Αθήνα

Από 19,90€: Απεντόμωση Διαμερίσματος ή Πολυκατοικίας | Αττική

Από 19,90€ για 1 Απολύμανση - Απεντόμωση Διαμερίσματος ή Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας με Ψεκασμό (ή και Gel), με σύγχρονες μεθόδους, σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και με χορήγηση Πιστοποιητικού Απολύμανσης, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, από την εξειδικευμένη Εταιρεία Απολυμάνσεων - Αποφράξεων «Vagios»!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
21

Από 19,90€: Απεντόμωση Διαμερίσματος ή Πολυκατοικίας | Αττική

Από 19,90€ για 1 Απολύμανση - Απεντόμωση Διαμερίσματος ή Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας με Ψεκασμό (ή και Gel), με σύγχρονες μεθόδους, σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και με χορήγηση Πιστοποιητικού Απολύμανσης, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, από την εξειδικευμένη Εταιρεία Απολυμάνσεων - Αποφράξεων «Vagios»!

21 Αγορές
 • 19,90€ για 1 Απολύμανση - Απεντόμωση Διαμερίσματος με Ψεκασμό
 • 24,90€ για 1 Απολύμανση - Απεντόμωση Διαμερίσματος με Ψεκασμό και Gel
 • 24,90€ για 1 Απολύμανση - Απεντόμωση Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας με Ψεκασμό

* Μετά το πέρας του καθαρισμού χορηγείται πιστοποιητικό απολύμανσης.
* Χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.
* Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς και συνοδεύονται από τα απαραίτητα φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά.
* Στην περίπτωση που επιλέξετε απολύμανση κοινόχρηστου χώρου πολυκατοικίας, υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 4€ για κάθε επιπλέον διαμέρισμα που επιθυμείτε απολύμανση καταβάλλονται απευθείας στους τεχνικούς).

* Δες και την Προσφορά της Εταιρείας «Vagios» για Απόφραξη Αποχέτευσης Διαμερίσματος ή Πολυκατοικίας ----> ΕΔΩ

Η διαδικασία της απολύμανσης σε διαμέρισμα περιλαμβάνει ψεκασμό απεντόμωσης - απολύμανσης στις εξής περιοχές συνολικού εμβαδού έως και 200 τ.μ.:
- Μπαλκόνια (εξωτερικούς τοίχους, δάπεδα, υδρορροές)
- Μπάνιο (σιφώνια, νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, πίσω και κάτω από συσκευές)
- Κουζίνα (νιπτήρες, πίσω και κάτω από συσκευές)
- Παράθυρα και σίτες
- Μπαλκονόπορτες
- Αποθήκη - Πατάρια εντός και εκτός του σπιτιού
- Όπου αλλού κριθεί απαραίτητο κατά τη συμβουλή του υπεύθυνου

Περιοχές εξυπηρέτησης (Αττική):
Εξυπηρετούνται περιοχές σε όλο τον νομό Αττικής. Για απομακρυσμένες περιοχές εντός Αττικής (Μαρκόπουλο, Ελευσίνα, Κερατέα, κ.α.) είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.

 • Ισχύει έως 30/04/2024.
 • Απαραίτητη η επικοινωνία στα τηλέφωνα 6945224003 ή 6985760706 για τον προγραμματισμό ραντεβού αναφέροντας τον κωδικό Goldmall.
 • Στην περίπτωση που επιλέξετε απολύμανση κοινόχρηστου χώρου πολυκατοικίας, υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 4€ για κάθε επιπλέον διαμέρισμα που επιθυμείτε απολύμανση καταβάλλονται απευθείας στους τεχνικούς).
 • Εξυπηρετούνται περιοχές σε όλο τον νομό Αττικής. Για απομακρυσμένες περιοχές εντός Αττικής (Μαρκόπουλο, Ελευσίνα, Κερατέα, κ.α.) είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, η εξειδικευμένη επιχείρηση Απολυμάνσεων - Αποφράξεων «Vagios», αναλαμβάνει ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις!

Αναλαμβάνει επίσης την καθαριότητα στον χώρο σας με απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κάθε είδους χρήση (πολυκατοικία, διαμέρισμα, ξενοδοχεία κ.α.)

Έχοντας στη διάθεσή τους άρτιο εξοπλισμό και εργαλεία, θα δώσουν λύση στο πρόβλημά σας άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Πραγματοποιούν αποφράξεις χωρίς φθορές ή ζημιές στο αποχετευτικό δίκτυο, πάντα με επαγγελματισμό και την απαραίτητη υλικοτεχνική κατάρτιση.

Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους όπου συγχρωτίζονται πολλά άτομα (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κοινόχρηστες τουαλέτες κ.α.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης - μικροβιοκτονίας.

Στόχος είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου, ενώ επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, από τους έμπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας «Vagios».

Επιλέξτε από μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών απόφραξης όπως μπανιέρας, φρεατίου, σιφωνιού μπάνιου, υδρορροής βεράντας, νεροχύτη κουζίνας, κάθετης τουαλετών, κάθετης κουζινών, κάθετης υδρορροών, λεκάνης νιπτήρα.

6945224003 | 6985760706

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!