Ξενοδοχεία | Ταξίδια

Από 116€: Διαμονή 3 Ημερών στην Πορταριά Πηλίου | 2-4 Άτομα | Πρωινό

Γνώρισε το μαγευτικό Πήλιο με 2 Διανυκτερεύσεις για 2 έως 4 Άτομα, σε Δίκλινο ή Οικογενειακό Δωμάτιο, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο φημισμένο «Kritsa Gastronomy Hotel», στην Πορταριά!

116,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
25

Από 116€: Διαμονή 3 Ημερών στην Πορταριά Πηλίου | 2-4 Άτομα | Πρωινό

Γνώρισε το μαγευτικό Πήλιο με 2 Διανυκτερεύσεις για 2 έως 4 Άτομα, σε Δίκλινο ή Οικογενειακό Δωμάτιο, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο φημισμένο «Kritsa Gastronomy Hotel», στην Πορταριά!

116,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
25 Αγορές
  • 116€ για 3ήμερο με 2 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο με Μπαλκόνι για 2 Άτομα με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 180€ για 3ήμερο με 2 Διανυκτερεύσεις σε Οικογενειακό Δωμάτιο για έως 4 Άτομα με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό

* Για αναλυτικές πληροφορίες για τις παροχές του Ξενοδοχείου και των Δωματίων κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Εάν επιθυμείς επιπλέον διανυκτερεύσεις, κάλεσέ μας στο 2310 230060.
* Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά διανυκτέρευση, όπως ορίζεται από τα άρθρα 53 Ν.4389/2016 και 72 Ν.4472/2017. Οι χρεώσεις καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο και ορίζονται ως εξής: 1-2 αστέρων 0,50€ - 3 αστέρων 1,50 € - 4 αστέρων 3€ - 5 αστέρων 4€.

Πως κάνω κράτηση;
Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
Βήμα 3ο ---> Κάνεις την κράτησή σου σε επικοινωνία με το κατάλυμα, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού. Την ημέρα της άφιξής σου επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει

Λίγα λόγια για την περιοχή:
Το Πήλιο, αυτός ο μαγικός τόπος που αγκαλιάζει και αναδεικνύει τις ομορφιές όλων των εποχών, στέκει πάντα επιβλητικός, με το ένα μάτι κοιτώντας το Αιγαίο, το άλλο στον Παγασητικό και την καρδιά του στις φυλλωσιές των δέντρων, στα αιωνόβια πλατάνια, στις ευωδίες του βουνού. Το καλοκαίρι, τα ετερόκλητα τοπία με τις βοτσαλωτές ή αμμουδερές παραλίες, το βαθύ γαλαζοπράσινο της θάλασσας συνθέτουν και αυτά κομμάτι-κομμάτι τη μαγεία του Πηλίου.

Ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του Πηλίου αλλά και ολόκληρης της χώρας, η Πορταριά συνδυάζει την ατμόσφαιρα του αυθεντικού πηλιορείτικου οικισμού και την αξεπέραστη θέα στην πόλη του Βόλου και του Παγασητικού με την έντονη τουριστική ανάπτυξη.

Η γραφικότητά της, η φυσική ομορφιά και η κοντινή απόσταση τόσο από την πόλη του Βόλου, από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου όσο και από τη θάλασσα την καθιστούν ιδανικό προορισμό και ορμητήριο για εξορμήσεις σε όλο το Πήλιο. Δέντρα και λουλούδια στολίζουν τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πέτρινα παραδοσιακά σπίτια και τις πλατείες, ενώ σε ολόκληρο το χωριό υπάρχουν σπουδαία αρχοντικά, περίτεχνες λιθόχτιστες βρύσες, εκκλησιές και μνημεία.

Το χωριό είναι προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου, για δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες με μπάνια στις ακτές του Αιγαίου και του Παγασητικού Κόλπου, για σκι τον χειμώνα αλλά και εξορμήσεις με πεζοπορίες και δραστηριότητες στη φθινοπωρινή ή την ανοιξιάτικη φύση.

Αποστάσεις:
Αθήνα: 334 χλμ
Θεσσαλονίκη: 217 χλμ
Βόλος: 11 χλμ

Λίγα λόγια για τη διαμονή σου:
Στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς, στο μαγευτικό Πήλιο, ανάμεσα στις ανθισμένες ορτανσίες, τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά των πηγών, το Kritsa Gastronomy Hotel, σας προσφέρει μοναδικές ειδυλλιακές στιγμές. Ο συνδυασμός των ρομαντικών δωματίων του, το ξακουστό παραδοσιακό ελληνικό πρωινό μαζί με τις μοναδικές γεύσεις του εστιατορίου του, είναι αληθινή εμπειρία. Εδώ θα απολαύσετε την πραγματική ελληνική φιλοξενία και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές με ατέλειωτες βόλτες και δραστηριότητες σε ένα μαγικό βουνό.

Φυσικά, στο φημισμένο εστιατόριο του Kritsa Gastronomy Hotel θα γευτείς την τοπική παραδοσιακή κουζίνα στον απόλυτο βαθμό! Τα αγνά υλικά, τα ντόπια κρέατα και τα φρέσκα λαχανικά από κήπους της περιοχής και το ιδιόκτητο αγρόκτημα, συνδυασμένα σε μια ποικιλία από πιάτα μεσογειακών γεύσεων και μοναδικές πίτες με παραδοσιακό φύλλο ανοιγμένο στο χέρι. Ανακαλύψτε την τοπική κουζίνα Πηλίου, μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι στα μονοπάτια της ελληνικής γαστρονομίας!

Ελληνικό παραδοσιακό πρωινό
Η εμπειρία Ελληνικού πρωινού στο Kritsa θα σας μείνει αξέχαστη! Κάθε πρωί μοσχοβολάει το ξενοδοχείο, καθώς ετοιμάζεται ένας πλούσιος μπουφές γεμάτος από πηλιορείτικες γεύσεις και μυρωδιές του βουνού! Οι επισκέπτες απολαμβάνουν το πρόγευμά τους δίπλα στο τζάκι τον χειμώνα ή στη πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά της πηγής το καλοκαίρι, ξεκινώντας την μέρα τους γεμάτοι ενέργεια και καλή διάθεση.
Στο πρωινό προσφέρονται καθημερινά φρέσκα φρούτα εποχής και φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού, γιαούρτι και θεσσαλικά τυριά. Τα λαχανικά εποχής και τα αβγά είναι από το αγρόκτημα του ξενοδοχείου. Τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού τα φτιάχνουν με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη από φρούτα της περιοχής. Το πρωινό συμπληρώνουν οι γεύσεις από την τοπική παράδοση. Πρώτο λόγο έχουν οι πίτες με σπιτικό φύλλο, τα λουκάνικα, το γαλοτύρι, το τυρόψωμο, το ελιόψωμο, η στραπατσάδα, τα ρυζόγαλα, ο τραχανάς τον χειμώνα, οι τηγανοκουλούρες, η κηρήθρα, ο σιμιγδαλένιος χαλβάς, η μηλόπιτα και φυσικά όλα συνοδεύονται από ελληνικό καφέ στο μπρίκι και ροφήματα από βότανα του Πηλίου.

Τι να κάνεις στην Πορταριά
Εάν είναι χειμώνας, είναι must η επίσκεψη για χειμερινά σπορ ή καφεδάκι στο σαλέ, στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου «Αγριόλευκες» απέχει 12χλμ. από την Πορταριά. Επίσης, π
ερπατήστε στο Mονοπάτι των Κενταύρων με τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά. Μην χάσετε αυτή τη βόλτα μέσα στη φύση δίπλα από τα ρυάκια που αναβλύζουν από ψηλά!
Δηλώστε συμμετοχή στα μαθήματα μαγειρικής που διοργανώνονται στο Αγρόκτημα Καραΐσκου και θα έχετε την ευκαιρία να ζυμώσετε και να ψήσετε πίτες και ψωμί σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο, να διδαχτείτε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με βιολογικά προϊόντα, όλα άμεσα διαθέσιμα από τους κήπους του αγροκτήματος.
Σταματήστε στη μέση της διαδρομής Πορταριάς-Μακρινίτσας και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα, στο Αερικό - ένα όμορφο καφέ με υπέροχη θέα.
Επισκεφτείτε το εκκλησάκι της Παναγιάς Πορταρέας, χτισμένο από το 1273. Βρίσκεται μέσα στον περίβολο του ναού του Αγ. Νικολάου και σε αυτό οφείλεται το όνομα του χωριού.
Επισκεφτείτε το μαγαζί με τα υπέροχα βότανα, τον Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Πορταριάς και τα μαγαζάκια για να πάρετε για τους φίλους σας, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, χυλοπίτες και τραχανά.
Περπατήστε στα λιθόστρωτα δρομάκια και μονοπάτια της Πορταριάς, είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να πάρετε μια αυθεντική γεύση από το χωριό.
Σημείο αναφοράς για ολόκληρο το νομό Μαγνησίας, το Τρενάκι του Πηλίου, ο θρυλικός Μουτζούρης όπως είναι ευρέως γνωστό, έχοντας κλείσει έναν αιώνα ζωής συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εμπειρίες που όλοι οι επισκέπτες της περιοχής πρέπει να βιώσουν τουλάχιστον μία φορά.
Τέλος, νοικιάστε ποδήλατα και γνωρίστε τις ομορφιές του βουνού αλλιώς!

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

kritsa-hotel-kritikes.jpg


Δίκλινο Δωμάτιο με Μπαλκόνι
Το double room with balcony διαθέτει ένα διπλό ή δυο μονά κρεβάτια, μπαλκόνι με θέα στην πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια, διπλά τζάμια για θερμομόνωση, σεσουάρ μαλλιών, έγχρωμη δορυφορική τηλεόραση LCD και DVD, τηλέφωνο, ψυγείο, δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο internet, μπάνιο με ντους και καμπίνα, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό.

Οικογενειακό Δωμάτιο για έως 4 Άτομα
Tο family connecting room διαθέτει δύο χώρους και διακρίνεται για την προσεγμένη διαρρύθμιση, τα ευχάριστα απαλά χρώματα, την κομψή επίπλωση και τη θέα στην περίφημη πλατεία της Πορταριάς με τα αιωνόβια πλατάνια

Aποτελείται από το κυρίως υπνοδωμάτιο, με ένα διπλό κρεβάτι, και ένα μικρό καθιστικό δωμάτιο με καναπέ ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε δύο μονά κρεβάτια.

Είναι ιδανικό για τη φιλοξενία οικογένειας. Είναι εξοπλισμένο με διπλά τζάμια για θερμομόνωση, έγχρωμη δορυφορική τηλεόραση LCD και DVD, τηλέφωνο, σεσουάρ μαλλιών, δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Internet, ψυγείο,βραστήρα νερού, μπάνιο με ντους και καμπίνα, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό.

  • Ισχύει έως 30/04/2024. Εξαιρείται η χρονική περίοδος: 16/12/2023 - 07/01/2024.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 έως 4 άτομα, ανάλογα με την επιλογή του πακέτου.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Πως κλείνω διακοπές ;
    Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
    Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
    Βήμα 3ο ---> Κάνεις την κράτησή σου σε επικοινωνία με το κατάλυμα, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού. Την ημέρα της άφιξής σου επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει
  • Ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία check in.

Ελάτε σε έναν προορισμό που θα σε μαγέψει με τις αξεπέραστες ομορφιές του όλες τις εποχές του χρόνου.

Στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς, στο μαγευτικό Πήλιο, ανάμεσα στις ανθισμένες ορτανσίες, τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά των πηγών, το Kritsa Gastronomy Hotel, σας προσφέρει μοναδικές ειδυλλιακές στιγμές.

Ο συνδυασμός των ρομαντικών δωματίων του, το ξακουστό παραδοσιακό ελληνικό πρωινό μαζί με τις μοναδικές γεύσεις του εστιατορίου του, είναι αληθινή εμπειρία.

Εδώ θα απολαύσετε την πραγματική ελληνική φιλοξενία και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές με ατέλειωτες βόλτες και δραστηριότητες σε ένα μαγικό βουνό.

Πορταριά, Κεντρική Πλατεία, Πήλιο
https://www.hotel-kritsa.gr/

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!