Blog

Το πιο ιδιαίτερο Menu έρχεται στην Open Air ταράτσα του «Brizola» Restaurant!

Το πιο ιδιαίτερο Menu έρχεται στην Open Air ταράτσα του «Brizola» Restaurant!
Share it

Tο αγαπημένο «Brizola» Restaurant, πιστό στις ευχάριστες γαστρονομικές εκπλήξεις, φέρνει το καλοκαίρι στην υπέροχη Open Air ταράτσα του την Τετάρτη 17 Ιουνίου (21:00), με ένα μενού που θα σου μείνει αξέχαστο!

Ετοιμάσου να δοκιμάσεις ένα προσεγμένο degustation Surf and Turf μενού από το φημισμένο εστιατόριο «Ρίζες» (στη Νικήτη), με τον καταξιωμένο σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση!

brizola-45.jpg

Στο ίδιο μενού, υπάρχει μία εκλεπτυσμένη επιλογή και για Wine Pairing μενού με εξαιρετικές οινικές επιλογές που παντρεύονται μοναδικά με τις γεύσεις του μενού.

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την πιο… ψαγμένη Open Air ταράτσα της Θεσσαλονίκης, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στη δυτική είσοδο της πόλης, με θέα τις βιομηχανικές στέγες και τον μεγάλο αυτοκινητόδρομο.

brizola-42.jpg

Το διάσημο πλέον Surf and Turf, ο συνδυασμός δηλαδή μοσχαρίσιου κρέατος και θαλασσινών σε ένα πιάτο ή σε ένα μενού, αποτελεί τη νέα πεντανόστιμη τάση αλλά και έναν συγκερασμό γεύσεων που απαιτεί υψηλή ακρίβεια, τεχνική, αλλά και ισορροπία. 

brizola-44.jpg

Το απολαυστικό Menu που έχει ετοιμάσει για το «Brizola» Restaurant ο σεφ Παναγιώτης Δεληθανάσης:
- Καρπάτσιο λαβράκι με τσίλι, αφρό λεμόνι και πούδρα αυγοτάραχο *Wine pairing: Δύο Φίλοι-Ασυρτικο
- Κανταΐφι Γαλλικών τυριών με φυστίκι Αιγίνης και σάλτσα από κόκκινη πιπεριά και φράουλα *Wine pairing: Δύο Φίλοι-ροζέ Ξινόμαυρο
- Tagliata bavette steak black Angus USA με κρέμα καλαμπόκι και φρέσκια τρούφα *Wine pairing: Δύο Φίλοι-Pinot Noir
- Μιλφέιγ ροδάκινο *Wine pairing: Μοσχάτο Πατρών-Παρπαρούση
* Μenu: 29€
* Wine pairing: 14€

brizola-43.jpg

Παράλληλα, στα νέα Signature Πιάτα του «Brizola», θα βρεις: Βασιλικά χτένια, κοχύλια St.Jacgues με τσορίθο σε κρέμα από μάραθο και πράσινο μήλο, καθώς και μία μοναδική πάστα με φρέσκες ταλιατέλες, γαρίδες, σπαράγγια και φρέσκια τρούφα!

brizola-48.jpg

Αέρας καλοκαιριού στην πόλη, μυρωδιές από sur and turf γεύσεις υψηλής ποιότητας, σε ένα degustasion μενού με wine pairing και μία ατμοσφαιρική βραδιά που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σου, στην Open Air ταράτσα του «Brizola» Restaurant (Νικολάου Μάντζαρου 18 και Κώττα Ρούλια 2).

Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 21:00. Κλείσε τώρα τη θέση σου στο 2310 532800!

Περισσότερα Νέα...

Οδηγός Manicure: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις τεχνικές και τι πρέπει να προσέξεις!

«Κούνια Μπέλα»: Ένας ξεχωριστός παιδότοπος!