Θέατρο | Συναυλίες

10€: Mikeius-Jeremy-Μαλιάτσης | Comedy for the Masses | Αριστοτέλειον


10€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Stand-Up Comedy Show «Comedy for the Masses» με τους Mikeius, Jeremy & Μαλιάτση, στο Θέατρο Αριστοτέλειον, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21:30!

Η Ομάδα Πύραυλος ξαναχτυπά, δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους παράσταση, για τους παλιούς που θέλουν να θυμηθούν αλλά και τους νέους που θέλουν να μάθουν!

13,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-23%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
172

10€: Mikeius-Jeremy-Μαλιάτσης | Comedy for the Masses | Αριστοτέλειον


10€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Stand-Up Comedy Show «Comedy for the Masses» με τους Mikeius, Jeremy & Μαλιάτση, στο Θέατρο Αριστοτέλειον, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21:30!

Η Ομάδα Πύραυλος ξαναχτυπά, δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους παράσταση, για τους παλιούς που θέλουν να θυμηθούν αλλά και τους νέους που θέλουν να μάθουν!

13,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
172 Αγορές
-23% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 10€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Stand-Up Comedy Show «Comedy for the Masses» με τους Mikeius, Jeremy & Μαλιάτση, στο Θέατρο Αριστοτέλειον

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 13€.
- Οι θέσεις δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 60 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, με βάση τη σειρά προσέλευσης. [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Ημέρες & Ώρες Παράστασης
Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2)

- Τρίτη 27 Δεκεμβρίου - 21:30 (Ώρα Προσέλευσης: 20:30)

Jeremy, Mikeius και Μαλιάτσης, κάνουν δυναμικό comeback με νέα κείμενα, σε μία ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν! Για τους παλιούς που θέλουν να θυμηθούν αλλά και τους νέους που θέλουν να μάθουν, το Θέατρο Αριστοτέλειον, θα γεμίσει ξανά γέλια με ένα ταυτόχρονο αέρα γλυκιάς νοσταλγίας!

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

«Comedy for the Masses»
με τους Mikeius, Jeremy & Μαλιάτση
Θέατρο Αριστοτέλειον

Δεν το περιμένατε ούτε εσείς, ούτε εμείς, αλλά το τρίο φωτιά, Η ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ μετά από δέκα χρόνια από την πρώτη τους παράσταση.
Jeremy, Mikeius και Μαλιάτσης, κάνουν δυναμικό comeback με νέα κείμενα, σε μία ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν. Για τους παλιούς που θέλουν να θυμηθούν αλλά και τους νέους που θέλουν να μάθουν, τα θέατρα όλης της χώρας, θα γεμίσουν ξανά γέλια με ένα ταυτόχρονο αέρα γλυκιάς νοσταλγίας

Συντελεστές
Κώστας Μαλιάτσης Σάλας
Mikeius
Jeremy

Πληροφορίες

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου - 21:30
Ώρα Προσέλευσης: 20:30
Χώρος: Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

  • Ισχύει για Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:30.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Συνιστάται προσέλευση στον χώρο 60 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.
  • Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν τη συναυλία έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι συναυλίες είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η συναυλία είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Στην οδό Εθνικής Αμύνης 2 απέναντι από το Λευκό Πύργο, στο επιβλητικό κτήριο, σήμα κατατεθέν της πόλης, συστεγάζεται μαζί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το Θέατρο Αριστοτέλειον.

Το Αριστοτέλειον που λειτούργησε για πρώτη φορά ως κινηματογράφος το 1967, υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια, σταθμός στην διασκέδαση των Θεσσαλονικέων, ενώ επί σειρά ετών στην αίθουσα φιλοξενήθηκε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει τις καλύτερες ταινίες πρώτης προβολής, εκδηλώσεις των «Δημητρίων» και παραστάσεις της Όπερας Θεσσαλονίκης. Από το 2001 η διεύθυνση του Θεάτρου Αριστοτέλειον πέρασε στα χέρια του κυρίου Γισγάκη, ο οποίος προχώρησε στη ριζική ανακαίνιση του χώρου και στον εξοπλισμό του με τα κατάλληλα μέσα για την υποστήριξη και θεατρικών παραγωγών.

Το Αριστοτέλειον Θέατρο έχει χωρητικότητα 772 θέσεων, σε πλατεία, θεωρείο και εξώστη. Σήμερα φιλοξενεί τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές, συναυλίες και κάθε είδους καλλιτεχνική εκδήλωση.

Το Θέατρο Αριστοτέλειον είναι ένας ζωντανός καλλιτεχνικός οργανισμός. Αποτελεί χώρο έκφρασης για πλήθος ανθρώπων που το εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Εθνικής Αμύνης 2 (απέναντι από τον Λευκό Πύργο)
https://aristoteleion.gr/
2310 262051

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!