Θέατρο | Συναυλίες

10€ από 15€: Δημήτρης Μυστακίδης Live στη Θεσσαλονίκη | Mylos Club


10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live του Δημήτρη Μυστακίδη, στο Mylos Club, το Σάββατο 8 Απριλίου!

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, που συνδυάζει την κληρονομιά του ρεμπέτικου με την ελληνική παραδοσιακή μουσική, επαναπροσδιορίζοντας μια ολόκληρη παράδοση!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
59

10€ από 15€: Δημήτρης Μυστακίδης Live στη Θεσσαλονίκη | Mylos Club


10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live του Δημήτρη Μυστακίδη, στο Mylos Club, το Σάββατο 8 Απριλίου!

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, που συνδυάζει την κληρονομιά του ρεμπέτικου με την ελληνική παραδοσιακή μουσική, επαναπροσδιορίζοντας μια ολόκληρη παράδοση!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
59 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live του Δημήτρη Μυστακίδη, στο Mylos Club, Σάββατο 8 Απριλίου!

* Δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης για τραπεζάκι/σταντ στο 2310 510081.
* Οι θέσεις των καθήμενων είναι περιορισμένες. 

- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στη μουσική παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο κατά την είσοδό σου στον συναυλιακό χώρο.


Principal Club Theater (26ης Οκτωβρίου 15)

Ημέρα & Ώρα Παράστασης

Σάββατο 8 Απριλίου - 22:00
* Ώρα Προσέλευσης 21:00

Οι στίχοι του, σαν μουσική διαμαρτυρία, αφηγούνται ιστορίες για την κοινωνική αγριότητα, την αδικία, την έμφυλη βία, την ξενοφοβία, τον αποκλεισμό. Μέσα απ αυτά ο Δημήτρης Μυστακίδης εκφράζει το θυμό και τη λύπη του για όσα συμβαίνουν γύρω μας, ως το ενδέκατο και τελευταίο τραγούδι, που σηκώνει καυστικά το φρύδι στην απάθεια και αναρωτιέται «μήπως εγώ τα βλέπω όλα στραβά;».

Πώς λειτουργεί
Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνι εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή! Μπορείς να αγοράσεις όσα κουπόνια επιθυμείς μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών.
Βήμα 2: Εκτυπώνεις τα κουπόνια που αγόρασες - θα τα βρεις στο Προφίλ σου.
Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της εκδήλωσης και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Live του Δημήτρη Μυστακίδη,
στο Mylos Club

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, έρχεται με τις μπάντες.

Με τα τραγούδια από το νέο του δίσκο «Μόρσο», με ρεμπέτικα (εννοείται!), με τραγούδια του Θεσσαλού ποιητή και του push pull με την κόκκινη μπαντάνα και με ό,τι προκύψει κάθε φορά.

Συνοδοιπόροι του, ο Μιχάλης Ατσάλης στις κιθάρες, ο Γιώργος Μακρής στη γκάιντα, την τσαμπούνα και το καβάλ, ο Πέτρος Λαμπρίδης στο ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, ο Πρόδρομος Μυστακίδης στα τύμπανα και ο Νίκος Κόλλιας στην ηχοληψία. Μαζί του στο τραγούδι, η Νεκταρήλια Τσομπάνογλου.

Λίγα λόγια για τον καινούργιο δίσκο «Μόρσο»:

Το ταξίδι του Δημήτρη Μυστακίδη στο ρεμπέτικο ήταν μακρύ και γόνιμο, δίνοντας έξι σπουδαίους δίσκους με παλιά τραγούδια που απέκτησαν νέα πνοή με τις εμπνευσμένες διασκευές και ενορχηστρώσεις του και το δεξιοτεχνικό παίξιμο της λαϊκής κιθάρας.

Στο νέο του άλμπουμ με τίτλο «Μόρσο», την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία με καινούργια τραγούδια, ο Δημήτρης Μυστακίδης μπολιάζει σ’ αυτά την κληρονομιά του ρεμπέτικου και της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, επαναπροσδιορίζοντας μια ολόκληρη παράδοση.

Η λαϊκή ραχοκοκαλιά του άλμπουμ συνδυάζεται με τα industrial κρουστά, τις ψυχεδελικές ηχητικές υφές και τα ηλεκτρικά όργανα, δημιουργώντας ένα μουσικό καλειδοσκόπιο, που ταξιδεύει από τις υπόγειες ταβέρνες στους πολύβουους δρόμους της πόλης.
Τα όργανα της Μεσογείου, όπως το μπουζούκι, η λαϊκή κιθάρα, η γκάιντα, το κλαρίνο, το νέι και ο τζουράς, συνομιλούν με τις ηλεκτρικές κιθάρες, το μπάσο και τα ντραμς για να αναδείξουν τα σκοτεινά συναισθήματα που κουβαλούν τα περισσότερα τραγούδια.

Οι στίχοι του, σαν μουσική διαμαρτυρία, αφηγούνται ιστορίες για την κοινωνική αγριότητα, την αδικία, την έμφυλη βία, την ξενοφοβία, τον αποκλεισμό. Μέσα απ αυτά ο Δημήτρης Μυστακίδης εκφράζει το θυμό και τη λύπη του για όσα συμβαίνουν γύρω μας, ως το ενδέκατο και τελευταίο τραγούδι, που σηκώνει καυστικά το φρύδι στην απάθεια και αναρωτιέται «μήπως εγώ τα βλέπω όλα στραβά;».

Στον δίσκο περιλαμβάνονται επτά συνθέσεις του Δημήτρη Μυστακίδη και τέσσερις του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Δημήτρης Μυστακίδης, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Θάνος Παπανικολάου και Γιάννης Τσιαντής.
Συμμετέχουν, ερμηνεύοντας από ένα τραγούδι, η Ελένη Βιτάλη και η Μάρθα Φριντζήλα. Φωνητικά στο «Τι τρέχει στο Παγκράτι;» κάνει η Αυγερινή Γάτση.

Το «Μόρσο» κυκλοφορεί από την Fishbowl Music Tank σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και προσεχώς σε βινύλιο και CD.

  • Ισχύει για Σάββατο 8 Απριλίου στις 22:00. Οι πύλες ανοίγουν στις 21:00.
  • Το κουπόνι εξασφαλίζει είσοδο στον συναυλιακό χώρο. 
  • Δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης για τραπεζάκι/σταντ στο 2310 510081.
  • Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο, κατά την είσοδο στον χώρο διεξαγωγής.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, μια παρέα από τη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε και έστησε έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας και πολιτισμού, στο χώρο ενός εγκαταλελειμμένου αλευρόμυλου, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Ένας χώρος γεμάτος λεβητοστάσια, ντιζελοκινητήρες και πέτρινες αποθήκες, μεταμορφώθηκε σε μια ανήσυχη εστία τέχνης και πολιτισμού.

Ο ΜΥΛΟΣ υπήρξε ο μοναδικός ιδιωτικός φορέας που συμπεριλήφθηκε στο φάκελο υποψηφιότητας για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 1997.

Το 1993 η Europa Nostra, ο Οργανισμός για την Προστασία της Ευρωπαϊκής Αρχιτεκτονικής και Φυσικής Κληρονομιάς απένειμε τιμητικό δίπλωμα για τη συνολική μετατροπή του βιομηχανικού συγκροτήματος του ΜΥΛΟΥ σε σύγχρονο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό κέντρο.

Το Mylos Club, ο ιστορικότερος συναυλιακός χώρος της πόλης βρίσκεται εντός του πολυχώρου του Μύλου, που έχει συμπληρώσει περίπου 30 χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά και μουσικά δρώμενα της πόλης.

Από το Club του Μύλου έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια σημαντικές μουσικές προσωπικότητες και συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανδρέου Γεωργίου 56
http://www.mylos.gr/
2310 510081

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!