Ξενοδοχεία | Ταξίδια

Από 118€: Διαμονή 2-3 Ημερών στην Πορταριά Πηλίου | 2-3 Άτομα | Πρωινό

Εξερεύνησε το γραφικό Πήλιο με 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις για 2 ή 3 Άτομα, σε Small ή Standard Double ή Triple Room, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο αυθεντικό, παραδοσιακό Αρχοντικό Ναουμίδη, στην Πορταριά!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
18

Από 118€: Διαμονή 2-3 Ημερών στην Πορταριά Πηλίου | 2-3 Άτομα | Πρωινό

Εξερεύνησε το γραφικό Πήλιο με 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις για 2 ή 3 Άτομα, σε Small ή Standard Double ή Triple Room, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο αυθεντικό, παραδοσιακό Αρχοντικό Ναουμίδη, στην Πορταριά!

18 Αγορές
  • 118€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Small Double Room, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 168€ για 3 Διανυκτερεύσεις σε Small Double Room, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 138€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Standard Double Room, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 198€ για 3 Διανυκτερεύσεις σε Standard Double Room, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 169€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Triple Room, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 239€ για 3 Διανυκτερεύσεις σε Triple Room, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό

* Για αναλυτικές πληροφορίες για τις παροχές του Ξενοδοχείου και των Δωματίων κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Εάν επιθυμείς επιπλέον διανυκτερεύσεις, κάλεσέ μας στο 2310 230060.
* Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά διανυκτέρευση, όπως ορίζεται από τα άρθρα 53 Ν.4389/2016 και 72 Ν.4472/2017. Οι χρεώσεις καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο και ορίζονται ως εξής: 1-2 αστέρων 0,50€ - 3 αστέρων 1,50 € - 4 αστέρων 3€ - 5 αστέρων 4€.

Πως κάνω κράτηση;
Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
Βήμα 3ο ---> Κάνεις την κράτησή σου σε επικοινωνία με το κατάλυμα, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού. Την ημέρα της άφιξής σου επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει

Λίγα λόγια για την περιοχή:
Το Πήλιο, αυτός ο μαγικός τόπος που αγκαλιάζει και αναδεικνύει τις ομορφιές όλων των εποχών, στέκει πάντα επιβλητικός, με το ένα μάτι κοιτώντας το Αιγαίο, το άλλο στον Παγασητικό και την καρδιά του στις φυλλωσιές των δέντρων, στα αιωνόβια πλατάνια, στις ευωδίες του βουνού. Το καλοκαίρι, τα ετερόκλητα τοπία με τις βοτσαλωτές ή αμμουδερές παραλίες, το βαθύ γαλαζοπράσινο της θάλασσας συνθέτουν και αυτά κομμάτι-κομμάτι τη μαγεία του Πηλίου.

Ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του Πηλίου αλλά και ολόκληρης της χώρας, η Πορταριά συνδυάζει την ατμόσφαιρα του αυθεντικού πηλιορείτικου οικισμού και την αξεπέραστη θέα στην πόλη του Βόλου και του Παγασητικού με την έντονη τουριστική ανάπτυξη.

Η γραφικότητά της, η φυσική ομορφιά και η κοντινή απόσταση τόσο από την πόλη του Βόλου, από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου όσο και από τη θάλασσα την καθιστούν ιδανικό προορισμό και ορμητήριο για εξορμήσεις σε όλο το Πήλιο. Δέντρα και λουλούδια στολίζουν τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πέτρινα παραδοσιακά σπίτια και τις πλατείες, ενώ σε ολόκληρο το χωριό υπάρχουν σπουδαία αρχοντικά, περίτεχνες λιθόχτιστες βρύσες, εκκλησιές και μνημεία.

Το χωριό είναι προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου, για δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες με μπάνια στις ακτές του Αιγαίου και του Παγασητικού Κόλπου, για σκι τον χειμώνα αλλά και εξορμήσεις με πεζοπορίες και δραστηριότητες στη φθινοπωρινή ή την ανοιξιάτικη φύση.

Αποστάσεις:
Αθήνα: 334 χλμ
Θεσσαλονίκη: 217 χλμ
Βόλος: 11 χλμ

Τι να κάνεις στην Πορταριά
Εάν είναι χειμώνας, είναι must η επίσκεψη για χειμερινά σπορ ή καφεδάκι στο σαλέ, στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου «Αγριόλευκες» απέχει 12χλμ. από την Πορταριά. Επίσης, π
ερπατήστε στο Mονοπάτι του χωριού με τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά. Μην χάσετε αυτή τη βόλτα μέσα στη φύση δίπλα από τα ρυάκια που αναβλύζουν από ψηλά!
Σταματήστε στη μέση της διαδρομής Πορταριάς-Μακρινίτσας και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα, στο Αερικό - ένα όμορφο καφέ με υπέροχη θέα.
Επισκεφτείτε το εκκλησάκι της Παναγιάς Πορταρέας, χτισμένο από το 1273. Βρίσκεται μέσα στον περίβολο του ναού του Αγ. Νικολάου και σε αυτό οφείλεται το όνομα του χωριού.
Επισκεφτείτε το μαγαζί με τα υπέροχα βότανα, τον Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Πορταριάς και τα μαγαζάκια για να πάρετε για τους φίλους σας, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, χυλοπίτες και τραχανά.
Περπατήστε στα λιθόστρωτα δρομάκια και μονοπάτια της Πορταριάς, είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να πάρετε μια αυθεντική γεύση από το χωριό.
Απολαύστε ακόμη μία χαλαρωτική βόλτα στο βουνό με άλογα, για να έρθετε ακόμη πιο κοντά στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον. 
Τέλος, νοικιάστε ποδήλατα και γνωρίστε τις ομορφιές του βουνού αλλιώς!

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

naoumidi.png


Small Double Room
Το παραδοσιακό κτήριο του συγκροτήματος διαθέτει τρία δίκλινα δωμάτια standard A.
Το κάθε μικρό δωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεββάτι, plasma TV, ασύρματο Internet (wifi), σεσουάρ και mini bar.

Standard Double Room
Το παραδοσιακό κτήριο του συγκροτήματος διαθέτει τρία δίκλινα δωμάτια standard B.
Το κάθε μεγάλο δωμάτιο διαθέτει είτε δύο μονά κρεββάτια ενωμένα είτε ένα διπλό κρεββάτι, plasma TV-DVD player, ασύρματο Internet (wifi), σεσουάρ και mini bar.

Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό 
Σπιτικό ελληνικό πρωινό βασισμένο στην Μεσογειακή διατροφή, σερβίρεται καθημερινά σ`έναν πλούσιο μπουφέ γεμάτο από γεύσεις και αρώματα.
Το χειμώνα δίπλα στο τζάκι, το καλοκαίρι στην όμορφη αυλή μας κάτω από την αιωνόβια καστανιά μπορεί κανείς να γευτεί ομελέτες, αυγά με φρέσκια ντομάτα, γιαούρτι με μέλι και καρύδια, πίτες με σπιτικό φύλλο, τυρόψωμο, ελιόψωμο, τηγανοκουλούρες, μηλόπιτα, πάστα φλώρα,τραχανά και λουκουμάδες το χειμώνα, φρέσκα φρούτα το καλοκαίρι και φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού όλες τις εποχές.
Η λίστα είναι ατελείωτη γιατί καθημερινά τα πιάτα είναι διαφορετικά και οι εναλλαγές ατελείωτες.

  • Ισχύει έως 30/04/2024. Εξαιρούνται τα διαστήματα: 16-18/03 και 23-25/03.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 ή 3 άτομα, ανάλογα με την επιλογή του πακέτου.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Πως κλείνω διακοπές ;
    Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
    Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
    Βήμα 3ο ---> Κάνεις την κράτησή σου σε επικοινωνία με το κατάλυμα, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού. Την ημέρα της άφιξής σου επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει
  • Ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία check in.

Αρχοντικό Ναουμίδη

Το Αρχοντικό Ναουμίδη στην Πορταριά στο Πήλιο είναι ένα σπάνιο δείγμα αριστοκρατικής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα.

Χτίστηκε το 1893 από εύπορη οικογένεια της Αιγύπτου, την οικογένεια Ναουμίδη. Ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική του μιας και είναι ένα αρχοντικό χτισμένο σε αιγυπτιακό στυλ στην καρδιά του βουνού των Κενταύρων, το Πήλιο.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες αναπαλαίωσαν με επιτυχία το αρχοντικό σεβόμενοι την ιστορία του και την τοπική αρχιτεκτονική και πρόσθεσαν δύο νέα κτίρια τα οποία περιλαμβάνουν 2 deluxe σουίτες και τέσσερα επιπλέον δωμάτια όλα με τζάκι και υδρομασάζ υπακούοντας πάντα στην πηλιορείτικη αρχιτεκτονική.

Ολα αυτά μαζί με την εξωτερική πισίνα (Από Μάϊο - Σεπτέμβριο) κάνουν το Αρχοντικό Ναουμίδη να είναι ένα συγκρότημα ονειρεμένων διακοπών καθώς φέρνει στο νου μνήμες από το παρελθόν και ένα άρωμα ρομαντισμού και αρχοντιάς πλάι-πλάι με το σήμερα.

Πορταριά Πηλίου
https://www.naoumidishotel.gr/

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!