Ξενοδοχεία | Ταξίδια

Από 109€: Διαμονή 2 Ημερών με Πρωινό για 2-4 Άτομα στα Καλάβρυτα!

Ετοιμάσου για την πιο αναζωογονητική απόδραση με Διαμονή 2-4 Ατόμων για 2 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο ή Μεζονέτα με Τζάκι, με Παραδοσιακό Πρωινό, στο «Έναστρον», ένα γραφικό ξενοδοχειακό θέρετρο με εκπληκτική θέα στο βουνό, στα Καλάβρυτα!

109,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
20

Από 109€: Διαμονή 2 Ημερών με Πρωινό για 2-4 Άτομα στα Καλάβρυτα!

Ετοιμάσου για την πιο αναζωογονητική απόδραση με Διαμονή 2-4 Ατόμων για 2 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο ή Μεζονέτα με Τζάκι, με Παραδοσιακό Πρωινό, στο «Έναστρον», ένα γραφικό ξενοδοχειακό θέρετρο με εκπληκτική θέα στο βουνό, στα Καλάβρυτα!

109,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές

Δίκλινο Δωμάτιο

  • 109€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Ενήλικες με Παραδοσιακό Πρωινό για Δευτέρα-Πέμπτη
  • 145€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Ενήλικες με Παραδοσιακό Πρωινό για Παρασκευή-Κυριακή

Μεζονέτα με Τζάκι

  • 180€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Ενήλικες με Παραδοσιακό Πρωινό για Δευτέρα-Πέμπτη
  • 250€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Ενήλικες με Παραδοσιακό Πρωινό για Παρασκευή-Κυριακή
  • 220€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 3 Ενήλικες ή 2 Ενήλικες & 2 Παιδιά (έως 12 ετών) με Παραδοσιακό Πρωινό για Δευτέρα-Πέμπτη
  • 320€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 3 Ενήλικες ή 2 Ενήλικες & 2 Παιδιά (έως 12 ετών) με Παραδοσιακό Πρωινό για Παρασκευή-Κυριακή

* Για αναλυτικές πληροφορίες για τις παροχές του Ξενοδοχείου και των Δωματίων κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Εάν επιθυμείς επιπλέον διανυκτερεύσεις, στείλε μας email στο sales@goldmall.gr.
* Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και η διάθεση ξύλων για το τζάκι.
* Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά διανυκτέρευση, όπως ορίζεται από τα άρθρα 53 Ν.4389/2016 και 72 Ν.4472/2017. Οι χρεώσεις καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο και ορίζονται ως εξής: 1-2 αστέρων 0,50€ - 3 αστέρων 1,50 € - 4 αστέρων 3€ - 5 αστέρων 4€.

Πως κάνω κράτηση;
Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
Βήμα 3ο ---> Επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει την ημέρα της άφιξής σου.

Λίγα λόγια για την περιοχή:
Πλαγιές πνιγμένες από έλατα, απόκρημνα φαράγγια, πολυσύχναστο χιονοδρομικό κέντρο και παραδοσιακός σιδηρόδρομος που κρατεί από το 1896. Κάπου ανάμεσά τους ξεπροβάλλει αγέρωχος ο Παραδοσιακός Ξενώνας Έναστρον, στην περιοχή των Καλαβρύτων. Η περιοχή από την οποία ξεκίνησε η ελληνική επανάσταση του 1821 αποτελεί δημοφιλή προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου αλλά κυρίως το φθινόπωρο και το χειμώνα. Τα Καλάβρυτα δεν είναι μία απλή πόλη με ωραία τοπία και καλό φαγητό. Είναι κάτι παραπάνω καθώς έχει σημαντικά αξιοθέατα και μεγάλη ιστορία πίσω της.

Βρίσκονται σε υψόμετρο 756 μέτρων και κατά την επίσκεψή σου στην περιοχή μπορείς να δεις σημαντικά θρησκευτικά, ιστορικά, αρχαιολογικά, και τουριστικά αξιοθέατα. Από τη μία η φυσική ομορφιά με τους ορεινούς όγκους να περιβάλλουν την πόλη των Καλαβρύτων κι από την άλλη η γαστρονομία της και τα πέτρινα παραδοσιακά σπίτια της, την κάνουν νούμερο 1 δημοφιλή προορισμό κι όχι άδικα.

Αποστάσεις:
Αθήνα: 189 χλμ
Πάτρα: 73 χλμ

Λίγα λόγια για τη διαμονή σου:
Καλάβρυτα δεν είναι μόνο… η πόλη, αλλά και η γύρω περιοχή, που είναι γεμάτη από αξιοθέατα, όπως, το φαράγγι του Βουραϊκού, ο Χελμός, τα Ύδατα της Στυγός, το σπήλαιο των λιμνών, η Ιερά Μονή Μέγα Σπηλαίου και φυσικά ο οδοντωτός σιδηρόδρομος, το χιονοδρομικό κέντρο κ.ά.

Μισό χιλιόμετρο από την πόλη των Καλαβρύτων ακολουθώντας το δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο θα συναντήσεις το μνημείο του τόπου θυσίας που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής. Εκεί εκτελεστήκαν άνδρες άνω των 13 ετών από τους Γερμανούς την 13η Δεκεμβρίου του 1943.

Αν θέλεις να ζήσεις μία περιπετειώδη διαδρομή και να τη θυμάσαι για πάντα θα πρέπει οπωσδήποτε να την κάνεις με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο. Είναι ένα τρένο που με τα «δόντια» του, έχει τη δυνατότητα να «σκαρφαλώνει» ψηλά, αψηφώντας τις μεγάλες κλίσεις του εδάφους.

Αν αγαπάς το χιόνι και το σκι, τότε πρέπει να επισκεφθείς το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής. Είναι ένα από τα πιο οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Διαθέτει 7 αναβατήρες (2 εναέριους και 5 συρόμενους) και 12 πίστες συνολικού μήκους 20 χλμ., αλλά και σαλέ με εστιατόριο και καφετέρια.

Γενικές Παροχές Ξενοδοχείου:

- Πρωινό
- Δωρεάν Wi-Fi
- Τζάκι εξωτερικού χώρου
- Ηλιόλουστη βεράντα
- Κήπος
- Φυλασσόμενος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν
- Θυρωρείο
- Φαξ / Φωτοτυπικό Μηχάνημα
- Κοινόχρηστος χώρος lounge/τηλεόρασης

    Παροχές Δωματίων

    Όλα τα δωμάτια στο Έναστρον διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, πολυκουζίνα, μπάνιο με καλλυντικά, τηλεόραση.
    Σε όλα τα δωμάτια μπορεί να προστεθεί επιπλέον σπαστό κρεβάτι χωρίς έξτρα χρέωση.
    Το πρωινό σερβίρεται μέσα στο δωμάτιο για να το απολαύσεις ότι ώρα θελήσεις.

    Παροχές:
    Θέρμανση | Πολυκουζίνα | Τηλεόραση | Είδη προσωπικής περιποίησης | Πρωινό στο κρεβάτι

    • Ισχύει έως 30/04/2023. Δεν ισχύει για τις εορταστικές περιόδους (Χριστούγεννα: 23/12/2022-08/01/2023, Καθ. Δευτέρα 24/02/2023-28/02/2023, 24/03/2022-26/03/2023, Πάσχα: 13/04/2023-18/04/2023, 11-15/08/2023).
    • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 έως 4 άτομα, ανάλογα με την επιλογή του πακέτου.
    • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
    • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
    • Πως κλείνω διακοπές ;
      Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
      Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
      Βήμα 3ο ---> Επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει την ημέρα της άφιξής σου.
    • Ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία check in.

    Πλαγιές πνιγμένες από έλατα, απόκρημνα φαράγγια, πολυσύχναστο χιονοδρομικό κέντρο και παραδοσιακός σιδηρόδρομος που κρατεί από το 1896. Κάπου ανάμεσά τους ξεπροβάλλει αγέρωχος ο Παραδοσιακός Ξενώνας Έναστρον, στην περιοχή των Καλαβρύτων.

    Το ταξίδι σου εδώ σίγουρα θα χαραχθεί ανεξίτηλα στη μνήμη σου. 

    Βρίσκεται δίπλα στην υπαίθρια αγορά και σε απόσταση μόλις 15χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο. Οι σουίτες και τα στούντιο στο Έναστρον περιλαμβάνουν ευρύχωρο μπαλκόνι με τραπέζια και καρέκλες, κουζίνα και καθιστικό με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ορισμένες μονάδες έχουν τζάκι και πανοραμική θέα στο Όρος Χελμός.

    Στο Έναστρον θα βρείτε επίσης μπαρ με τζάκι, όπου μπορείτε να απολαύσετε ζεστά και κρύα ποτά. Το ξενοδοχείο διαθέτει υπηρεσία δωματίου. Στο δωμάτιο θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα για να προετοιμάσετε το πρωινό σας.

    Προσφέρει ακόμη δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του.

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!