Δραστηριότητες

8€ από 10€: Live «Παρανάλωμα» του Anser, στον Πολυχώρο WE!

Εισιτήριο στη χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live «Παρανάλωμα» του Anser, στον Πολυχώρο WE, Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 22:00 !

Ο ανατρεπτικός Έλληνας ράπερ με το χαρακτηριστικό high speed flow, έρχεται για μία εκρηκτική συναυλία, φέρνοντας μαζί του όλη τη μουσική πορεία δύο δεκαετιών!

Μαζί του ο μουσικός παραγωγός Eversor!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
247

8€ από 10€: Live «Παρανάλωμα» του Anser, στον Πολυχώρο WE!

Εισιτήριο στη χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live «Παρανάλωμα» του Anser, στον Πολυχώρο WE, Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 22:00 !

Ο ανατρεπτικός Έλληνας ράπερ με το χαρακτηριστικό high speed flow, έρχεται για μία εκρηκτική συναυλία, φέρνοντας μαζί του όλη τη μουσική πορεία δύο δεκαετιών!

Μαζί του ο μουσικός παραγωγός Eversor!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
247 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live «Παρανάλωμα» του Anser, στον Πολυχώρο WE! - Μαζί του ο μουσικός παραγωγός Eversor

Ημέρα & Ώρα Μουσικής Παράστασης
Πολυχώρος WE (Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη)

- Σάββατο 25 Ιανουαρίου - 22:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)

Κάθε απόπειρα να περιγράψει κανείς τον Anser μέσα από συγκεκριμένες νόρμες πέφτει συνήθως σε τοίχο. Κάθε του live είναι ένα μουσικό γεγονός, καθώς γεμίζει τεράστιους χώρους με χιλιάδες κόσμο. Έχει δύο δεκαετίες που δονεί το κοινό του Hip-Hop με πρωτοφανή σε ταχύτητα flow που έρχεται σαν βροχή αστεριών από τον ουρανό, με λέξεις που καρφώνουν αλλά και αγγίζουν σαν χάδι. 

Η συναυλία της 25ης Ιανουαρίου στο WE δεν είναι τίποτα άλλο από την κατάθεση ψυχής δύο δεκαετιών, στις οποίες ο Anser ωρίμασε, εξελίχθηκε και κατέγραψε όλες τις κακές και τις καλές στιγμές του, τους φόβους, τις αγωνίες του αλλά και όσα του δίνουν δύναμη να συνεχίζει, πάντα όμως με σεβασμό στην μουσική που πρεσβεύει και στο κοινό του που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα!

Μαζί του ο μουσικός παραγωγός και συνοδοιπόρος του την τελευταία δεκαετία, ο Eversor, o οποίος «έντυσε» μουσικά τους δύο τελευταίους δίσκους του Anser, δημιουργώντας ένα δίδυμο σπάνιο για τα μουσικά δεδομένα της χώρας μας.

Anser & Eversor Live "Παρανάλωμα" στη Θεσσαλονίκη
Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2019
WE
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Κάθε απόπειρα να περιγράψει κανείς τον Anser μέσα από συγκεκριμένες νόρμες πέφτει συνήθως σε τοίχο. Άρτιο flow, στιχουργία που καλύπτει κάθε πτυχή της ραπ κουλτούρας και μία τελευταία δισκογραφική κυκλοφορία, το “Άδυτο”, που έτυχε πανηγυρικής αποδοχής και ασφυκτικών εμφανίσεων σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν παρουσιάστηκε.

Η συναυλία της 25ης Ιανουαρίου στο WE δεν είναι τίποτα άλλο από την κατάθεση ψυχής δύο δεκαετιών, στις οποίες ο Anser ωρίμασε, εξελίχθηκε και κατέγραψε όλες τις κακές και τις καλές στιγμές του, τους φόβους, τις αγωνίες του αλλά και όσα του δίνουν δύναμη να συνεχίζει, πάντα όμως με σεβασμό στην μουσική που πρεσβεύει και στο κοινό του που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Η αρχή έγινε στις 23 του Νοέμβρη στο Piraeus Academy σε μία καταιγιστική συναυλία. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Θεσσαλονίκης να κάνει “Παρανάλωμα πυρός” τη σκηνή που θα εμφανιστεί ο Έλληνας ράπερ.

Μαζί του ο μουσικός παραγωγός και συνοδοιπόρος του την τελευταία δεκαετία, ο Eversor, o οποίος “έντυσε” μουσικά τους δύο τελευταίους δίσκους του Anser, δημιουργώντας ένα δίδυμο σπάνιο για τα μουσικά δεδομένα της χώρας μας.

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε μαζί.

- Ισχύει μόνο για 25/01 στις 22:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00).
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του πολυχώρου έως 30 λεπτά πριν την έναρξη του live. 
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν τo live έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα από τα πανεπιστήμια, δημιουργήθηκε το WE, ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό τον Απρίλιο του 2015. Ένας ξεχωριστός, νεανικός πολυχώρος πολιτισμού και αθλητισμού, ο οποίος αποτελεί σημείο συνάντησης δημιουργικών και δραστήριων ανθρώπων, καθώς και πηγή έμπνευσης για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, για μια νέα αστική συμπεριφορά και κουλτούρα.

Οι στόχοι του πολυχώρου WE είναι:
- Η παροχή υψηλής ποιότητας, καινοτόμων πολιτιστικών και αθλητικών υπηρεσιών.
- Η προώθηση της αξίας της πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας στην καθημερινή εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
- Η διάδοση εναλλακτικών, σύγχρονων και ανερχόμενων μορφών τέχνης και αθλητισμού.

Ο πολυχώρος WE στοχεύει πάντα στη δημιουργία μιας νέας εμπειρίας ψυχαγωγίας με σαφείς θέσεις και προτάσεις για την πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης!

Έχει φιλοξενήσει έως τώρα εκατοντάδες πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις, δίνοντας πάντα το στίγμα μιας διαφορετικής ματιάς και κουλτούρας!

Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
https://www.weskg.gr/
2310 284700

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ