Ομορφιά | Ευεξία

Από 19,90€: Δερμοαπόξεση Προσώπου, Λαιμού & Δερμοανάλυση | Καλαμαριά


Από 19,90€ για Δερμοαπόξεση με Διαμάντι & Δερμοανάλυση σε όλο το Πρόσωπο & τον Λαιμό, για Αναζωογόνηση & Λείανση της Επιδερμίδας, στο Κέντρο Ομορφιάς & Ευεξίας «Gen+Eau Beaute Prive», στην Καλαμαριά!

35,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-43%
Κερδίζεις
15,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
27

Από 19,90€: Δερμοαπόξεση Προσώπου, Λαιμού & Δερμοανάλυση | Καλαμαριά


Από 19,90€ για Δερμοαπόξεση με Διαμάντι & Δερμοανάλυση σε όλο το Πρόσωπο & τον Λαιμό, για Αναζωογόνηση & Λείανση της Επιδερμίδας, στο Κέντρο Ομορφιάς & Ευεξίας «Gen+Eau Beaute Prive», στην Καλαμαριά!

35,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
27 Αγορές
-43% Έκπτωση
Κερδίζεις 15,10€
  • 19,90€ από 35€ για 1 Συνεδρία Δερμοαπόξεσης και 1 Δερμοανάλυση (Διάρκεια συνεδρίας: 60')
  • 49,90€ από 100€ για 3 Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης και 1 Δερμοανάλυση στην Πρώτη Συνεδρία (Διάρκεια συνεδρίας: 60')

* Αντιστοιχεί 1 δερμοανάλυση σε κάθε πακέτο. Στο 2ο πακέτο η δερμοανάλυση πραγματοποιείται στην πρώτη συνεδρία.

Στάδια:
- Ντεμακιγιάζ
- Εφαρμογή Διαμαντιού για Δερμοαπόξεση
- Ενυδατική κρέμα συνδυαστικά με massage προσώπου
- Αντηλιακό εάν η θεραπεία πραγματοποιηθεί μέρα.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι (Διαμαντοθεραπεία)
Η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού είναι μια αναίμακτη διαδικασία αφαίρεσης της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος, χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού και αναρρόφησης σε όλη την επιφάνεια του δέρματος. Η διαδικασία αυτή διεγείρει τις διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, της κυκλοφορίας του αίματος και προάγει την έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης.
Τα οφέλη της διαδικασίας είναι: o βαθύς καθαρισμός του δέρματος, η λείανση ουλών και σημαδιών από ακμή, ο αποχρωματισμός κηλίδων, δυσχρωμιών και πανάδων, η βελτίωση της ανομοιόμορφης υφής του δέρματος, η αντιμετώπιση ξηρότητας και φθοράς από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η αναζωογόνηση του θαμπού, άτονου και σκληρού δέρματος, η μείωση της λιπαρότητας του δέρματος, η εξάλειψη λεπτών ρυτίδων, και η βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος και υπεραιμία των ιστών.

Δερμοανάλυση 
Η Δερμοανάλυση με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας είναι μια προηγμένη μέθοδος ανίχνευσης δερματικών προβλημάτων και ατελειών στην επιδερμίδα, που παρέχει απόλυτη ακρίβεια στη διάγνωση τους. Με τη χρήση προηγμένων τεχνικών απεικόνισης, μπορούν να εμφανιστούν καταστάσεις του δέρματος σε βαθύτερα στρώματα, που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι. Αυτό δίνει στους δερματολόγους και τους αισθητικούς ένα πολύτιμο εργαλείο για τη διάγνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, των κηλίδων, των φακίδων και των κηλίδων ηλικίας, καθώς και των πόρων του δέρματος και της ανομοιομορφίας του τόνου του δέρματος. Η διαδικασία είναι απλή, όπως η λήψη μιας φωτογραφίας, και μπορεί να εντοπίσει ακόμη και τα πιο μικρά προβλήματα στο δέρμα.


* Δες όλες τις Προσφορές του «Gen+Eau - Beaute Prive», με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

gen-eau-kritikes.jpg

  • Ισχύει έως 20/11/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:30.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στο 694 443 5425
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το Gen+Eau Beaute Prive είναι ένα κέντρο ομορφιάς και ευεξίας στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της αισθητικής και της χαλάρωσης.

Θα το βρεις στην καρδιά της Καλαμαριάς, σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον, ενώ μπορείς να επιλέξεις από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που εκτελούνται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες σε χώρους πλήρως εξοπλισμένους με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η ομάδα του Gen+Eau Beaute Prive αποτελείται από απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό, με εξειδίκευση σε διάφορους τομείς της αισθητικής και της ευεξίας.

Εδώ θα βρεις εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και μία πληθώρα επιλογών σε είδη massage.

Η αγάπη και το πάθος για την ομορφιά και την ευεξία, σε συνδυασμό με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και προϊόντων, εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα με προσήλωση στους δικούς σου προσωπικούς στόχους και ανάγκες.

Πόντου 112, Καλαμαριά
694 443 5425

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους σε όλο το Πρόσωπο, για Ανανέωση και Λείανση της Επιδερμίδας, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!
Έκπτωση -52% Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής | Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους σε όλο το Πρόσωπο, για Ανανέωση και Λείανση της Επιδερμίδας, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!

Αγορές: 18 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 60,00€
29,00€
Θεσσαλονίκη
Fractional Laser σε όλο το Πρόσωπο, για Βαθιά Ανάπλαση & Ανανέωση, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!
Έκπτωση -43% Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής | Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Fractional Laser σε όλο το Πρόσωπο, για Βαθιά Ανάπλαση & Ανανέωση, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!

Αγορές: 19 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 120,00€
69,00€