Θέατρο | Συναυλίες

Από 7€: Παράσταση «Cosmos Κοινωνία Συναισθημάτων» | Θέατρο Κολοσσαίον


Από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Cosmos Κοινωνία Συναισθημάτων», στο Θέατρο Κολοσσαίον, στις 25-26 Μαρτίου!

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους, με χορό, ακροβατικά, υποκριτική, εντυπωσιακά εφέ, που θα καταφέρει να σας αγγίξει!

10,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-30%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
84

Από 7€: Παράσταση «Cosmos Κοινωνία Συναισθημάτων» | Θέατρο Κολοσσαίον


Από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Cosmos Κοινωνία Συναισθημάτων», στο Θέατρο Κολοσσαίον, στις 25-26 Μαρτίου!

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους, με χορό, ακροβατικά, υποκριτική, εντυπωσιακά εφέ, που θα καταφέρει να σας αγγίξει!

10,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
84 Αγορές
-30% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 7€ από 10για τη Ζώνη Γ: Είσοδος 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Cosmos Κοινωνία Συναισθημάτων» στο Θέατρο Κολοσσαίον
  • 9€ από 12€ για τη Ζώνη Β: Είσοδος 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Cosmos Κοινωνία Συναισθημάτων» στο Θέατρο Κολοσσαίον
  • 12€ από 15€ για τη Ζώνη Α: Είσοδος 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Cosmos Κοινωνία Συναισθημάτων» στο Θέατρο Κολοσσαίον

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Σάββατο 18 Μαρτίου - 20:00
Κυριακή 19 Μαρτίου - 19:00

Σάββατο 25 Μαρτίου - 19:00
Κυριακή 26 Μαρτίου - 19:00

- Οι θέσεις αφορούν τη Ζώνη Α (σειρές 1 έως και 6), τη Ζώνη Β (σειρές 7 έως και 15) και τη Ζώνη Γ (σειρές 16-17 και εξώστης), ανάλογα με την επιλογή πακέτου.
- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 10€ για τη Ζώνη Γ, 12€ για τη Ζώνη Β και 15€ για τη Ζώνη Α.
- Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον (Βασιλίσσης Όλγας 150, Θεσσαλονίκη)

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, που συνδυάζει πολλά είδη χορού με ακροβατικά, εντυπωσιακά εφέ και συγκλονιστικές ερμηνείες, δημιουργώντας μια άκρως συναρπαστική ατμόσφαιρα που θα αγγίξει τους θεατές, θα δημιουργήσει προβληματισμούς και θα αναδείξει προτάσεις για δράση. Μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών αναλύονται πέντε βασικά συναισθήματα, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι παρόντα στις ζωές όλων μας.

Συντελεστές

Σύλληψη ιδέας: Γιώργος Χιώτης, Σενάριο- Σκηνοθεσία: Ευτυχία Ψωμά, Παναγιώτης Καπρίτσιος, Γιώργος Χιώτης, Ενδυματολόγος: Geli Paris, Ηχολήπτης: Γιάννης Μεβουλιώτης - Unplugged Studio, Υπεύθυνος κατασκευής σκηνικών: Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ, Βίντεο- Μοντάζ: Νικόλαος- Άγγελος Χατζηαναστασίου, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Γιώργος Χιώτης, Παραγωγή: Σχολή Χορού DANZA FUERTE (Θεσσαλονίκη - Αριστοτέλους 23, 1ος), Χορευτές - Ακροβάτες: Rodoula Gouliamperi, George Chiotis, Ioanna Douka, Lucia Lonegro, Vera Vasiliadou, Zaza Xeladze, Οι Blackout Crew: Kelment Bisha, Revo BlackoutCrew, Giorgos Sarantou, Kostis Taleas, Chris Rotwin, Ηθοποιοί: Eftixia Psoma, Kapri Tsios, Τραγουδίστρια-Ηθοποιός: Έλενα Τιτίρλα, Χορογράφοι: Γιώργος Χιώτης, Ροδούλα Γκουλιαμπέρη, Λουσία Λονέγκρο, Ζάζα Χελάτζε, Βέρα Βασιλειάδου, Κωστής Ταλέας, Ιωάννα Δούκα, Κινησιολόγος: Ροδούλα Γκουλιαμπέρη

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

COSMOS ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
18 - 26 Μαρτίου
Κινηματοθέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

Η χοροθεατρική παράσταση "COSMOS: Κοινωνία Συναισθημάτων" είναι ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα που μέσα από το χορό, τα ακροβατικά και την υποκριτική αναδεικνύει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα που μαστίζουν τη σημερινή κοινωνία (Bullying, Βία Κατά των Γυναικών, Ενδοοικογενειακή Βία, Πόλεμος, Κλιματική Αλλαγή).

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, που συνδυάζει πολλά είδη χορού με ακροβατικά, εντυπωσιακά εφέ και συγκλονιστικές ερμηνείες, δημιουργώντας μια άκρως συναρπαστική ατμόσφαιρα που θα αγγίξει τους θεατές, θα δημιουργήσει προβληματισμούς και θα αναδείξει προτάσεις για δράση. Μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών αναλύονται πέντε βασικά συναισθήματα, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι παρόντα στις ζωές όλων μας.
Υπόθεση: Ο Στέφανος και η Ευτυχία είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο επιχειρώντας να δημιουργήσει μια καινούργια ζωή έρχεται αντιμέτωπο με προβλήματα και δυσκολίες του παρελθόντος. Θέλοντας, λοιπόν, να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα, αναζητά απαντήσεις, που οδηγούν σε αποκαλύψεις κρυμμένων μυστικών του παρελθόντος, που και οι δύο πίστευαν ότι έχουν ξεχάσει. Στην πορεία τους αυτή αναβιώνουν συναισθήματα, ενώ παράλληλα αναδεικνύονται κοινωνικά θέματα που απασχολούν το σύνολο της κοινωνίας, γνωρίζοντας έτσι πραγματικά ο ένας την ιστορία του άλλου.

Προτείνεται για παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες.
Παραστάσεις: 18 -19 & 25-26 Μαρτίου.

Συντελεστές:
Σύλληψη ιδέας: Γιώργος Χιώτης
Σενάριο- Σκηνοθεσία: Ευτυχία Ψωμά, Παναγιώτης Καπρίτσιος, Γιώργος Χιώτης.
Ενδυματολόγος:Geli Paris
Ηχολήπτης: Γιάννης Μεβουλιώτης - Unplugged Studio
Υπεύθυνος κατασκευής σκηνικών: Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ
Βίντεο- Μοντάζ: Νικόλαος- Άγγελος Χατζηαναστασίου
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Γιώργος Χιώτης
Παραγωγή: Σχολή Χορού DANZA FUERTE
Θεσσαλονίκη - Αριστοτέλους 23 _ 1ος
Χορευτές - Ακροβάτες:
Rodoula Gouliamperi
George Chiotis
Ioanna Douka
Lucia Lonegro
Vera Vasiliadou
Zaza Xeladze
Οι Blackout Crew :
Kelment Bisha
Revo BlackoutCrew
Giorgos Sarantou
Kostis Taleas
Chris Rotwin
Ηθοποιοί:
Eftixia Psoma
Kapri Tsios
Τραγουδίστρια-Ηθοποιός: Έλενα Τιτίρλα
Χορογράφοι: Γιώργος Χιώτης, Ροδούλα Γκουλιαμπέρη, Λουσία Λονέγκρο, Ζάζα Χελάτζε, Βέρα Βασιλειάδου, Κωστής Ταλέας, Ιωάννα Δούκα.
Κινησιολόγος: Ροδούλα Γκουλιαμπέρη

Πληροφορίες:
Θέατρο Κολοσσαίον (Β. Όλγας 150)
Τηλ. 2310 834996, 6987089778
Διάρκεια: 75 λεπτά

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Οι θέσεις αφορούν τη Ζώνη Α (σειρές 1 έως και 6), τη Ζώνη Β (σειρές 7 έως και 15) και τη Ζώνη Γ (σειρές 16-17 και εξώστης), ανάλογα με την επιλογή πακέτου.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Καθημερινά 10:00 - 14:00 και 17:00 - 22:00. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Κολοσσαίον): 2310 834996

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον είναι ένας από τους πιο γνωστούς και ιστορικούς χώρους της Θεσσαλονίκης, καθώς δημιουργήθηκε το 1965.

Βρίσκεται στην οδό Βασ. Όλγας, στην πιο κεντρική αρτηρία της πόλης που συνδέει την Ανατολική Θεσσαλονίκη με το Κέντρο.

Έχει συνδέσει το όνομα του με πολύ πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις, όπως το «Sleuth», το «Γάλα», το «Σεσουάρ για Δολοφόνους» και πολλές άλλες, ενώ κάθε χρόνο φιλοξενεί και πολύ επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις.

Είναι ένα από τα πιο μεγάλα κινηματοθέατρα της πόλης με 700 θέσεις, οι οποίες βρίσκονται όλες κοντά στη σκηνή.

Με πάνω από μισό αιώνα ιστορίας, το Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον έχει καταφέρει να έχει φανατικούς κινηματογραφικούς αλλά και θεατρόφιλους θαμώνες.

Βασιλίσσης Όλγας 150, Θεσσαλονίκη
2310 834996

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!