Από 89€ για Αγορά & Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών, με την κορυφαία ποιότητα των εταιρειών SolarScreen BlackPlus και ASWF, για Προστασία από τον ήλιο, δροσερό αυτοκίνητο και sport εμφάνιση, στον επαγγελματικό Πολυχώρο Φροντίδας Αυτοκινήτων «CarFellas», δίπλα στο Mediterranean Cosmos!

160,00€
89,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-44%
Κερδίζεις
71,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
28

Από 89€ για Αγορά & Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών, με την κορυφαία ποιότητα των εταιρειών SolarScreen BlackPlus και ASWF, για Προστασία από τον ήλιο, δροσερό αυτοκίνητο και sport εμφάνιση, στον επαγγελματικό Πολυχώρο Φροντίδας Αυτοκινήτων «CarFellas», δίπλα στο Mediterranean Cosmos!

160,00€
89,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
28 Αγορές
-44% Έκπτωση
Κερδίζεις 71,00€
 • 89€ από 160€ για Αγορά & Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών SolarScreen - Σειρά BlackPlus σε 4 πλαϊνά παράθυρα & έως 2 φινιστρίνια & στο πίσω παρμπρίζ - Εγγύηση 10 ετών
 • 129€ από 200€ για Αγορά & Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών ASWF σε 4 πλαϊνά παράθυρα & έως 2 φινιστρίνια & στο πίσω παρμπρίζ - Εγγύηση εφ' όρου ζωής

- Γραπτή πιστοποίηση προέλευσης και τοποθέτησης.

- Απορρόφηση 99% UV ακτινοβολίας.

Για να δεις τα χαρακτηριστικά της αντηλιακής μεμβράνης SolarScreen - Σειρά BlackPlus κάνε κλικ εδώ.

Για να δεις τα χαρακτηριστικά της αντηλιακής μεμβράνης ASWF κάνε κλικ εδώ.

Αντηλιακές Μεμβράνες

Στη χώρα μας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που παρατηρούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και της αυξημένης ηλιακής ακτινοβολίας που έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια, η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών στα παράθυρα των αυτοκινήτων αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Η Carfellas, έχοντας εμπειρία στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, ξεχώρισε για εσάς δύο κορυφαίες εταιρείες του είδους προκειμένου να σας εξασφαλίσει όχι μόνο την επιθυμητή ποιότητα αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ειδικότερα, οι μεμβράνες που χρησιμοποιούμε είναι η σειρά Performer της αμερικάνικης εταιρείας ASWF (Αmerican Standard Window Film) και η CS της ευρέως γνωστής 3M.

Επιπλέον, η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση εφ’ όρου ζωής (διατήρηση χρώματος, εφαρμογής και ιδιοτήτων) καθώς επίσης και βεβαίωση τοποθέτησης για να είστε σίγουροι ότι οι μεμβράνες που τοποθετήθηκαν είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές για το ΚΤΕΟ και τις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας.

Οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επενδύσετε στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών είναι πολλοί και σημαντικοί:

Η Θερμομόνωση

Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες στις επιφάνειες των κρυστάλλων του αυτοκινήτου σας, διατηρείτε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας δροσερό.

Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

Οι αντηλιακές μεμβράνες θωρακίζουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Συνίστανται δε σε περιπτώσεις δερματικών ή οφθαλμολογικών παθήσεων.

Ασφάλεια

Σε περίπτωση θραύσης κάποιου εκ των παραθύρων του αυτοκινήτου σας, η μεμβράνη είναι αυτή που θα σας προστατεύσει από τα θραύσματα που σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσαν να προκαλέσουν οποιαδήποτε σωματική βλάβη. Επιπλέον, οι μεμβράνες αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμες στην αποτροπή της διάρρηξης του αυτοκινήτου σας στην περίπτωση που ο δράστης επιχειρήσει να σπάσει κάποιο από τα τζάμια του.

Προστασία του εσωτερικού

Η υπεριώδης ακτινοβολία και η αυξημένη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας είναι οι κύριες αιτίες της καταστροφής των πλαστικών, υφασμάτινων και δερμάτινων μερών του. Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες στα τζάμια του έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε όλα τα παραπάνω ανέπαφα κρατώντας την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σε υψηλότερα επίπεδα.

Αισθητική

Ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας για τον οποίο αξίζει κάποιος να αποφασίσει την τοποθέτηση μεμβρανών είναι και η αισθητική αναβάθμιση του αυτοκινήτου αφού η σκουρότητα των μεμβρανών προσδίδει σε αυτό έναν πιο sport χαρακτήρα.

Οι βασικές ιδιότητες των αντηλιακών μεμβρανών είναι οι εξής:

SER Solar Heat Reduction / Μείωση ηλιακής ενέργειας UV UV (Ultraviolet) Reduction / Μείωση Υπεριώδους Ακτινοβολίας VLT Visible Light Transmission / Διαπερατότητα ορατού φωτός VLR Visible Light Reflexion / Αντανάκλαση ορατού φωτός

 • Ισχύει έως 31/10/2020.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Ι.Χ. αυτοκίνητο. 
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 19:00.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού στο κινητό σας ή εκτυπωμένο.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για ραντεβού, στο τηλέφωνο 2310 476756.
 • Για πολυμορφικά, Jeep ή τύπου βαν υπάρχει επιπλέον χρέωση 19€, οι οποία καταβάλλεται στην επιχείρηση. 
 • Για κάθε επιπλέον φινιστρίνι (τα πρώτα 2 φινιστρίνια περιλαμβάνονται στις τιμές της προσφοράς) υπάρχει επιπλέον χρέωση 9€ που καταβάλλεται στο κατάστημα.
 • Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση μεμβράνης στο εμπρόσθιο παρμπρίζ και στην ηλιοροφή.
 • Εάν επιθυμείτε ακύρωσή ή αλλαγή ραντεβού, θα πρέπει απαραίτητα να ενημερώσετε την επιχείρηση το αργότερο μία ημέρα προ του προγραμματισμένου ραντεβού σας.

Όλα ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη το 2009. Eπρόκειτο για ένα όνειρο που μοιράστηκαν δύο αδέρφια, ο Χάρης και ο Δημήτρης Παπάζογλου. Βάση του οράματός τους αποτέλεσε το αντικείμενο της τοπικής βαφής του αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια κάλυψης του κενού που υπήρχε στη Θεσσαλονίκη στη συγκεκριμένη αγορά.

Η αγάπη του κόσμου αλλά και οι ανάγκες της ίδιας της αγοράς αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη για την διεύρυνση της εταιρείας και σε άλλους κλάδους του αυτοκινήτου, όπως η υγραεριοκίνηση και η αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Έτσι, δημιουργήθηκε η Carfellas, ένας πολυχώρος που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών γύρω από το αυτοκίνητο, με γνώμονα πάντα το τρίπτυχο: ποιότητα, ταχύτατη εξυπηρέτηση και τιμές προσαρμοσμένες στην ελληνική οικονομία του σήμερα.

Το concept της εταιρείας είναι απλό αλλά ταυτόχρονα φρέσκο, με την έννοια ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη. Πρόκειται για την κάλυψη κάθε είδους υπηρεσίας που αφορά το αυτοκίνητο σε έναν μόνο χώρο, γεγονός που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήματα στον πελάτη, ο οποίος πλέον δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείται πηγαίνοντας από συνεργείο σε συνεργείο.

Παράλληλα, ξεφεύγοντας από τα standards των κοινών συνεργείων, δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον που μετατρέπει την επίσκεψη στο συνεργείο σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Φυσικά, η ποιότητα των υπηρεσιών της CarFellas είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο, καθώς έχει συγκεντρώσει μια ομάδα από έμπειρους τεχνικούς σε κάθε τομέα.

Το εγχείρημα της Carfellas θα μπορούσε να περιγραφεί με τρεις λέξεις: Όραμα, Καινοτομία, Δημιουργικότητα.

Philippos Business Center (δίπλα στο Mediterranean Cosmos)
https://www.carfellas.gr/
2310 476756

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ