Θεσσαλονίκη

Από 15€: Aφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα | Θέατρο Κήπου


Από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Aφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στο Θέατρο Κήπου, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου!

Ο Διονύσης Τσακνής συναντά τα Κίτρινα Ποδήλατα & τον Steve Tesser, σε μια μοναδική μουσική παράσταση προς τιμήν του αγαπημένου τραγουδοποιού!

20,00€
17,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-15%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
374

Από 15€: Aφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα | Θέατρο Κήπου


Από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Aφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στο Θέατρο Κήπου, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου!

Ο Διονύσης Τσακνής συναντά τα Κίτρινα Ποδήλατα & τον Steve Tesser, σε μια μοναδική μουσική παράσταση προς τιμήν του αγαπημένου τραγουδοποιού!

20,00€
17,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
374 Αγορές
-15% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
 • 15€ από 20€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Aφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στο Θέατρο Κήπου - Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών
 • 17 από 20€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Aφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στο Θέατρο Κήπου

Ημέρα & Ώρα Παράστασης:
Δευτέρα 8 Ιουλίου - 21:15

  - Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα είναι 20€.
  - Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
  - Οι θέσεις είναι καθήμενων, δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της συναυλίας. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του χώρου διεξαγωγής 30 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
  - Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στη συναυλία.
  - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


  Θέατρο Κήπου (Τσιμισκή 153, Κέντρο)

  Ένα αφιέρωμα στη μνήμη αλλά και στο έργο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τραγούδια που εξακολουθούν ασταμάτητα να παίζονται, ως δήλωση συνεχούς παρουσίας: «μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»...

  Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Διονύσης Τσακνής συναντά τα αδέλφια Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά, που ακολουθούν με συνέπεια και αντοχή στο χρόνο, το δικό τους μονοπάτι στην ιστορία της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, με τα «Κίτρινα Ποδήλατά» τους. Μαζί τους ο Steve Tesser.

  Πώς λειτουργεί
  Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνι εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή! Μπορείς να αγοράσεις όσα κουπόνια επιθυμείς μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών.
  Βήμα 2: Εκτυπώνεις τα κουπόνια που αγόρασες - θα τα βρεις στο Προφίλ σου.
  Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της εκδήλωσης και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

  ----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

  Aφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα – Θέατρο Κήπου
  Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 21:15

  ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:
  Διονύσης Τσακνής
  Κίτρινα Ποδήλατα
  Steve Tesser

  Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Διονύσης Τσακνής συναντά τα αδέλφια Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά, που ακολουθούν με συνέπεια και αντοχή στο χρόνο, το δικό τους μονοπάτι στην ιστορία της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, με τα «Κίτρινα Ποδήλατά» τους.

  Αγαπημένοι φίλοι, που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά το «φευγιό» του (στις 9 Σεπτεμβρίου 2019), από κοινού στη σκηνή θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, τραγούδια που λατρεύτηκαν, ακούγονται και τραγουδιούνται από όλους.

  Μαζί τους οι μουσικοί - φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Άκης Αμπράζης (πιάνο), Ηλίας Παρασκευόπουλος (τύμπανα), Steve Tesser (ηλεκτρική κιθάρα), Αντώνης Καλαντζάκος (ηλεκτρικό μπάσο) και ο υπέυθυνος ήχου Κώστας Κυριακίδης

  Σε ένα αφιέρωμα στη μνήμη αλλά και στο έργο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τραγούδια που εξακολουθούν ασταμάτητα να παίζονται, ως δήλωση συνεχούς παρουσίας: «μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»...

  Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 21:15

  ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:

  Διονύσης Τσακνής

  Κίτρινα Ποδήλατα

  Steve Tesser

  Μουσικοί:

  Πιάνο: Άκης Αμπράζης

  Τύμπάνα: Ηλίας Παρασκευόπουλος

  Ηλεκτρική κιθάρα: Steve Tesser

  Ηλεκτρικό μπάσο: Αντώνης Καλαντζάκος

  Υπέυθυνος ήχου: Κώστας Κυριακίδης

  - Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στη συναυλία. Οι θέσεις είναι καθήμενων, δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

  - Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

  - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής.

  - Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν τη συναυλία έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που η συναυλία είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η συναυλία είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

  Το Θέατρο Κήπου βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και είναι ένα από τα πιο ιστορικά και αγαπητά θέατρα της πόλης, καθώς ομορφαίνει τις καλοκαιρινές μας νύχτες!

  Βρίσκεται σχεδόν δίπλα στον Λευκό Πύργο, σε έναν υπαίθριο χώρο που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ αλλά και διάφορες δράσεις.

  Θέατρο, συναυλίες και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνουν και φέτος το καλοκαίρι ραντεβού στο Θέατρο Κήπου!

  Τσιμισκή 153, Κέντρο Θεσσαλονίκης
  231 025 6775

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
  Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

  Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!