Ξενοδοχεία | Ταξίδια

Από 95€: Διαμονή 2-3 Ημερών για 2 Άτομα | Ελατού Ναυπακτίας

Στην Ελατού Ναυπακτίας η φύση παντρεύεται με την παράδοση με τον πιο αρμονικό τρόπο! Είσαι έτοιμος να γευτείς την πρόκληση;

Διαμονή για 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο με ή χωρίς Ημιδιατροφή, στο Ξενοδοχείο «Ελατού», έναν γραφικό ξενώνα χτισμένο σε υψόμετρο 1050μ, στην Ελατού Ναυπακτίας!

95,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
20

Από 95€: Διαμονή 2-3 Ημερών για 2 Άτομα | Ελατού Ναυπακτίας

Στην Ελατού Ναυπακτίας η φύση παντρεύεται με την παράδοση με τον πιο αρμονικό τρόπο! Είσαι έτοιμος να γευτείς την πρόκληση;

Διαμονή για 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο με ή χωρίς Ημιδιατροφή, στο Ξενοδοχείο «Ελατού», έναν γραφικό ξενώνα χτισμένο σε υψόμετρο 1050μ, στην Ελατού Ναυπακτίας!

95,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές

Ελατού Ναυπακτίας, «Ελατού»
Στο
ξενοδοχείο τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.

Δίκλινο Δωμάτιο χωρίς Ημιδιατροφή

  • 95€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Ενήλικες και 1 Παιδί έως 5 ετών 
  • 145€ για 3 Διανυκτερεύσεις για 2 Ενήλικες και 1 Παιδί έως 5 ετών

Δίκλινο Δωμάτιο με Ημιδιατροφή

  • 145€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Ενήλικες και 1 Παιδί έως 5 ετών
  • 210€ για 3 Διανυκτερεύσεις για 2 Ενήλικες και 1 Παιδί έως 5 ετών

- Στην Ημιδιατροφή περιλαμβάνεται πρώτο, δεύτερο και τρίτο πιάτο και αφορά επιλογή ανάμεσα σε μεσημεριανό ή δείπνο.

* Για αναλυτικές πληροφορίες για τις παροχές του Ξενοδοχείου και των Δωματίων κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Εάν επιθυμείς επιπλέον διανυκτερεύσεις, κάλεσέ μας στο 2310 230060.
* Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά διανυκτέρευση, όπως ορίζεται από τα άρθρα 53 Ν.4389/2016 και 72 Ν.4472/2017. Οι χρεώσεις καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο και ορίζονται ως εξής: 1-2 αστέρων 0,50€ - 3 αστέρων 1,50 € - 4 αστέρων 3€ - 5 αστέρων 4€.

Πως κάνω κράτηση;
Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
Βήμα 3ο ---> Κάνεις την κράτησή σου σε επικοινωνία με το κατάλυμα, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού. Την ημέρα της άφιξής σου επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει

Λίγα λόγια για την περιοχή:
Χωριό όνομα και πράμα, η Ελατού είναι πνιγμένη στα έλατα και μας καλεί να γνωρίσουμε εκ των έσω ένα από τα πιο όμορφα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας!

Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, στην πλαγιά ενός βουνού και σε υψόμετρο 1.050 μέτρων υπάρχει ένα από τα πιο γραφικά ορεινά χωριά της Ελλάδας. Η Ελατού στην ορεινή Ναυπακτία δεν είναι μόνο γνωστή για το φυσικό της κάλλος αλλά και για το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά της περιοχής.

Πέτρινα σπίτια, καλντερίμια και υπέροχη θέα στις κατάφυτες πλαγιές που αγκαλιάζουν το χωριό, προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για χαμηλών τόνων αποδράσεις. Η Ελατού αποτελεί ιδανική βάση για εξορμήσεις στα χωριά της περιοχής αλλά και στα γύρω δάση.

Εδώ μπορεί να μη βρείτε πολυτελείς υποδομές και ονομαστές ταβέρνες ή καφέ, ωστόσο θα απολαύσετε τη φύση, την ομορφιά του οικισμού αλλά και τη φιλοξενία των κατοίκων, αφού τίποτα δεν θα σας λείψει.

Αυθεντικό χωριό με τα όλα του, στο κέντρο δεσπόζει η εκκλησία, αφιερωμένη στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος, που χτίστηκε το 1864 από Ηπειρώτες μαστόρους. Περπατώντας στα πλακόστρωτα θα… κεραστείτε καφεδάκι στην πλατεία του Ελατιώτη Μετανάστη, όπου στο κατάστημα του μπάρμπα Θόδωρου θα απολαύσετε αυθεντικό ελληνικό καφέ.

Μάλιστα, εάν πεινάσετε κιόλας όλο και κάτι θα βρεθεί για να ικανοποιήσει την πείνα σας, από τοπικές πίτες και ολόφρεσκα αυγά, μέχρι φρεσκοζυμωμένο ψωμί με τοπικές μαρμελάδες ή αρωματικό μέλι.

Αποστάσεις:
Αθήνα: 270 χλμ
Θεσσαλονίκη: 284 χλμ
Ναύπακτος: 49 χλμ

Λίγα λόγια για τη διαμονή σου:
Στην ειδυλλιακή Ελατού έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όλες εκείνες τις δραστηριότητες που αγαπάς, αλλά δεν μπορείς δυστυχώς να τις έχεις μέσα στην πόλη. 

Η περιοχή ενδείκνυται για πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, αλλά και επισκέψεις στα μαγευτικά της μοναστήρια.

Ξεκίνα πεζοπορία στον Αι Γιάννη: Από την Ελατού θα πάρεις το δρόμο για την Άνω Χώρα και στο άνοιγμα “Σκοτωμένος” θα στρίψεις αριστερά στον βατό χωματόδρομο (6 χλμ.) που θα σε φέρει στο ύψωμα του Αη Λια. Στο σημείο αυτό θα πατήσεις και πάλι άσφαλτο και θα συνεχίσεις ως τη δασική τοποθεσία όπου υπάρχει το ξωκλήσι του Αη Γιάννη. Από εδώ κατηφορίζεις προς Άνω Χώρα.

Μόνο για 4χ4: Από το κέντρο της Ελατούς ζήτησε να σου δείξουν τον χωμάτινο δρόμο για Αλποχώρι (11 χλμ.). Από εδώ θα βγεις στο ύψωμα “Χαρατσί” και θα συνεχίσεις για την κορφή Ομάλια, όπου υπάρχει ένα υπέροχο οροπέδιο με θέα στα βουνά και στον Κορινθιακό κόλπο.

Για ορειβασία έχεις 2 επιλογές:
Τσεκούρα: Η ανάβαση αρχίζει απο το μέσο της διαδρομής Αμπελακιώτισσα-Περδικόβρυση. Δύσκολο βουνό με ύψος κορυφής 1750 μ. Διάρκεια ανάβασης, περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά.
Ομάλια: Η ανάβαση αρχίζει από τη θέση Χαρατσί. Σχετικά εύκολη η ανάβαση στην κορυφή της Ομάλιας και στα 1655 μ. Διάρκεια ανάβασης, περίπου 1 ώρα.

Επιπλέον, μπορείς να περιηγηθείς στην περιοχή και να ανακαλύψεις δύο μοναστήρια απαράμιλλου κάλλους: Το μοναστήρι της Παναγίας της Αμπελακιώτισσας και αυτό της Βαρνάκοβας.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

elatou-kritikes.jpg

Γενικές Παροχές Ξενοδοχείου:

- Δωρεάν Wi-Fi
- Ηλιόλουστη βεράντα
- Κήπος
- Δωμάτια / Εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ
- Επιτρέπονται τα κατοικίδια κατόπιν αιτήματος
- Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν
- Μπαρ
- Εστιατόριο

Παροχές Δωματίων

Τα δωμάτια του Elatou διαθέτουν επιπλωμένο μπαλκόνι και είναι εξοπλισμένα με θέρμανση, τηλεόραση και ψυγείο. Το μπάνιο περιλαμβάνει δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών.
Παροχές:
Ψυγείο | Θέρμανση | Τηλεόραση | Στεγνωτήρας μαλλιών | Προϊόντα περιποίησης

  • Ισχύει έως 17/04/2022. Εξαιρούνται οι ημερομηνίες: 18-26/04
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Πως κλείνω διακοπές ;
    Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
    Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
    Βήμα 3ο ---> Κάνεις την κράτησή σου σε επικοινωνία με το κατάλυμα, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού. Την ημέρα της άφιξής σου επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει
  • Ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία check in.

Ένας γραφικός ξενώνας κρυμμένος στα έλατα και φτιαγμένος με μεράκι. 

Αυτό είναι το ξενοδοχείο Ελατού. Εδώ η θαλπωρή και ζεστασιά των ανθρώπων σας κάνουν να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, ενώ η φύση ολόγυρα σας καλεί να την εξερευνήσετε.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό Ελατού, ένα από τα γραφικά χωριά της ορεινής Ναυπακτίας. 

Μέσα στα έλατα και με θέα πραγματικά εκπληκτική, μπορείτε να το βρείτε μόλις 9χλμ από την Άνω Χώρα.

Διαθέτει 16 δίκλινα δωμάτια, με άνετα κρεβάτια, θέρμανση, τηλεόραση και όλα με δικό τους μπαλκόνι. Κύριο χαρακτηριστικό όλων, η άψογη καθαριότητα!

https://www.hotel-elatou.gr/

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!