Θέατρο | Συναυλίες

8€ από 13€: Θεατρική Παράσταση «Άγρια Αγόρια» | Θέατρο Αμαλία


Παράταση λόγω Επιτυχίας!

8€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Άγρια Αγόρια», στο Θέατρο Αμαλία, Πέμπτη 15 Ιουνίου!

Βασισμένη στην ταινία «The Full Monty (Άντρες Έτοιμοι για Όλα)», αφηγείται την ιστορία επτά ανδρών που τα οικονομικά τους προβλήματα τους ώθησαν να ασχοληθούν με το στριπτίζ!

13,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-38%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
232

8€ από 13€: Θεατρική Παράσταση «Άγρια Αγόρια» | Θέατρο Αμαλία


Παράταση λόγω Επιτυχίας!

8€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Άγρια Αγόρια», στο Θέατρο Αμαλία, Πέμπτη 15 Ιουνίου!

Βασισμένη στην ταινία «The Full Monty (Άντρες Έτοιμοι για Όλα)», αφηγείται την ιστορία επτά ανδρών που τα οικονομικά τους προβλήματα τους ώθησαν να ασχοληθούν με το στριπτίζ!

13,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
232 Αγορές
-38% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
 • 8€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Άγρια Αγόρια» στο Θέατρο Αμαλία

- Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Πέμπτη 15 Ιουνίου - 21:00

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 13€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


    Θέατρο Αμαλία (Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη)

    Τα «Άγρια Αγόρια» είναι μια κωμωδία η οποία στηρίζεται σε μια κινηματογραφική ταινία του 1997. Η παράσταση παίρνει παράταση για τις 15 Ιουνίου λόγω της τεράστιας επιτυχίας και των θριαμβευτικών sold out που σημείωσε στις παραστασεις του Μαΐου και των αρχών του Ιουνίου. Η παράσταση διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη του σήμερα και αφηγείται την ιστορία επτά ανδρών, μέλη μιας θεατρικής ομάδας που έχει φτάσει στο έσχατο σημείο οικονομικής ένδειας κι εμπνεόμενοι από ένα ανάλογο θέαμα, αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τη μιζέρια της ζωής τους παρουσιάζοντας ένα νούμερο ανδρικού στριπτίζ.


    Άγρια Αγόρια
    στο Θέατρο Αμαλία

    Τα «Άγρια Αγόρια» είναι μια κωμωδία η οποία στηρίζεται σε μια κινηματογραφική ταινία του 1997. Η παράσταση παίρνει παράταση για τις 15 Ιουνίου λόγω της τεράστιας επιτυχίας και των θριαμβευτικών sold out που σημείωσε στις παραστασεις του Μαΐου και των αρχών του Ιουνίου. Η παράσταση διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη του σήμερα και αφηγείται την ιστορία επτά ανδρών, μέλη μιας θεατρικής ομάδας που έχει φτάσει στο έσχατο σημείο οικονομικής ένδειας κι εμπνεόμενοι από ένα ανάλογο θέαμα, αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τη μιζέρια της ζωής τους παρουσιάζοντας ένα νούμερο ανδρικού στριπτίζ.

    Παρά το γεγονός ότι η παράσταση είναι κωμωδία, αγγίζει σοβαρά θέματα όπως η ανεργία, τα δικαιώματα του πατέρα, η κατάθλιψη, η ομοφυλοφιλία , η εικόνα του σώματος , η κουλτούρα της εργατικής τάξης, ο νεοπλουτισμός, η μοιχεία, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η οικονομική κρίση, η προσφυγιά, η φιλία και το θέατρο.

    Συντελεστές:
    Συγγραφέας (Κινηματογραφικό Σενάριο): Simon Beaufoy
    Διασκευή – Σκηνοθεσία: Τσιπέλης Ιωάννης
    Χορογραφίες – Κινησιολογία : Τσουρβάκα (Ρόμπερτς) Βίβιαν
    Διευθύντρια σκηνής: Σουρή Θάλεια
    Τεχνική υποστήριξη - Φωτισμός - Ήχος: Ταχτσίδης Χρήστος
    Υπεύθυνη Φροντιστηρίων: Παπαδοπούλου Ιωάννα

    Βίντεο – Φωτογραφία: Δούζη Δέσποινα – Τζαλαβρέτα Δήμητρα
    Χειριστής DRONE: Ζησκάτας Αντώνης
    Σκηνικά- Κουστούμια: ‘’ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ’’
    Ενδυματολόγος: Τσεσμετσίδου Αναστασία
    Κατασκευή Σκηνικών: Ακριτίδης Παύλος
    Επιλογή ήχου – Mουσικής: Τσιπέλης Ιωάννης
    Οργάνωση – Παραγωγή: ‘’ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ’’
    Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Κυριακίδου Όλγα

    Ηθοποιοί που συμμετέχουν (με σειρά εμφάνισης):
    Ήλιος Μπάμπης – Κυριακίδης Πρόδρομος – Καραγιαννόπουλος Νικόλας - Ζαχαρούδης Δημήτρης – Ακριτίδης Παύλος – Βογιατζής Αρχέλαος – Γκαγκαρίδου Σοφία – Τσαρούχα Χρυσή – Τσεβρεμετζίδου Κατερίνα – Μειμαρίδου Μιμή – Βογιατζή Μαρία – Καλογερομήτρου Όλγα - Φουτσοπούλου Δάφνη - Βελώνης Μάριος
    Φιλική συμμετοχή: Ακριτίδου Ιωάννα

    - Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

    - Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

    - Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Κυριακή: Ώρες 10:30-14:30 & 17:30-21:30. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Αμαλία): 2310842509

    - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

    - Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

    Ένα από τα ιστορικότερα θέατρα της πόλης, το Θέατρο Αμαλία, ξανάνοιξε τις πύλες του στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να προσφέρει και πάλι έντονες συγκινήσεις.

    Σπίτι της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης για περίπου 25 χρόνια, έχει παρουσιάσει παραστάσεις που έγραψαν ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα της πόλης.

    Φιλοξένησε με τεράστια επιτυχία πάνω από 100 παραστάσεις, σε αλησμόνητες sold out βραδιές. Αλλά όχι μόνο αυτό. Αποτέλεσε πόλο έλξης, έναν τόπο συνάντησης, ένα δημιουργικό καταφύγιο για ανθρώπους που έψαχναν μία διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση.

    Κλειστό από το το 2012, το 2016 το Θέατρο Αμαλία ξανάνοιξε για λίγο διάστημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μείνει ανοιχτό παρά μόνο για μήνες.

    Οι νέοι διαχειριστές του θεάτρου Αμαλία και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία «Όψεις Πολιτισμού» στοχεύει σε ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και φυσικά να αποκτήσει το Θέατρο Αμαλία ξανά την αίγλη του παρελθόντος. Το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας του φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα, ανεβάζοντας επιλεγμένες σπουδαίες παραστάσεις.

    Ταμείο Θεάτρου Αμαλία: Καθημερινά 10:30-14:30 & 17:30-21:30

    Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη
    2310 842509

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!