Αθήνα

Μόνο 19,90€: Αθλητικό/Θεραπευτικό Μασάζ & Βεντούζες/Κεφαλής | Αιγάλεω


19,90€ για Αθλητικό ή Θεραπευτικό Μασάζ (45') σε συνδυασμό με Θεραπεία με Παραδοσιακές Βεντούζες (15') & Μασάζ Κεφαλής (15'), στον εξειδικευμένο χώρο ευεξίας και προσωπικής φροντίδας «Massage Voyage», στο Αιγάλεω!

40,00€
19,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
20,10€
Αγορές
28

Μόνο 19,90€: Αθλητικό/Θεραπευτικό Μασάζ & Βεντούζες/Κεφαλής | Αιγάλεω


19,90€ για Αθλητικό ή Θεραπευτικό Μασάζ (45') σε συνδυασμό με Θεραπεία με Παραδοσιακές Βεντούζες (15') & Μασάζ Κεφαλής (15'), στον εξειδικευμένο χώρο ευεξίας και προσωπικής φροντίδας «Massage Voyage», στο Αιγάλεω!

40,00€
19,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
28 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 20,10€
  • 19,90€ από 40€ για Αθλητικό Μασάζ (45') & Παραδοσιακές Βεντούζες (15') ή Μασάζ Κεφαλής (15')
  • 19,90€ από 40€ για Θεραπευτικό Μασάζ (45') & Παραδοσιακές Βεντούζες (15') ή Μασάζ Κεφαλής (15')

* Δες και τις υπόλοιπες Προσφορές του «Massage Voyage» με κλικ ----> ΕΔΩ

Αθλητικό Μασάζ
Το Αθλητικό μασάζ προτείνεται για αθλητές και ανθρώπους που γυμνάζονται. Είναι έντονο και ενδείκνυται για χρόνιους πόνους, θλάσεις, τραυματισμούς, δισκοπάθειες, μουδιάσματα στα πόδια και πόνους στη μέση. Βοηθά στην πρόληψη τραυματισμών και στην ελαστικότητα του αθλητή.

Θεραπευτικό μασάζ
Το Θεραπευτικό μασάζ εστιάζει σε σημεία και μέρη του σώματός μας όπου υπάρχουν χρόνιες παθήσεις. Είναι ιδανικό για πόνους που επιμένουν καιρό και κουρασμένα σώματα. Γίνεται με θεραπευτικούς χειρισμούς με αιθέριο έλαιο Ελιτσέας και κανέλα ή λάδι καρύδας με αιθέριο έλαιο Γουλθερίας.

Βεντούζες
Η θεραπεία με βεντούζες είναι μια αρχαία παραδοσιακή πρακτική, κοινή στους πολιτισμούς της Μεσογείου αλλά και της Ασίας. Οι βεντούζες, κρύες ή ζεστές, μπορούν να εφαρμοστούν σε όλο το σώμα και να βοηθήσουν τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Εκτός από τα κρυολογήματα, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, το αναπνευστικό, βοηθούν στο κυκλοφορικό και την οξυγόνωση των τοπικών ιστών, την αποβολή τοξινών, και την αντιμετώπιση πλήθους άλλων ζητημάτων υγείας.

Μασάζ Κεφαλής
Το μασάζ κεφαλής (15') γίνεται σε: κροτάφους, άκρα τριχοφυΐας κεφαλής, μέτωπο, λαιμό και ώμους

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

massage-voyage-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/09/2022.
  • Δευτέρα έως Σάββατο 17:00 έως 22:00
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς έως 2 κουπονιών για προσωπική χρήση και απεριόριστων για χρήση ως δώρο.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 210 5905847.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Το Κέντρο Ευεξίας Massage Voyage αποτελείται από μια πεπειραμένη ομάδα ανθρώπων, με αγάπη για τις παραδοσιακές τεχνικές, έχοντας την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση, η οποία υπόσχεται και μπορεί να σας βοηθήσει να θωρακίσετε την υγεία σας με ένα σύνολο πολύ απλών, και ιδιαίτερα αποτελεσματικών υπηρεσιών.

Το Massage Voyage χαρακτηρίζεται από την εξειδίκευσή του στο είδος της θεραπείας με μαλάξεις. Στον χώρο του απολαμβάνεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μασάζ Χαλαρωτικού και Αθλητικού αλλά και θεραπειών με Βεντούζες. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προσφέρει εξατομικευμένη περιποίηση και συμβουλές έτσι ώστε να καταπολεμήσεις καθημερινό άγχος και εντάσεις.

Κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα ταξίδι στην χαλάρωση!

Σαλαμίνος 1 & Ιερά Οδός, Αιγάλεω
https://www.massagevoyage.gr/
210 5905847

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!