Ξενοδοχεία | Ταξίδια

Από 119€: Διαμονή 2-3 Ημερών με Πρωινό | 2 Άτομα | Άνω Χώρα Ναυπάκτου

Είσαι έτοιμος να περιηγηθείς στα γραφικά στενά της Άνω Ναυπακτίας;

Διαμονή για 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο με ή χωρίς Τζάκι με πλούσιο Πρωινό, στο «Village Inn», έναν παραδοσιακό ξενώνα σε ένα ειδυλλιακό ορεινό τοπίο, στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας!

119,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
17

Από 119€: Διαμονή 2-3 Ημερών με Πρωινό | 2 Άτομα | Άνω Χώρα Ναυπάκτου

Είσαι έτοιμος να περιηγηθείς στα γραφικά στενά της Άνω Ναυπακτίας;

Διαμονή για 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο με ή χωρίς Τζάκι με πλούσιο Πρωινό, στο «Village Inn», έναν παραδοσιακό ξενώνα σε ένα ειδυλλιακό ορεινό τοπίο, στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας!

119,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
17 Αγορές

Άνω Χώρα Ναυπακτίας, «Village Inn»
Στο
ξενοδοχείο τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.

Δίκλινο Δωμάτιο χωρίς Τζάκι

  • 119€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα με πλούσιο Πρωινό
  • 179€ για 3 Διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα με πλούσιο Πρωινό

Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι

  • 139€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα με πλούσιο Πρωινό
  • 209€ για 3 Διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα με πλούσιο Πρωινό

- Στο δωμάτιο με τζάκι περιλαμβάνονται τα ξύλα.

* Για αναλυτικές πληροφορίες για τις παροχές του Ξενοδοχείου και των Δωματίων κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Εάν επιθυμείς επιπλέον διανυκτερεύσεις, κάλεσέ μας στο 2310 230060.
* Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά διανυκτέρευση, όπως ορίζεται από τα άρθρα 53 Ν.4389/2016 και 72 Ν.4472/2017. Οι χρεώσεις καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο και ορίζονται ως εξής: 1-2 αστέρων 0,50€ - 3 αστέρων 1,50€ - 4 αστέρων 3€ - 5 αστέρων 4€.

Πως κάνω κράτηση;
Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
Βήμα 3ο ---> Επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει την ημέρα της άφιξής σου.

Λίγα λόγια για την περιοχή:
H Άνω Χώρα Ναυπακτίας είναι ένας προορισμός εξαιρετικής ομορφιάς κρυμμένος στους επιβλητικούς ορεινούς όγκους που είναι απολήξεις της οροσειράς των Βαρδουσίων, στην Ορεινή Ναυπακτία. Η Άνω Χώρα αποτελεί την έδρα του Δήμου Αποδοτίας, είναι χτισμένη σε υψόμετρο 1.050 μέτρων και περιβάλλεται από απέραντα δάση με έλατα και καστανιές.
Ένα πανέμορφο, γραφικό χωριό με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και πολύ καλή υποδομή για να φιλοξενήσει ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Απέχει 58 χιλιόμετρα από την πολύβουη πόλη της Ναυπάκτου και αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για να αποδράσετε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Περπατώντας στα πέτρινα πλακόστρωτα σοκάκια, στην αγορά του χωριού και αναπνέοντας τον καθαρό αέρα του βουνού και ζώντας για λίγο στην μαγευτική φύση της Άνω Χώρας θα ξεφύγετε από την ρουτίνα.
Όλες οι κορυφές, οι ράχες και οι πλαγιές της περιοχής είναι σκεπασμένες με πανύψηλα έλατα και καστανιές ηλικίας τουλάχιστον 150 και έως 500 χρονών. Η περιοχή είναι προικισμένη με πλούσια και πυκνή βλάστηση αλλά και με φαράγγια, ποτάμια και χείμαρρους ενώ προσφέρεται για περιηγήσεις με off road οχήματα ακολουθώντας τους δασικούς δρόμους.
Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας ξεχωρίζουν τα ντόπια κρέατα όπως κυνήγι, χωριάτικα λουκάνικα, αρνάκι και οι πίτες.

Αποστάσεις:
Αθήνα: 273 χλμ
Θεσσαλονίκη: 387 χλμ
Ναύπακτος: 52 χλμ

Λίγα λόγια για τη διαμονή σου:
Στην περιοχή της Άνω Χώρας έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις πλήθος δραστηριοτήτων, όπως ποδηλατοδρομία, πεζοπορία, ορειβασία, ενώ παράλληλα αποτελεί εξαιρετικό προορισμό για θρησκευτικό τουρισμό.

Άνω Χώρα-Φαράγγι Κάκαβου-Αμπελακιώτισσα: Πρόκειται για μία πανέμορφη διαδρομή στην οποία συναντάς το ποτάμι του Κάκαβου και διασχίζεις το ομώνυμο φαράγγι και το παλαιό πετρόχτιστο γεφύρι.Τελικός προορισμός η εξισου όμορφη Αμπελακιώτισσα με το μοναδικό και ιστορικό Μοναστήρι, στο οποίο βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Αμπελακιώτισσας και το χέρι του Αγίου Πολυκάρπου.

Για ορειβασία έχεις 2 επιλογές:

Τσεκούρα: Η ανάβαση αρχίζει απο το μέσο της διαδρομής Αμπελακιώτισσα-Περδικόβρυση. Δύσκολο βουνό με ύψος κορυφής 1750 μ. Διάρκεια ανάβασης, περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά.
Ομάλια: Η ανάβαση αχίζει απο τη θέση Χαρατσί.Σχετικά εύκολη η ανάβαση στην κορυφή της ομάλιας και στα 1655 μ. Διάρκεια ανάβασης, περίπου 1 ώρα.

Επιπλέον, μπορείς να περιηγηθείς στην περιοχή και να ανακαλύψεις δύο μοναστήρια απράμιλλου κάλλους: Το μοναστήρι της Παναγίας της Αμπελακιώτισσας και αυτό της Βαρνάκοβας.

Γενικές Παροχές Ξενοδοχείου:

- Πλούσιο πρωινό
- Δωρεάν Wi-Fi
- Τζάκι εξωτερικού χώρου
- Ηλιόλουστη βεράντα
- Κήπος
- Ηχομονωμένα δωμάτια
- Θυρίδα ασφαλείας

Παροχές Δωματίων

Όλα τα δωμάτια του ξενώνα διαθέτουν ντουλάπα, τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και αίθριο με θέα στην πόλη. Περιλαμβάνουν επίσης θυρίδα ασφαλείας.

Στο Village Inn σερβίρεται καθημερινά à la carte πρωινό.

Παροχές:
Τηλέφωνο | Θυρίδα ασφαλείας | Επιφάνεια εργασίας | Θέρμανση | Δάπεδο Ξύλινο/παρκέ | Ηχομόνωση | Τηλεόραση | Κλιματισμός | Πρίζα κοντά στο κρεβάτι | WiFi

  • Ισχύει έως 20/12/2021. Εξαιρούνται επίσημες γιορτές και αργίες.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Πως κλείνω διακοπές ;
    Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
    Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
    Βήμα 3ο ---> Επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει την ημέρα της άφιξής σου.
  • Ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία check in.

Σε απόσταση 50χλμ. από την Ναύπακτο και σε υψόμετρο 1.050μ. βρίσκεται το πανέμορφο χωριό Άνω-Χώρα Ναυπακτίας, περιτριγυρισμένο από πανύψηλα έλατα και καστανιές.

Εδώ σε αυτό το ειδυλλιακό τοπίο ξεπροβάλλει ο παραδοσιακός νεόκτιστος ξενώνας Village Inn. Διαθέτει 8 ευρύχωρα δωμάτια, κάθε ένα εκ των οποίων έχει διαφορετική διακόσμηση για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των φιλοξενουμένων που ψάχνουν κάτι το διαφορετικό. Μερικά δωμάτια διαθέτουν και τζάκι.

Στο ευρύχωρο καθιστικό του ξενώνα μας, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας δίπλα από το τζάκι ή το ποτό σας το βράδυ σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον.
Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet και ιδιωτικό parking.

Το αδιαμφισβήτητο είναι ότι θα απολαύσετε τη διαδρομή, αφού για να μεταβείτε στο σημείο, θα διασχίσετε τον ασφαλτόστρωτο δρόμο, ο οποίος κοσμείται περιμετρικά από έλατα και καστανιές θυμίζοντας έτσι χαρακτηριστικά ορεινό τοπίο στην Ελβετία.

Άνω Χώρα Ναυπακτίας, Ναύπακτος
https://www.village-inn.gr/

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!