Αυτοκίνητο | Μηχανή

139€ από 220€ για Αγορά-Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών Αυτοκινήτου!

139€ από 220€ για Αγορά & Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών Johnson - Σειρά Marathon, για κορυφαία ποιότητα Προστασίας από τον ήλιο, υψηλή διαύγεια και μηδενισμό της υπεριώδους ακτινοβολίας, στην διεθνούς φήμης εταιρεία «Glass Drive», τους ειδικούς στα κρύσταλλα αυτοκινήτων, δίπλα στο Mediterranean Cosmos!

220,00€
139,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-37%
Κερδίζεις
81,00€
Αγορές
22

139€ από 220€ για Αγορά-Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών Αυτοκινήτου!

139€ από 220€ για Αγορά & Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών Johnson - Σειρά Marathon, για κορυφαία ποιότητα Προστασίας από τον ήλιο, υψηλή διαύγεια και μηδενισμό της υπεριώδους ακτινοβολίας, στην διεθνούς φήμης εταιρεία «Glass Drive», τους ειδικούς στα κρύσταλλα αυτοκινήτων, δίπλα στο Mediterranean Cosmos!

220,00€
139,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
22 Αγορές
-37% Έκπτωση
Κερδίζεις 81,00€
  • 139€ από 220€ για Αγορά & Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών Johnson - Σειρά Marathon σε 4 πλαϊνά παράθυρα & έως 2 φινιστρίνια & στο πίσω παρμπρίζ - Εγγύηση εφ' όρου ζωής

- Γραπτή πιστοποίηση προέλευσης και τοποθέτησης.

- Απορρόφηση 99% UV ακτινοβολίας.

Αντηλιακές Μεμβράνες Johnson - σειρά Marathon
Made in USA, εγγύηση εφ' όρου ζωής, διαβαθμίσεις σκουρότητας που ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα κρύσταλλα. Υψηλή διαύγεια και καθαρότητα μεμβρανών με σημαντική μείωση της αντηλιάς. Θεαματική απόδοση με μηδενισμό της διερχόμενης υπεριώδους ακτινοβολίας. Αντιχαρακτική τεχνολογία CST για αντοχή στις γρατζουνιές.

Για να δεις τα χαρακτηριστικά της αντηλιακής μεμβράνης Johnson - Σειρά Marathon κάνε κλικ εδώ

Αντηλιακές Μεμβράνες

Με τις αντηλιακές μεμβράνες της Glassdrive όχι μόνο μειώνετε δραστικά τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αλλά παράλληλα εμποδίζετε το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) που βλάπτει τα καθίσματα και τις εσωτερικές επενδύσεις του οχήματός σας, αλλά κυρίως την υγεία του δέρματος και των ματιών σας. Ταυτόχρονα οι αντηλιακές μεμβράνες μειώνουν και το κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος λόγω έλλειψης ορατότητας που προκαλείται είτε από την ανάκλαση των διερχόμενων αυτοκινήτων τη νύχτα είτε από την γνωστή «αντηλιά» κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κι ενώ απολαμβάνετε μια πιο ασφαλή και άνετη οδήγηση, ταυτόχρονα μπορείτε να προσδώσετε στο αυτοκίνητό σας την αισθητική που σας ταιριάζει. Στην Glassdrive θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου (επιβατικό, επαγγελματικό ή SUV) από πιο απαλές και διακριτικές μεμβράνες για πρακτικότητα μέχρι πιο σκούρες αποχρώσεις για απόλυτη προστασία και στυλ.

  • Ισχύει έως 30/09/2021.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Ι.Χ. αυτοκίνητο. 
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 19:00.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού στο κινητό σας ή εκτυπωμένο.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για ραντεβού, στο τηλέφωνο 2310 476756.
  • Για πολυμορφικά, Jeep ή τύπου βαν υπάρχει επιπλέον χρέωση 19€, οι οποία καταβάλλεται στην επιχείρηση. 
  • Για κάθε επιπλέον φινιστρίνι (τα πρώτα 2 φινιστρίνια περιλαμβάνονται στις τιμές της προσφοράς) υπάρχει επιπλέον χρέωση 9€ που καταβάλλεται στο κατάστημα.
  • Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση μεμβράνης στο εμπρόσθιο παρμπρίζ και στην ηλιοροφή.
  • Εάν επιθυμείτε ακύρωσή ή αλλαγή ραντεβού, θα πρέπει απαραίτητα να ενημερώσετε την επιχείρηση το αργότερο μία ημέρα προ του προγραμματισμένου ραντεβού σας.

Η Glassdrive είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με διεθνή παρουσία. Ανήκει στον όμιλο της Saint-Gobain. Χάρη στα 340 χρόνια μηχανικής εμπειρογνωμοσύνης και σταθερής δέσμευσης στην καινοτομία, η Saint-Gobain Sekurit είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής κρυστάλλων στον κόσμο. 

Για τους οδηγούς και τους επιβάτες τους, αυτό συνεπάγεται απλά μια ιδανική οδηγική εμπειρία με μεγαλύτερη άνεση και ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Γι' αυτό και το ένα στα δύο οχήματα στην Ευρώπη είναι εξοπλισμένο με κρύσταλλα της Saint-Gobain Sekurit.

Σε ό,τι κάνει, δίνει έμφαση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και την άριστη ποιότητα. Αλλά ως εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, δεν εστιάζει μόνο σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντοτε έχει στο νου της ένα πράγμα: τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που δουλεύουν για την Glassdrive και τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της!

Glassdrive. Οι δικοί σας ειδικοί στα κρύσταλλα αυτοκινήτων.

Philippos Business Center (δίπλα στο Mediterranean Cosmos)
https://www.glassdrive.gr/
2310 476756

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Επαναφορά Χρώματος Μοτοσυκλέτας, στην περιοχή Βούλγαρη!
Έκπτωση -45% TCH Car Care | Βούλγαρη

Επαναφορά Χρώματος Μοτοσυκλέτας, στην περιοχή Βούλγαρη!

Αγορές: 12 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 100,00€
54,90€