ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ Αξίας 18,10€ (12,90€ από 31€)για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Ασφαιρικής Κατασκευής Τελευταίας Τεχνολογίας της γνωστής εταιρείας «Alpha Vision» & 1 Δωρεάν Οπτομετρικό Έλεγχο, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος  «Argalias Optics» στην Ερμού, στο κέντρο της πόλης!  

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ με ένα κλικ 18,10€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-gift-img
Δωροεπιταγές που κατέβηκαν
58

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ Αξίας 18,10€ (12,90€ από 31€)για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Ασφαιρικής Κατασκευής Τελευταίας Τεχνολογίας της γνωστής εταιρείας «Alpha Vision» & 1 Δωρεάν Οπτομετρικό Έλεγχο, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος  «Argalias Optics» στην Ερμού, στο κέντρο της πόλης!  

ΚΕΡΔΙΣΕ με ένα κλικ
18,10€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
55 Αγορές
 • ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ Αξίας 18,10€ (12,90€ από 31€) για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Ασφαιρικής Κατασκευής Τελευταίας Τεχνολογίας της γνωστής εταιρείας «Alpha Vision» & 1 Δωρεάν Οπτομετρικό Έλεγχο, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος  «Argalias Optics» στην Ερμού, στο κέντρο της πόλης!  

- Οι προσφορές ισχύουν για φακούς επαφής με τον ίδιο βαθμό Μυωπίας ή Υπερμετρωπίας.

- Στα πακέτα των προσφορών δεν περιλαμβάνονται έγχρωμοι φακοί επαφής ή αστιγματικοί φακοί επαφής.

Φακοί Επαφής της εταιρείας Alpha Vision

Οι μαλακοί φακοί επαφής ασφαιρικής κοπής τελευταίας τεχνολογίας της εταιρίας Alpha Vision περιέχουν 55% υδροφιλία.  

Κατασκευάζονται από τη Hema-copolymer και προσφέρουν άνεση ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. 

Έχουν μεγάλη διαπερατότητα σε οξυγόνο και παρέχουν άνεση ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση. 

Καμπυλότητα (mm): 8.70 Διάμετρος (mm): 14.4 Διαθέσιμες διοπτρίες: -0.50 έως -10.00

 • Κάνετε ένα απλό κλικ στην επιλογή «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ».
 • Η Δωροεπιταγή αυτόματα μεταφέρεται στο Προφίλ σας, στην επιλογή «Δωροεπιταγές» (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας)
 • Επιδείξτε τη Δωροεπιταγή, στο κινητό, ή εκτυπωμένη, στην Υποδοχή της Επιχείρησης.
 • Τέλεια! Κερδίσατε 18,10€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής & 1 Δωρεάν Οπτομετρικό Έλεγχο.
 • Η κάθε δωροεπιταγή είναι ατομική και περιλαμβάνει όλα όσα περιγράφονται στο πακέτο της προσφοράς. 
 • Σας παρέχεται η δυνατότητα να κατεβάσετε απεριόριστες δωροεπιταγές και να τις χρησιμοποιήσετε είτε εσείς, είτε άτομα της επιλογής σας.
 • Ισχύει για 15 ημέρες.
 • Δευτέρα & Τετάρτη 09:30 έως 16:00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 09:00 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 16:00.  
 • Απαραίτητη η επίδειξη της δωροεπιταγής, στο κινητό ή εκτυπωμένη.
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για ενημέρωση της επιλογής των βαθμών μυωπίας ή υπερμετρωπίας στο 2310 236282. 
 • Η προσφορά της επιχείρησης δεν συνδυάζεται και δεν συμψηφίζεται με τυχόν άλλες προωθητικές ενέργειες της επιχείρησης.

  Ο οίκος οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» έχει χαράξει εδώ και χρόνια μία ανοδική πορεία και μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του που έχουν γερά θεμέλια!

  Από το 1963, με την πολύτιμη εμπειρία δύο γενεών, συνεχίζει να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οτιδήποτε αφορά γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακών επαφής.

  Ο οίκος οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» αντλώντας όλα τα θετικά στοιχεία από την πολύχρονη πείρα του, ενημερώνει το εξειδικευμένο προσωπικό του με κάθε τι νέο και καινοτόμο έχει να παρουσιάσει ο χώρος των οπτικών.  

  Ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των πιο γνωστών εμπορικών σημάτων (Marc Jacobs, Gucci, Dior, Armani, Carrera, Rayban κ.α), στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σας εγγυώνται το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα. 

  Διαθέτουν επίσης, ειδικό τμήμα οπτομετρίας και σας προσφέρουν δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο.

  Η επιλογή οπτικών και φακών επαφής δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται χαλαρά και σίγουρα την εμπιστοσύνη την κερδίζεις με σοβαρότητα συνέπεια και ευθύνη. 

  Ό,τι ακριβώς θα βρείτε στον οίκο οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» όπου το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα σας συμβουλεύσει θα σας ενημερώσει και θα σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για σας είτε πρόκειται για γυαλιά ηλίου είτε οράσεως είτε για φακούς επαφής.

  Ερμού 48, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
  2310 236282