Θέατρο | Συναυλίες

Από 12€: «Dali Cybernetics SKG-Immersive Experience» | Αποθήκη Γ, ΟΛΘ

 
Από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου ή 1 4μελούς Οικογένειας στην Έκθεση «Dali Cybernetics SKG - Immersive Experience», στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι, έως 16 Σεπτεμβρίου!

Μία συγκλονιστική εμπειρία εμβύθισης στο σύμπαν του Σαλβαντόρ Νταλί κι ένα μαγευτικό ταξίδι στο δαιδαλώδες μυαλό μιας ιδιοφυΐας!

15,00€
12,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
3,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
1506

Από 12€: «Dali Cybernetics SKG-Immersive Experience» | Αποθήκη Γ, ΟΛΘ

 
Από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου ή 1 4μελούς Οικογένειας στην Έκθεση «Dali Cybernetics SKG - Immersive Experience», στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι, έως 16 Σεπτεμβρίου!

Μία συγκλονιστική εμπειρία εμβύθισης στο σύμπαν του Σαλβαντόρ Νταλί κι ένα μαγευτικό ταξίδι στο δαιδαλώδες μυαλό μιας ιδιοφυΐας!

15,00€
12,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
1506 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Έκθεση «Dali Cybernetics SKG - Immersive Experience», στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι
  • 45€ από 50€ για Είσοδο 1 4μελούς Οικογένειας  (2 ενήλικες & 2 παιδιά ή 1 ενήλικας & 3 παιδιά) στην Έκθεση «Dali Cybernetics SKG - Immersive Experience», στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι

* Περίοδος Ισχύος: Από Τρίτη 4 Ιουνίου έως Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου | Καθημερινά εκτός Δευτέρας* (με εξαίρεση τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου που θα είναι ανοιχτά)
* Ισχύει για όλες τις ώρες από τις 09:30 έως τις 21:30.

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο της έκθεσης θα είναι 15€ για το 1 άτομο και 50€ για την 4μελή οικογένεια.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην έκθεση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.

Τι πρέπει να ξέρεις
- Η περιήγηση στην έκθεση διαρκεί συνήθως από 45 έως 70 λεπτά.
- Η έκθεση είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Τα παιδιά από 5-12 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο συνοδό/κηδεμόνα. Παιδιά κάτω των 5 ετών εισέρχονται δωρεάν.
- Η φωτογράφιση επιτρέπεται, αρκεί να προορίζεται για προσωπικούς και όχι εμπορικούς λόγους και να μη χρησιμοποιείται φλας.
- Η έκθεση δεν συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από επιληψία.

Με λίγα λόγια τι θα δεις
Immersive Experience - Εμπειρία Εμβύθισης: Μία πρωτοποριακή ταινία με τρισδιάσδατη προβολή σε οθόνες, εμβαδού 400 τ.μ.
Virtual Reality - Εικονική Πραγματικότητα: Μία μοναδική εμπειρία VR 360 εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο του Νταλί.
Διαδραστικό παιχνίδι: Περιπλάνηση στη ζωγραφική φαντασία του καλλιτέχνη, με προβολή ψηφιοποιημένων επαναλαμβανόμενων στοιχείων από την εικονογραφία του
Δημιουργικότητα: Βγάλε τον καλλιτέχνη από μέσα σου, ζωγραφίζοντας σε χαρτί τα αγαπημένα μοτίβα του Νταλί.
Κινηματογραφική προβολή: Παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ του Τζακ Μποντ και γνώρισε τον Νταλί στην καθημερινότητά του, το 1965 στη Νέα Υόρκη.
Φωτογραφίες: Κάθισε στον αυθεντικό καναπέ DaliLips και τράβηξε αναμνηστικές φωτογραφίες σε ένα ειδικά φωτισμένο Photo booth.
Περιήγηση: Περιηγήσου στους διαδρόμους της έκθεσης, όπου παρουσιάζονται πίνακες με αποφθέγματα του διάσημου καλλιτέχνη.

* Για περισσότερες πληροφορίες, δες την καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».


    Dali Cybernetics SKG - Immersive Experience (Αποθήκη Γ, ΟΛΘ)

    Ο θαυμαστός κόσμος του πρωτοπόρου καλλιτέχνη ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας με τον πιο συναρπαστικό τρόπο!
    Immersive Experience σε 400 τ.μ. Οθόνες, Virtual Reality, Digital Art
    Η έκθεση μετά από την παρουσίασή της σε Λονδίνο, Βαρκελώνη, Κοπεγχάγη, Βερολίνο κι άλλες πόλεις του κόσμου, έρχεται στην Ελλάδα στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης!
    Το καράβι των ονείρων σαλπάρει στις 29 Μαρτίου 2024 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Γ).
    Μια μοναδική εμπειρία που θα μαγέψει όλες τις ηλικίες.

    ----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

    Dali Cybernetics SKG - Immersive Experience

    Ο θαυμαστός κόσμος του πρωτοπόρου καλλιτέχνη ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας με τον πιο συναρπαστικό τρόπο!

    Immersive Experience σε 400 τ.μ. Οθόνες, Virtual Reality, Digital Art

    Η έκθεση μετά από την παρουσίασή της σε Λονδίνο, Βαρκελώνη, Κοπεγχάγη, Βερολίνο κι άλλες πόλεις του κόσμου, έρχεται στην Ελλάδα στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης!

    Το καράβι των ονείρων σαλπάρει στις 29 Μαρτίου 2024 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Γ)

    Μια μοναδική εμπειρία που θα μαγέψει όλες τις ηλικίες.

    Η Τεχνολογία συναντά την Τέχνη:

    Ο Νταλί πίστευε ότι για να επιβιώσει η ζωγραφική, θα πρέπει να συνδεθεί με τη χρήση των υπολογιστών. Θεωρούσε ότι οι υπολογιστές είναι το μέλλον. Ο Νταλί πρόβλεψε ένα μέλλον όπου οι μηχανές θα έχουν την ικανότητα να σκέφτονται από μόνες τους, ακόμα και να δημιουργούν Τέχνη.

    Η Τέχνη συναντά την Επιστήμη:

    Η έκθεση είναι μία συναρπαστική περιήγηση στα πιο διάσημα έργα του Σαλβαδόρ Νταλί από μια εντελώς νέα οπτική. Μια εμπειρία αιχμής που βασίζεται σε παράλληλα σύμπαντα, την κβαντική φυσική, την τέταρτη διάσταση, την οπτική, την ιερή γεωμετρία και την αλληλουχία DNA όπως ερμηνεύονται από τον Νταλί μέσα από τα έργα του.

    Η Επιστήμη συναντά την Πίστη:

    Στους πίνακες του Νταλί συμφιλιώνονται η πίστη στο Θεό με την επιστήμη. Η χρυσή τομή καθιερώνει τη γεωμετρική τελειότητα, το αισθητικό ιδεώδες με το οποίο ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο. Ο Νταλί το εφαρμόζει στα έργα του, όπου ανακαλύπτουμε σχήματα οργανωμένα υπό αυτήν τη μυστική γεωμετρία. Ο διπλός έλικας του DNA γοητεύει τον Νταλί. Η σπείρα που μεταφέρει γενετική κληρονομιά είναι οι καμπύλες μέσω των οποίων ο Θεός μεταφέρει την αθανασία.

    Τι θα δείτε:

    Immersive Experience - Εμπειρία Εμβύθισης

    Μία πρωτοποριακή ταινία με τρισδιάσδατη προβολή σε οθόνες, εμβαδού 400 τ.μ., με θέαση 360 μοιρών, όπου Τέχνη και Τεχνολογία συνδυάζονται σε ένα επαναστικό θέαμα εικόνας και ήχου.

    Virtual Reality - Εικονική Πραγματικότητα

    Μία μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (VR 360) εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο του Νταλί. Επιβιβαστείτε στο πλοίο των ονείρων του Νταλί και διασχίστε τους καλλιτεχνικούς του κόσμους.

    Διαδραστικό παιχνίδι

    Περιπλανηθείτε στη ζωγραφική φαντασία του καλλιτέχνη όπου προβάλλονται ψηφιοποιημένα επαναλαμβανόμενα στοιχεία από την εικονογραφία του και παρατηρείστε με ποιο τρόπο διαφεύγουν τα διαφορετικά στοιχεία όταν τα πλησιάζετε.

    Δημιουργικότητα

    Βγάλτε τον καλλιτέχνη από μέσα σας, ζωγραφίζοντας σε χαρτί, οι ίδιοι, τα αγαπημένα μοτίβα του Νταλί. Ζωγραφίστε αυθόρμητα πάνω στο έργο τέχνης «Η Γαλάτεια των Σφαιρών» όπου παρουσιάζεται το πρόσωπό της συντρόφου του Νταλί, Γκαλά, και προβάλλετε τις δημιουργίες σας στους τοίχους της αίθουσας.

    Κινηματογραφική προβολή

    Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ του Τζακ Μποντ και γνωρίστε τον Σαλβαντόρ Νταλί στην καθημερινότητά του, το 1965 στη Νέα Υόρκη, όπου αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους γύρω του και έρχεται σε επαφή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ήθελε να τα απασχολεί για την προβολή του.

    Φωτογραφίες

    Καθίστε στον αυθεντικό καναπέ DaliLips και τραβήξτε αναμνηστικές φωτογραφίες σε ένα ειδικά φωτισμένο Photo booth.

    Περιήγηση

    Περιηγηθείτε στους διαδρόμους της έκθεσης όπου παρουσιάζονται πίνακες με αποφθέγματα του διάσημου καλλιτέχνη. Παράλληλα με τις φάσεις της ζωής του Νταλί, εμφανίζονται έργα κι επεξηγήσεις, για τους κυριότερους σταθμούς της καριέρας του καλλιτέχνη.

    - Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο της έκθεσης. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην έκθεση. Ισχύει για όλες τις ώρες από τις 09:30 έως τις 21:30.

    - Ισχύει από Τρίτη 4 Ιουνίου έως Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, εκτός Δευτέρας, με εξαίρεση τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου που θα είναι ανοιχτά, με επιλογή ημέρας κατά την αγορά του κουπονιού σας.

    - Η έκθεση είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Τα παιδιά από 5-12 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο συνοδό/κηδεμόνα. Παιδιά κάτω των 5 ετών εισέρχονται δωρεάν.

    - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο της έκθεσης.

    - Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την έκθεση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που επιλέξατε πακέτο για Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που το επιλεγόμενο πακέτο είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

    Ο θαυμαστός κόσμος του πρωτοπόρου καλλιτέχνη Σαλβαντόρ Νταλί, ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας με τον πιο συναρπαστικό τρόπο!

    Η έκθεση μετά από την παρουσίασή της σε Λονδίνο, Βαρκελώνη, Κοπεγχάγη, Βερολίνο κι άλλες πόλεις του κόσμου, έρχεται στην Ελλάδα, στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης!

    Μια μοναδική εμπειρία που θα μαγέψει όλες τις ηλικίες! Immersive Experience σε 400 τμ Οθόνες, Virtual Reality, Digital Art!

    Η Αποθήκη Γ’ βρίσκεται δίπλα στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών (Μοντέρνας Τέχνης) απέναντι από το Μουσείο Φωτογραφίας, σε μία περιοχή με έντονο καλλιτεχνικό χαρακτήρα, μέσα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην Προβλήτα Α.

    Το κτήριο χωρίζεται σε δύο ορόφους. Στο ισόγειο υπάρχουν εκδοτήρια εισιτηρίων, κατάστημα με τα επίσημα προϊόντα Dali, ασανσέρ για ΑΜΕΑ και χώροι υγιεινής. Οι αίθουσες είναι κλιματιζόμενες (ψύξη/θέρμανση) και προβλέπονται όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

    Ναυάρχου Βότση 4, Λιμάνι, Αποθήκη Γ, Προβλήτα Α
    6980 267672

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!