Θέατρο | Συναυλίες

Από 24€: Ο Ara Malikian Live στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών!

Από 24€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία με τον Ara Malikian, στη Μονή Λαζαριστών, την Τετάρτη 26 Ιουνίου!

Ο βιρτουόζος του βιολιού με μουσικά στοιχεία και ακούσματα από τη Μέση Ανατολή, την Αργεντινή, αλλά και Ισπανία και την Κεντρική Ευρώπη, έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη!

30,00€
24,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
6,00€
Αγορές
51

Από 24€: Ο Ara Malikian Live στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών!

Από 24€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία με τον Ara Malikian, στη Μονή Λαζαριστών, την Τετάρτη 26 Ιουνίου!

Ο βιρτουόζος του βιολιού με μουσικά στοιχεία και ακούσματα από τη Μέση Ανατολή, την Αργεντινή, αλλά και Ισπανία και την Κεντρική Ευρώπη, έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη!

30,00€
24,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
51 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 6,00€
  • 24€ από 30 για Είσοδο 1 Ατόμου στη Γ' Ζώνη στη Συναυλία με τον Ara Malikian στη Μονή Λαζαριστών
  • 34€ από 40€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Β' Ζώνη στη Συναυλία με τον Ara Malikian στη Μονή Λαζαριστών

- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο την ημέρα της συναυλίας θα είναι 30€ για τη Ζώνη Γ και 40€ για τη Ζώνη Β.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στη μουσική παράσταση.
- Οι θέσεις στη Β' Ζώνη είναι καθήμενων και δεν είναι αριθμημένες. Οι θέσεις στη Γ' Ζώνη αφορούν γενική είσοδο και περιλαμβάνουν θέσεις σε κερκίδες και θέσεις ορθίων. Δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της μουσικής παράστασης. Συνιστάται προσέλευση στον χώρο 45 λεπτά πριν την έναρξη. 


Τοποθεσία: Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη)

Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 21:00

Ο Ara Malikian που κατάφερε να κάνει διάσημη σε όλο τον πλανήτη τη Misirlou μέσα από το Pulp Fiction του Quentin Tarantino -με ρεκόρ views στο YouTube- ο σπουδαίος βιολονίστας που κάνει δεξιοτεχνικά περάσματα από τον Bach και τον Paganini στον David Bowie, στη Björk, τους Radiohead, τους Led Zeppelin και τον Jimi Hendrix και αποθέωσε μουσικά τις ταινίες του Pedro Almodovar, θα δώσει συναυλία την Τετάρτη 26 Ιουνίου στo Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

Πώς λειτουργεί
Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνια εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή.
Βήμα 2: Τα κουπόνια που αγόρασες θα τα βρεις στο Προφίλ σου. 
Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της συναυλίας και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους των Εισιτήριων

ARA MALIKIAN

O «τρελός μάγος» του βιολιού με το απίστευτο ταπεραμέντο

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μονή Λαζαριστών

Τετάρτη 26 Ιουνίου , Ωρα: 21.00 Ο Rock star του βιολιού, Ara Malikian, ο βιρτουόζος του βιολιού που υιοθέτησε μουσικά στοιχεία και ακούσματα από τη Μέση Ανατολή, την Αργεντινή, αλλά και Ισπανία και την Κεντρική Ευρώπη, έρχεται για

μία και μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ara Malikian που κατάφερε να κάνει διάσημη σε όλο τον πλανήτη τη Misirlou μέσα από το Pulp Fiction του Quentin Tarantino -με ρεκόρ views στο YouTube- ο σπουδαίος βιολονίστας που κάνει δεξιοτεχνικά περάσματα από τον Bach και τον Paganini στον David Bowie, στη Björk, τους Radiohead, τους Led Zeppelin και τον Jimi Hendrix και αποθέωσε μουσικά τις ταινίες του Pedro Almodovar, θα δώσει συναυλία την Τετάρτη 26 Ιουνίου στo Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

Γεννημένος στο Λίβανο, αρμενικής καταγωγής, ο Ara Malikian έδωσε το πρώτο του κονσέρτο στην ηλικία των 12 ετών, σπούδασε μουσική στη Γερμανία και στο Λονδίνο και με αφετηρία την Ισπανία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια, οργώνει όλο τον κόσμο προκαλώντας...μουσικό σεισμό όπου εμφανίζεται, ενώ έχει συμπράξει επί σκηνής με σπουδαίους μουσικούς, όπως ο Sting,η Fairouz, με διάσημες ορχήστρες και σε εμβληματικές μουσικές σκηνές

όπως το Royal Albert Hall του Λονδίνου, το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, το Tempodrom στο Βερολίνο, το National Auditorium στο Μεξικό και το L’Olympia στο Παρίσι. Έχει ηχογραφήσει πάνω από 40 albums και έχει κερδίσει πολυάριθμα διεθνή βραβεία.

Ανάμεσα στις μουσικές επιλογές αφηγείται ιστορίες από τη ζωή του που μοιάζει βγαλμένη λες από μυθιστόρημα, καθώς και άλλες, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Συστήνει έτσι στο κοινό σταθμούς και εμπειρίες της ζωής του, ενώνοντας μουσικά τους πολιτισμούς της Μεσογείου με εκείνους της Ανατολής και της λαϊκές μελωδίες της Αρμενίας με τη σύγχρονη ποπ και ροκ.

Έχει σήμερα καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον περιζήτητους μουσικούς.

  • Ισχύει για Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 21:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Οι θέσεις στη Β' Ζώνη είναι καθήμενων και δεν είναι αριθμημένες. Οι θέσεις στη Γ' Ζώνη αφορούν γενική είσοδο και περιλαμβάνουν θέσεις σε κερκίδες και θέσεις ορθίων. Δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της μουσικής παράστασης. Συνιστάται προσέλευση στον χώρο 45 λεπτά πριν την έναρξη.
  • Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο και εξασφαλίζειςτην είσοδό σου.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Η Μονή Λαζαριστών χτίστηκε το 1886 από τους μοναχούς του τάγματος του Αγίου Βικεντίου του Παύλου, που έγιναν γνωστοί ευρύτερα από την έδρα του τάγματος στην εκκλησία Saint-Lazare στο Παρίσι. Οι Λαζαριστές που πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα περί το τέλος του 18ου - αρχές 19ου αιώνα είχαν ως κύριο στόχο, εκτός από τη φροντίδα και περίθαλψη των φτωχών, την μόρφωση των κληρικών και την εξάπλωση του καθολικισμού.

Η Μονή Λαζαριστών κρίθηκε ετοιμόρροπη το 1978, λόγω των καταστροφών που προκάλεσαν οι σεισμοί και εγκαταλείφθηκε. Το 1980 το κτίριο κηρύχθηκε διατηρητέο λόγω της ιστορικής αλλά και αρχιτεκτονικής του σημασίας. Το 1983 αγοράστηκε από το Ελληνικό Δημόσιο για τον εορτασμό των 2300 χρόνων της Θεσσαλονίκης και χαρακτηρίστηκε Πολιτιστικό Κέντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Εντάχθηκε στο πρόγραμμα των μεγάλων έργων που πραγματοποιήθηκαν από τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης "Θεσσαλονίκη 1997" και το 1996 ξεκίνησαν οι εργασίες αναστήλωσης και προσθήκης στο αρχικό κτίσμα. Το συγκρότημα της Μονής Λαζαριστών αποπερατώθηκε το 1997 και άρχισε σταδιακά να διατίθεται στο κοινό με την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, εκθέσεων και άλλων εκδηλώσεων.

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στον εμβληματικό χώρο της Μονής Λαζαριστών και αποτελεί ένα μοναδικό από κάθε άποψη γεγονός: καλλιτεχνικό, επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό.

Η πρώτη διοργάνωση έγινε στη Μονή Λαζαριστών τον Ιούνιο του 1992 με αφορμή την ανάδειξη του κτηρίου του «Ιεροσπουδαστηρίου των Λαζαριστών». Στα επόμενα χρόνια, κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούνταν ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ με φόντο το ερειπωμένο κτίριο και με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου πολιτιστικού κέντρου. Το 2002 θεσμοθετείται και διοργανώνεται ένα πολύμορφο Φεστιβάλ με τα σημερινά χαρακτηριστικά του το οποίο εξελίσσεται συνεχώς.

Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών εδώ και 29 χρόνια, κάθε χρόνο, φιλοξενεί εκατοντάδες καλλιτέχνες και δεκάδες παραστάσεις από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής παραγωγής, τις οποίες παρακολουθούν χιλιάδες θεατές. Προσπαθώντας να διατηρεί μια ζωντανή σχέση με το κοινό εξελίσσεται και ενσωματώνει τις νέες τάσεις και τις σύγχρονες εξελίξεις, φιλοδοξώντας να είναι σύγχρονο και ελκυστικό.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Αστική Εταιρεία της Μονής Λαζαριστών με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Παύλου Μελά, ενώ έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης του ΕΣΠΑ που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη (Μονή Λαζαριστών)
https://www.monilazariston.gr/
2310 589200

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ