Δωροεπιταγή
 Αξίας 20,10€ (17,90€ από 38€) για 1 Θεραπευτικό Massage (50') με Αρωματοθεραπευτικά Έλαια, από τους καταξιωμένους θεραπευτές του Βραβευμένου με Πανευρωπαϊκή Διάκριση «The Massage Suite», στον πολυτελή και 5* χώρο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ με ένα κλικ 20,10€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-gift-img
Δωροεπιταγές που κατέβηκαν
67Δωροεπιταγή
 Αξίας 20,10€ (17,90€ από 38€) για 1 Θεραπευτικό Massage (50') με Αρωματοθεραπευτικά Έλαια, από τους καταξιωμένους θεραπευτές του Βραβευμένου με Πανευρωπαϊκή Διάκριση «The Massage Suite», στον πολυτελή και 5* χώρο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

ΚΕΡΔΙΣΕ με ένα κλικ
20,10€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
56 Αγορές
 • Δωροεπιταγή Αξίας 20,10€ (17,90€ από 38€) για 1 Θεραπευτικό Massage (50') με Αρωματοθεραπευτικά Έλαια, από τους καταξιωμένους θεραπευτές του Βραβευμένου με Πανευρωπαϊκή Διάκριση «The Massage Suite», στον πολυτελή και 5* χώρο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Επιλέξτε μία από τις παρακάτω 3 αρωματοθεραπείες και αφεθείτε στην τελετουργία της περιποίησης αυτής:

- Πορτοκάλι - Κανέλα (τονωτική θεραπεία)
- Δενδρολίβανο - Μέντα (φυτική θεραπεία)
- Λεβάντα – Υλάνγκ υλάνγκ - Λεμόνι (χαλαρωτική θεραπεία)

- Διάρκεια Συνεδρίας: 50 λεπτά

Απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό μιγμάτων αιθέριων ελαίων και μια ανεπανάληπτη εμπειρία massage, για ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους, κόπωση, πονοκεφάλους, χρόνιες νευραλγίες, κ.α.!

- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες. 

Θεραπευτικό Massage με Αρωματοθεραπευτικά Έλαια

Ενδείκνυται για ανακούφιση από έντονους μυοσκελετικούς πόνους, χαλαρώνει τους σφυγμένους μύες ανακουφίζοντας το σώμα από πόνους και εντάσεις. Το λάδι άρνικας και η συχνή εφαρμογή ζεστής πετσέτας απογειώνουν το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Το Μασάζ Αρωματοθεραπείας είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μιγμάτων αιθέριων ελαίων και μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας μασάζ. 

 • Κάνετε ένα απλό κλικ στην επιλογή «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ».
 • Η Δωροεπιταγή αυτόματα μεταφέρεται στο Προφίλ σας, στην επιλογή «Δωροεπιταγές» (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Επιδείξτε τη Δωροεπιταγή, στο κινητό ή εκτυπωμένη, στην Υποδοχή της Επιχείρησης.
 • Τέλεια! Κερδίσατε 20,10€, για 1 Θεραπευτικό Massage (50') με Αρωματοθεραπευτικά Έλαια, με τη Δωροεπιταγή του Goldmall!

 • Η Δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από εσάς, είτε από άλλο πρόσωπο επιλογής σας, δίχως να απαιτείται να επιδείξετε κάποιο επιπλέον προσωπικό παραστατικό για την πιστοποίηση των στοιχείων σας.
 • Ισχύει για 15 ημέρες.
 • Απαραίτητη η επίδειξη της δωροεπιταγής, στο κινητό ή εκτυπωμένη.
 • Σας παρέχεται η δυνατότητα να κατεβάσετε απεριόριστες δωροεπιταγές και να χρησιμοποιήσετε έως 2 για προσωπική χρήση και τις υπόλοιπες να τις χρησιμοποιήσουν άτομα της επιλογής σας.
 • Για την υλοποίηση της προσφοράς είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση στα τηλέφωνα 2313 023246 & 6947 915252, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν το επιθυμητό ραντεβού. 
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 έως 20:00.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε το ραντεβού σας ή να αλλάξετε την ημερομηνία του, θα πρέπει απαραίτητα να ενημερώσετε την επιχείρηση το αργότερο μία ημέρα προ του προγραμματισμένου ραντεβού σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά ή ταυτόχρονα με άλλη τυχόν προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.


To The Massage Suite ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2014 από τη Χριστίνα Σπανό. Στόχος του είναι να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα άγχος της καθημερινής ζωής. 

Στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι το άτομο μεταμορφώνεται μέσω της ανθρώπινης επαφής και της θετικής υποστήριξης και αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη σαν μια ξεχωριστή ολότητα. 

Σέβεται τις προσωπικές ανάγκες του πελάτη και ακολουθεί μια πολιτική η οποία επιτρέπει στον καθένα να επιλέξει την επιθυμητή θεραπεία. 

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Massage Suite θα εκτιμήσετε την αβίαστη αντιμετώπιση, το πανέμορφο, χαλαρό περιβάλλον αλλά και την προσωπική επαφή και αντιμετώπιση του καθενός ξεχωριστά.

Οι θεραπείες είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας. Εκτελούνται από εξειδικευμένους, έμπειρους θεραπευτές που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τους πελάτες τους. 

Χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά, φυτικά προϊόντα και τα χέρια των θεραπευτών—όχι μηχανήματα.

Πρόσφατα, η ομάδα του Massage Suite βραβεύτηκε για την υπηρεσία του Ολιστικού Θεραπευτικού Massage από τον ανεξάρτητο πολυτελή ταξιδιωτικό οδηγό Luxury Travel Guide που του έδωσε πανευρωπαϊκή αναγνώριση με τον τίτλο Winner - Holistic Massage Salon του 2018! 

Ι. Κούσκουρα 4, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
http://www.themassagesuite.gr/
2313 023246 & 6947 915252

Δείτε σχετικές δωροεπιταγές!