Σπίτι

Από 19,90€: Ασφαλής Απεντόμωση σε Διαμέρισμα ή Πολυκατοικία!

Από 19,90€ για Ασφαλή Εφαρμογή Απεντόμωσης σε Διαμέρισμα ή Kοινόχρηστους Xώρους Πολυκατοικίας, με τις πλέον φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο τεχνικές, χωρίς χρήση χημικών, για οριστική απαλλαγή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, από την εξειδικευμένη εταιρεία «Pest Science»!

19,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
26

Από 19,90€: Ασφαλής Απεντόμωση σε Διαμέρισμα ή Πολυκατοικία!

Από 19,90€ για Ασφαλή Εφαρμογή Απεντόμωσης σε Διαμέρισμα ή Kοινόχρηστους Xώρους Πολυκατοικίας, με τις πλέον φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο τεχνικές, χωρίς χρήση χημικών, για οριστική απαλλαγή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, από την εξειδικευμένη εταιρεία «Pest Science»!

19,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
26 Αγορές
  • 19,90€ για Εφαρμογή Απεντόμωσης 1 Διαμερίσματος (έως 100 τ.μ.), για οριστική απαλλαγή από μυρμήγκια ή κατσαρίδες [*η προσφορά αφορά μεμονωμένα κατσαρίδες ή μυρμήγκια / σε περιπτώσεις που υπάρχει πρόβλημα και από τα 2 παράσιτα, είναι απαραίτητη η επόμενη προσφορά]
  • 24,90€ για Συνδυαστική Εφαρμογή Απεντόμωσης 1 Διαμερίσματος (έως 100 τ.μ.), για οριστική απαλλαγή από μυρμήγκια και κατσαρίδες
  • 29,90€ για Εφαρμογή Απεντόμωσης σε Κοινόχρηστους Χώρους Πολυκατοικίας (για πολυκατοικίες εως 10 διαμερισμάτων)

- Η προσφορά ισχύει για υλοποίηση στις εξής περιοχές: 
Εύοσμος, Νέα Πολιτεία Ευόσμου, Ωραιόκαστρο, Νικόπολη, Σταυρούπολη, Ηλιούπολη, Κορδελιό, Ευκαρπία, Νεάπολη, Αμπελόκηπους. Για άλλες περιοχές στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για απομακρυσμένες περιοχές, υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης με επιπλέον επιβάρυνση, κατόπιν συνεννόησης σας με την επιχείρηση.

- Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα.

- Δυνατότητα χορήγησης πιστοποιητικού απεντόμωσης.

- Σε περίπτωση ψεκασμού συνδυαστικά με το gel δολώματος ισχύει extra χρέωση 25€, η οποία καταβάλλεται απευθείας στον επαγγελματία.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Η εταιρεία Pest Science παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Απεντόμωσης το οποίο βασίζεται στις αρχές του Integrated Pest Management (IPM) και περιλαμβάνει την Πρόληψη, τον Έλεγχο και την Καταστολή των εντόμων. Ένα σωστά σχεδιασμένο πρόγραμμα απεντόμωσης βασίζεται στις ανάγκες και ιδιομορφίες του χώρου αλλά και το είδος του προβλήματος, και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

- Επιθεώρηση και αυτοψία του χώρου για τυχόν κτηριακές ελλείψεις (τρύπες, σχισμές, κενά στις πόρτες, παράλειψη καθαριότητας και γενικά κακοτεχνίες)
- Επιθεώρηση για εστίες μόλυνσης (συνήθως σε σημεία με δύσκολη πρόσβαση) και ταυτοποίηση του εντόμου
- Τέλος επιλέγεται από τους καταρτισμένους τεχνικούς της PESTSCIENCE η κατάλληλη μέθοδος εφαρμογής και η πιθανή συχνότητα εφαρμογής.

  • Ισχύει έως 30/07/2021. 
  • Η προσφορά ισχύει για υλοποίηση στις εξής περιοχές:
    Εύοσμος, Νέα Πολιτεία Ευόσμου, Ωραιόκαστρο, Νικόπολη, Σταυρούπολη, Ηλιούπολη, Κορδελιό, Ευκαρπία, Νεάπολη, Αμπελόκηπους. Για άλλες περιοχές στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για απομακρυσμένες περιοχές, υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης με επιπλέον επιβάρυνση, κατόπιν συνεννόησης σας με την επιχείρηση.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών, έως 2 κουπόνια για προσωπική χρήση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στο κινητό σας ή εκτυπωμένο, στον υπεύθυνο της επιχείρησης που θα σας εξυπηρετήσει.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 23940 25750 & 6985 651 007.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης προγραμματισμένου ραντεβού, θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση το αργότερο, μια ημέρα πριν.

Η Pest Science με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι μια νέα εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον έλεγχο παρασίτων που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας (Απεντομώσεις-Απολυμάνσεις-Μυοκτονίες), σε Έργα Πρασίνου (Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων, Δημόσια Έργα, Πράσινες Στέγες).

H Pest Science ηγείται στον προληπτικό έλεγχο και την εξολόθρευση παρασίτων σε όλη την την Βόρεια Ελλάδα. Εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες, φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, τεχνικές απεντομώσεων – απολυμάνσεων – μυοκτονιών, ενώ είναι πρωτοπόρα στις «πράσινες λύσεις» καταπολέμησης παρασίτων χωρίς χρήση χημικών.

Η εταιρεία ξεκίνησε από τον γεωπόνο Αλέξανδρο Εμοφρομίδη, την πορεία της στον χώρο της εξυγίανσης και έργων πρασίνου σε συνεργασία με μικροβιολόγους, γεωπόνους, χημικούς και άλλους επιστήμονες. Έγινε εργολήπτρια δημοσίων και ιδιωτικών έργων με πρωτοποριακές μεθόδους, παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα για όλων των ειδών τις εγκαταστάσεις (βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, χώρους αποθήκευσης και μεταφοράς, ξενοδοχεία, κατοικίες κ.α.).

Η πολυετής πείρα με τον άριστο εξοπλισμό και τον άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, σας εξασφαλίζουν υπηρεσίες κάθε είδους απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας & έργων πρασίνου και μάλιστα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Το προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε είδους παράσιτο, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων – IPM Integrated Pest Management, συμβαδίζοντας πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τη νομοθεσία και τις απαιτήσεις των συστημάτων HACCP, ISO.

Για την PestScience, το δικό σας πρόβλημα είναι μία ξεχωριστή περίπτωση και αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσσοχή, επαγγελματισμό και φροντίδα, επιτυγχάνοντας οριστική επίλυση.

Σύμφωνα με το Νόμο 3919/2011 η PestScience κατέχει την απαραίτητη ειδική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για επαγγελματική χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων με σκοπό την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους.

Λαμψάκου 3, Εύοσμος | Καλλιπόλεως 13, Λαγκαδάς
https://pestscience.gr/
2311 298776 | 6985 651 007

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!