Σινεμά

Από 6€: Ταινία «Άιφελ» και Parking | Θερινό Cine Ελληνίς 1


6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ελληνίς 1» για την Ταινία «Άιφελ», την αληθινή ιστορία πίσω από τη δημιουργία ενός από τα πιο επιβλητικά μνημεία στον κόσμο, με δυνατότητα για Parking!

8,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
57

Από 6€: Ταινία «Άιφελ» και Parking | Θερινό Cine Ελληνίς 1


6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ελληνίς 1» για την Ταινία «Άιφελ», την αληθινή ιστορία πίσω από τη δημιουργία ενός από τα πιο επιβλητικά μνημεία στον κόσμο, με δυνατότητα για Parking!

8,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
57 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ελληνίς 1» για την Ταινία «Άιφελ»
  • 1,5€ από 3€ για Στάθμευση 1 Αυτοκινήτου για έως και 3 ώρες στο Parking του «Βελλιδείου» (δίπλα στην είσοδο του Cine «Ελληνίς») * Συνδυάζεται με την αγορά κουπονιού για την προβολή της Ταινίας

    - Κάνε κλικ πάνω στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε Ημέρα και Προβολή.
    - Προβολές: Δευτέρα 15/08 έως και Τετάρτη 17/08 στις 20:45
    - Εάν δεν βρίσκεις διαθέσιμη επιλογή προβολής, έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα κουπόνια. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών.
    - Πως λειτουργεί το GoldMall.gr

- Σε περίπτωση άσχημων καιρικών φαινομένων ο θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» λειτουργεί κανονικά, καθώς διαθέτει μεγάλο υπόστεγο.

Οδηγίες για την στάθμευση αυτοκινήτου:
Εισέρχεστε με το αυτοκίνητό σας στο Parking του «Βελλιδείου», όπου παραλαμβάνετε την κάρτα στάθμευσης, την οποία παραδίδετε στο Ταμείο του Cine «Ελληνίς» για να σφραγιστεί και να σας επιστραφεί. Μετά την ολοκλήρωση της προβολής, τοποθετείτε την κάρτα στάθμευσης στο αυτόματο ταμείο του Parking για την τελική επικύρωση, ενώ το ίδιο κάνετε και κατά την έξοδό σας από το Parking, όπου την τοποθετείτε στην μπάρα εξόδου.


Βασισμένη στα αληθινά γεγονότα πίσω από τη δημιουργία ενός από τα πιο επιβλητικά και δημοφιλή μνημεία στον κόσμο, αλλά και στην ταραχώδη ζωή του εμπνευστή του, το «Άιφελ» είναι μια ταινία για τον απαγορευμένο έρωτα και τις συνέπειές του.

«Άιφελ»

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στην ανέγερση του Αγάλματος της Ελευθερίας, ο διάσημος μηχανικός Γκιστάβ Άιφελ βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου. Ενώ η γαλλική κυβέρνηση τον πιέζει να δημιουργήσει κάτι θεαματικό για την Παγκόσμια Έκθεση του 1889 στο Παρίσι, ο ίδιος θέλει απλά να σχεδιάσει το μετρό της πόλης. Ξαφνικά όλα αλλάζουν όταν ο Άιφελ συναντά μια μυστηριώδη γυναίκα από το παρελθόν. Το απαγορευμένο πάθος τους θα ξυπνήσει ξανά, και θα τον εμπνεύσει να αλλάξει για πάντα τον παριζιάνικο ουρανό.

Βασισμένη στα αληθινά γεγονότα πίσω από τη δημιουργία ενός από τα πιο επιβλητικά και δημοφιλή μνημεία στον κόσμο, αλλά και στην ταραχώδη ζωή του εμπνευστή του, το «Άιφελ» είναι μια ταινία για τον απαγορευμένο έρωτα και τις συνέπειές του.

Γαλλία, 2021
Παραγωγή: Βανέσα βαν Ζούλεν
Σκηνοθεσία: Μαρτέν Μπουρμπουλόν
Σενάριο: Καρολίν Μπονγκράντ
Φωτογραφία: Ματίας Μπουκάρντ
Μοντάζ: Βιρζινί Μπρουάντ, Βαλερί Ντεσέν
Μουσική: Αλεξάντρ Ντεσπλά
Πρωταγωνιστούν: Ρομέν Ντουρί, Εμα Μακί, Πιερ Ντελαντονσάμπ
Διάρκεια: 108 λεπτά
Διανομή: Rosebud 21

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Το κουπόνι για το parking συνδυάζεται με την αγορά κουπονιού για την προβολή της Ταινίας και ισχύει για 1 αυτοκίνητο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την είσοδο σας σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι προβολές είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η προβολή είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Το Cine Ελληνίς μπορεί να καυχιέται ότι είναι κομμάτι του κινηματογραφικού κόσμου της πόλης. Από το 1994, προσφέρει μοναδικές στιγμές σινεμά που μυρίζουν ποπ κορν, φέρνει αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια και αναβιώνει όλη τη μαγεία της προσμονής για κάθε καινούργια ταινία!

Σε ένα πολύ όμορφο καταπράσινο σημείο, με εντυπωσιακή θέα τον φωτισμένο Πύργο του ΟΤΕ πίσω από το κινηματογραφικό πανί, γεμίζει τα καλοκαίρια με κινηματογραφικές εικόνες, συνδυάζοντας την παράδοση του θερινού σινεμά με όλες τις σύγχρονες τεχνικές προβολής και μοντέρνο εξοπλισμό.

Σε περίπτωση βροχής ο θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» λειτουργεί κανονικά, καθώς διαθέτει μεγάλο υπόστεγο.

Λεωφ. Στρατού 11 (δίπλα στο «Βελλίδειο»), Κέντρο
2310 280828

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ