Θέατρο | Συναυλίες (Όλα)

10€ από 15€: Παράσταση «Αρκάς: Η Ζωή Μετά», στο Θέατρο Αριστοτέλειον!


10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Αρκάς: Η Ζωή Μετά»! Η πιο ξεκαρδιστική παράσταση της χρονιάς, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν στο Θέατρο Αριστοτέλειον, 31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
57

10€ από 15€: Παράσταση «Αρκάς: Η Ζωή Μετά», στο Θέατρο Αριστοτέλειον!


10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Αρκάς: Η Ζωή Μετά»! Η πιο ξεκαρδιστική παράσταση της χρονιάς, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν στο Θέατρο Αριστοτέλειον, 31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
57 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Αρκάς: Η Ζωή Μετά», στο Θέατρο Αριστοτέλειον!

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδό τους στο θέατρο, κατά την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, καθ΄όλη την διάρκεια της παράστασης και κατά την έξοδό τους από τον χώρο.
    - Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της παράστασης θα είναι 15€.


Ημέρα & Ώρα Παράστασης

- Σάββατο 31 Οκτωβρίου - 18:15 & 21:15 [2 Παραστάσεις]
- Κυριακή 1 Νοεμβρίου - 18:15 & 20:30 [2 Παραστάσεις]

- Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης. Συστήνεται η προσέλευσή σας 45 λεπτά νωρίτερα προς αποφυγή συνωστισμού. Προτείνεται επίσης η παραλαβή της θέσης σας από το ταμείο του θεάτρου τις προηγούμενες ημέρες από την παράσταση, για αποφυγή αναμονής στο ταμείο και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής θέσης (βάσει διαθεσιμότητας).

Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις» παρουσίαζει για 4η χρονιά και για πρώτη φορά στη θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον την πιο χιουμοριστική παράσταση της χρονιάς «Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ»! Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Παντελής Καναράκης, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς, ώς σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΚΑ, θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, για να φέρουν λυτρωτικά γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου αλλά και στα χείλη όλων των θεατών που θα απολαύσουν την παράσταση!

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
 Γιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Παντελής Καναράκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς, Παραγωγή: ΜΕΘΕΞΙΣ, Χρήστος Τριπόδης, Συγγραφέας: ΑΡΚΑΣ, Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς, Σκηνικά: Λία Ασβεστά, Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου, Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Τριπόδης

"ΖΩΗ ΜΕΤΑ"
Οι ξεκαρδιστικές ιστορίες του Αρκά στο θέατρο Αριστοτέλειον

Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις» παρουσίαζει για 4η χρονιά και για πρώτη φορά στη θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον απο τις 24 Οκτωβρίου, τις ξεκαρδιστικές ιστορίες του ΑΡΚΑ (“Η Ζωή Μετά”, ο “Ισοβίτης” και “Χαμηλές Πτήσεις”), στην πιο χιουμοριστική παράσταση της χρονιάς «Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Παντελής Καναράκης, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ώς σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΚΑ θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, για να φέρουν λυτρωτικά γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου αλλά και στα χείλη όλων των θεατών που θα απολαύσουν την παράσταση.

Για να σας βάλουμε λίγο στο κλίμα…

«Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν»

Στην παράσταση “Η Ζωή Μετά”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ και με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

Στο θέατρο θα τηρηθούν αυστηρά οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια των θεατών.

Πρωταγωνιστούν

Γιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Παντελής Καναράκης,Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς.

Παραγωγή: ΜΕΘΕΞΙΣ, Χρήστος Τριπόδης

Συγγραφέας: ΑΡΚΑΣ

Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς

Σκηνικά : Λία Ασβεστά

Κοστούμια Κωνσταντινιά Βαφειάδου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Τριπόδης

- Επιλέγετε παράσταση κατά την αγορά του κουπονιού σας.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. 
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση.
- Μετά την αγορά δεν είναι δυνατή η ακύρωση κουπονιού. Για αλλαγή ημερομηνίας/παράστασης είναι απαραίτητη η επικοινωνία στα τηλέφωνα 6945454516 & 6943290294.

Στην οδό Εθνικής Αμύνης 2 απέναντι από το Λευκό Πύργο, στο επιβλητικό κτήριο, σήμα κατατεθέν της πόλης, συστεγάζεται μαζί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το Θέατρο Αριστοτέλειον.

Το Αριστοτέλειον που λειτούργησε για πρώτη φορά ως κινηματογράφος το 1967, υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια, σταθμός στην διασκέδαση των Θεσσαλονικέων, ενώ επί σειρά ετών στην αίθουσα φιλοξενήθηκε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει τις καλύτερες ταινίες πρώτης προβολής, εκδηλώσεις των «Δημητρίων» και παραστάσεις της Όπερας Θεσσαλονίκης. Από το 2001 η διεύθυνση του Θεάτρου Αριστοτέλειον πέρασε στα χέρια του κυρίου Γισγάκη, ο οποίος προχώρησε στη ριζική ανακαίνιση του χώρου και στον εξοπλισμό του με τα κατάλληλα μέσα για την υποστήριξη και θεατρικών παραγωγών.

Το Αριστοτέλειον Θέατρο έχει χωρητικότητα 772 θέσεων, σε πλατεία, θεωρείο και εξώστη. Σήμερα φιλοξενεί τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές, συναυλίες και κάθε είδους καλλιτεχνική εκδήλωση.

Το Θέατρο Αριστοτέλειον είναι ένας ζωντανός καλλιτεχνικός οργανισμός. Αποτελεί χώρο έκφρασης για πλήθος ανθρώπων που το εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Εθνικής Αμύνης 2 (απέναντι από τον Λευκό Πύργο)
https://aristoteleion.gr/
2310 262051

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ