν δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο.

Η επιλογή οπτικών και φακών επαφής δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται χαλαρά και σίγουρα την εμπιστοσύνη την κερδίζεις με σοβαρότητα συνέπεια και ευθύνη. 

Ό,τι ακριβώς θα βρείτε στον οίκο οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» όπου το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα σας συμβουλεύσει θα σας ενημερώσει και θα σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για σας είτε πρόκειται για γυαλιά ηλίου είτε οράσεως είτε για φακούς επαφής.

Ερμού 48, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
2310 236282