Θέατρο | Συναυλίες

Από 17€: Αφιέρωμα στον Ennio Morricone στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών!


Από 17€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Αφιέρωμα στον Ennio Morricone, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00!

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του πολυβραβευμένου συνθέτη για το σινεμά με ένα ιδιαίτερο συμφωνικό σύνολο από την Ιταλία!

17,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
73

Από 17€: Αφιέρωμα στον Ennio Morricone στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών!


Από 17€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Αφιέρωμα στον Ennio Morricone, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00!

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του πολυβραβευμένου συνθέτη για το σινεμά με ένα ιδιαίτερο συμφωνικό σύνολο από την Ιταλία!

17,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
73 Αγορές
  • 17€ από 20€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Πλατεία - Β' Ζώνη και στις Κερκίδες (καθήμενοι - μη αριθμημένες θέσεις), στο Αφιέρωμα στον Ennio Morricone, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00
  • 26€ από 30€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Πλατεία - Α' Ζώνη (καθήμενοι - αριθμημένες θέσεις), στο Αφιέρωμα στον Ennio Morricone, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Δείτε ΕΔΩ το πλάνο Θέσεων & Ζωνών της Μονής Λαζαριστών

- Η προσφορά είναι αποκλειστική και οι θέσεις περιορισμένες.
- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο την ημέρα του αφιερώματος θα είναι 20€ και 30€ αντίστοιχα.
- Οι θέσεις στην Α' Ζώνη της Πλατείας είναι αριθμημένες, ενώ στη Β' Ζώνη της Πλατείας και στις Κερκίδες δεν είναι αριθμημένες και καταλαμβάνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο. Και στις 2 περιπτώσεις οι θεατές είναι καθήμενοι.


Τοποθεσία: Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη)

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Οι πασίγνωστες μελωδίες του μεγάλου Ιταλού μαέστρου Ennio Morricone για ταινίες όπως "Για μια χούφτα δολάρια", "Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος", "Κάποτε στη Δύση", "Σάκκο και Βαντζέτι", "Κάποτε στην Αμερική", "Σινεμά ο Παράδεισος", "Η Αποστολή", "Οι Μισητοί Οκτώ" και πολλών ακόμα, πρωταγωνιστούν στην μουσική παράσταση του γυναικείου σχήματος Ensemble Le Muse, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη , για μια εμφάνιση στα πλαίσια του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

Πώς λειτουργεί
Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνια εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή.
Βήμα 2: Τα κουπόνια που αγόρασες θα τα βρεις στο Προφίλ σου. 
Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της παράστασης και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους των Εισιτήριων

Αφιέρωμα στον Ennio Morricone 
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου - 21:00
Μονή Λαζαριστών 

Οι πασίγνωστες μελωδίες του μεγάλου Ιταλού μαέστρου Ennio Morricone για ταινίες όπως "Για μια χούφτα δολάρια", "Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος", "Κάποτε στη Δύση", "Σάκκο και Βαντζέτι", "Κάποτε στην Αμερική", "Σινεμά ο Παράδεισος", "Η Αποστολή", "Οι Μισητοί Οκτώ" και πολλών ακόμα, πρωταγωνιστούν στην μουσική παράσταση του γυναικείου σχήματος Ensemble Le Muse, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη , για μια εμφάνιση στα πλαίσια του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών

Ταυτόχρονα με την ερμηνεία τους, θα προβάλλονται σε οθόνη πάνω στη σκηνή τα αντίστοιχα κινηματογραφικά αποσπάσματα, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη μουσικό-κινηματογραφική εμπειρία

O Ennio Morricone δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Στην κατοχή του, εκτός από δύο Όσκαρ, έχει επίσης τρία βραβεία Grammy, τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, έξι BAFTA, δέκα David di Donatello, έντεκα Nastri d'Argento, δύο βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, Χρυσός Λέων για Ζωή και Βραβείο Μουσικής Polar. Μάλιστα, περισσότεροι από 70 εκατομμύρια δίσκοι του πουλήθηκαν παγκοσμίως. Οι συνθέσεις του έχουν συναρπάσει ολόκληρες γενιές και καλύπτουν διάφορα μουσικά είδη, καθιστώντας τον πιο σημαντικό συνθέτη soundtrack όλων των εποχών. Σκοπός του αφιερώματος, είναι η αποτίμηση φόρου τιμής προς τον μεγάλο σύνθετη.

To Ensemble Le Muse προέρχονται από την φημισμένη ορχήστρα "Rondo Veneziano" από την Ιταλια , και είναι ένα συμφωνικό σύνολο που μας οδηγεί στο μοναδικό και συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από την τέχνη του κορυφαίου Ennio Morricone. Το Ensemble Le Muse αποτελούν ξεχωριστές γυναίκες μουσικοί που πέρα από την πλούσια εμπειρία τους σε όλες τις πτυχές της κλασικής μουσικής διαθέτουν μια ιδιαίτερη αίσθηση και ένστικτο στην ερμηνεία των συνθέσεων του Ennio Morricone. Μιας μουσικής που είναι πασίγνωστη για την ακρίβεια και την ευαισθησία της στην περιγραφή των εικόνων Μιας μουσικής πολυβραβευμένης διεθνώς, που καλύπτει έξι γεμάτες δεκαετίες διαρκούς έμπνευσης και δράσης.

Το Ensemble Le Muse είχε την τιμή να εκπροσωπήσει την ιταλική μουσική στα εγκαίνια του εξαμήνου της Iταλικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με δύο αξέχαστες συναυλίες σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη και έλαβε την Υψηλή Πατρώνα του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας γι' αυτή την παράσταση.

Στο μουσικό σύνολο αυτό ιδιαίτερη θέση έχει η εξαιρετική σοπράνο Angelica De Paoli , ενώ διευθύνεται από τον πιανίστα ,ιδρυτή της ορχήστρας και μαέστρο Andrea Albertini.

Μια ξεχωριστή βραδιά στις 12 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών, αφιερωμένη στον κορυφαίο συνθέτη του 20ου αιώνα.

  • Ισχύει για Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Οι θέσεις στην Α' Ζώνη της Πλατείας είναι αριθμημένες, ενώ στη Β' Ζώνη της Πλατείας και στις Κερκίδες δεν είναι αριθμημένες και καταλαμβάνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο. Και στις 2 περιπτώσεις οι θεατές είναι καθήμενοι.
  • Οι αγοραστές αριθμημένων θέσεων (Πλατεία - Α' Ζώνη) έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα εισιτήριά τους από το ταμείο της Μονής Λαζαριστών από την Πέμπτη 08/09 και ώρα 17:30, επιδεικνύοντας το κουπόνι τους. 
  • Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Η Μονή Λαζαριστών χτίστηκε το 1886 από τους μοναχούς του τάγματος του Αγίου Βικεντίου του Παύλου, που έγιναν γνωστοί ευρύτερα από την έδρα του τάγματος στην εκκλησία Saint-Lazare στο Παρίσι. Οι Λαζαριστές που πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα περί το τέλος του 18ου - αρχές 19ου αιώνα είχαν ως κύριο στόχο, εκτός από τη φροντίδα και περίθαλψη των φτωχών, την μόρφωση των κληρικών και την εξάπλωση του καθολικισμού.

Η Μονή Λαζαριστών κρίθηκε ετοιμόρροπη το 1978, λόγω των καταστροφών που προκάλεσαν οι σεισμοί και εγκαταλείφθηκε. Το 1980 το κτίριο κηρύχθηκε διατηρητέο λόγω της ιστορικής αλλά και αρχιτεκτονικής του σημασίας. Το 1983 αγοράστηκε από το Ελληνικό Δημόσιο για τον εορτασμό των 2300 χρόνων της Θεσσαλονίκης και χαρακτηρίστηκε Πολιτιστικό Κέντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Εντάχθηκε στο πρόγραμμα των μεγάλων έργων που πραγματοποιήθηκαν από τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης "Θεσσαλονίκη 1997" και το 1996 ξεκίνησαν οι εργασίες αναστήλωσης και προσθήκης στο αρχικό κτίσμα. Το συγκρότημα της Μονής Λαζαριστών αποπερατώθηκε το 1997 και άρχισε σταδιακά να διατίθεται στο κοινό με την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, εκθέσεων και άλλων εκδηλώσεων.

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στον εμβληματικό χώρο της Μονής Λαζαριστών και αποτελεί ένα μοναδικό από κάθε άποψη γεγονός: καλλιτεχνικό, επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό.

Η πρώτη διοργάνωση έγινε στη Μονή Λαζαριστών τον Ιούνιο του 1992 με αφορμή την ανάδειξη του κτηρίου του «Ιεροσπουδαστηρίου των Λαζαριστών». Στα επόμενα χρόνια, κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούνταν ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ με φόντο το ερειπωμένο κτίριο και με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου πολιτιστικού κέντρου. Το 2002 θεσμοθετείται και διοργανώνεται ένα πολύμορφο Φεστιβάλ με τα σημερινά χαρακτηριστικά του το οποίο εξελίσσεται συνεχώς.

Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών εδώ και 29 χρόνια, κάθε χρόνο, φιλοξενεί εκατοντάδες καλλιτέχνες και δεκάδες παραστάσεις από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής παραγωγής, τις οποίες παρακολουθούν χιλιάδες θεατές. Προσπαθώντας να διατηρεί μια ζωντανή σχέση με το κοινό εξελίσσεται και ενσωματώνει τις νέες τάσεις και τις σύγχρονες εξελίξεις, φιλοδοξώντας να είναι σύγχρονο και ελκυστικό.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Αστική Εταιρεία της Μονής Λαζαριστών με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Παύλου Μελά, ενώ έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης του ΕΣΠΑ που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη (Μονή Λαζαριστών)
https://www.monilazariston.gr/
2310 589200

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!