Αγίου Βαλεντίνου το ξενυχτάμε στον Νυχτερινό Κινηματογραφικό Μαραθώνιο με θέμα τον Έρωτα

9€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο 5ο Sleepless Movie Marathon, με Μεταμεσονύχτια Προβολή 3 σπουδαίων Ταινιών Back to Back με θέμα τον Έρωτα: «Ο Πρωτάρης» του Μάικ Νίκολς, «Το τέλος μιας Σχέσης» του Έντουαρντ Ντμίτρικ και «Άγρυπνος στο Σιάτλ» της Νόρα Έφρον, στο Θέατρο Αυλαία, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου!

* Το εισιτήριο περιλαμβάνει: 1 Welcome Drink, 1 Καφέ και Πρωινό!

9,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
42


Αγίου Βαλεντίνου το ξενυχτάμε στον Νυχτερινό Κινηματογραφικό Μαραθώνιο με θέμα τον Έρωτα

9€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο 5ο Sleepless Movie Marathon, με Μεταμεσονύχτια Προβολή 3 σπουδαίων Ταινιών Back to Back με θέμα τον Έρωτα: «Ο Πρωτάρης» του Μάικ Νίκολς, «Το τέλος μιας Σχέσης» του Έντουαρντ Ντμίτρικ και «Άγρυπνος στο Σιάτλ» της Νόρα Έφρον, στο Θέατρο Αυλαία, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου!

* Το εισιτήριο περιλαμβάνει: 1 Welcome Drink, 1 Καφέ και Πρωινό!

9,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
42 Αγορές
 • 9€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο 5ο Sleepless Movie Marathon, με Μεταμεσονύχτια Προβολή 3 σπουδαίων Ταινιών Back to Back με θέμα τον Έρωτα, στο Θέατρο Αυλαία!

Το εισιτήριο περιλαμβάνει επιπλέον:
- 1 Welcome Drink 
- 1 Καφέ
- Πρωινό στο φουαγέ του θεάτρου μετά το τέλος της τρίτης ταινίας


Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή)

Πρόγραμμα Προβολής Ταινιών: 

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου (Αγίου Βαλεντίνου)
23:59: Ο Πρωτάρης (1967)
02:00: Το τέλος μιας Σχέσης (1955)
04:00: Άγρυπνος στο Σιάτλ (1993)

Οι σινεφίλ της Θεσσαλονίκης θα ζήσουν άλλη μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία!

To 5ο Sleepless Movie Marathon και το πιο «γλυκό» έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου και προβάλλει 3 ταινίες με θέμα τον έρωτα. Οπότε πάρτε το ταίρι σας και περάστε μια διαφορετική μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρώτη προβολή το αριστούργημα του Μάικ Νίκολς, Ο Πρωτάρης (1967) με τις εκπληκτικές ερμηνείες των Ντάστιν Χόφμαν και της Αν Μπάνκροφτ. Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει Το τέλος μιας Σχέσης (1955) του Εντουαρντ Ντμίτρικ ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια του παγκόσμιου κινηματογράφου. Η τελευταία προβολή του κινηματογραφικού μαραθωνίου πρόκειται για το ρομαντικό Άγρυπνος στο Σιάτλ (1993) της Νόρα Έφρον μια αισθηματική κομεντί που όποτε την δούμε μας προκαλεί ένα γλυκό σκίρτημα.

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ ΣΚΗΝΗ 
5ο Sleepless movie marathon
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020
Στο Θέατρο Αυλαία

Μετά τον εξαιρετικά πετυχημένο πρώτο κύκλο του sleepless movie marathon στο θέατρο Αυλαία έρχονται νέοι κινηματογραφικοί μαραθώνιοι οι οποίοι θα μας κάνουν να χάσουμε ευχάριστα τον ύπνο μας!

To 5ο Sleepless Movie Marathon και το πιο «γλυκό» έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου και προβάλει 3 ταινίες με θέμα τον έρωτα. Οπότε πάρτε το ταίρι σας και περάστε μια διαφορετική μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρώτη προβολή το αριστούργημα του Μάικ Νίκολς, Ο Πρωτάρης (1967) με τις εκπληκτικές ερμηνείες των Ντάστιν Χόφμαν και της Αν Μπάνκροφτ. Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει Το τέλος μιας Σχέσης (1955) του Εντουαρντ Ντμίτρικ ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια του παγκόσμιου κινηματογράφου. Η τελευταία προβολή του κινηματογραφικού μαραθωνίου πρόκειται για το ρομαντικό Άγρυπνος στο Σιάτλ (1993) της Νόρα Έφρον μια αισθηματική κομεντί που όποτε την δούμε μας προκαλεί ένα γλυκό σκίρτημα.

Το εισιτήριο είναι ανά άτομο και περιλαμβάνει: τρεις ταινίες, ένα welcome drink, έναν καφέ και στο τέλος της τρίτης ταινίας, προσφέρεται πρωινό στο φουαγέ του θεάτρου.

Μια γλυκιά έκπληξη περιμένει τους θεατές του 5ου #Sleeplessmoviemarathon

Τις αφίσες του sleepless movie marathon σχεδιάζουν οι Frank Moth

Σας περιμένουμε να ξενυχτήσουμε παρέα!

Θέατρο Αυλαία
(Πλατεία ΧΑΝΘ / Τσιμισκή)
Τηλέφωνο: 2310 230013

5η Ενότητα: Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Πρόγραμμα ταινιών:
23.59: Ο Πρωτάρης
02.00: Το τέλος μιας Σχέσης
04.00: Άγρυπνος στο Σιάτλ

Θέατρο Αυλαία
Facebook
Instagram
Youtube

 • Ισχύει μόνο για 14/02 με έναρξη προβολής στις 23:59.
 • Το εισιτήριο περιλαμβάνει: τρεις ταινίες, ένα welcome drink, έναν καφέ και στο τέλος της τρίτης ταινίας πρωινό στο φουαγέ του θεάτρου.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. 
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου 30' πριν την έναρξη της προβολής. Δυνατότητα παραλαβής των θέσεων σας και τις προηγούμενες ημέρες πριν την προβολή, με επίδειξη του κουπονιού στο ταμείο του θεάτρου.
 • Δυνατότητα ακύρωσης του κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00).

Το Θέατρο Αυλαία είναι ένας από τους ιστορικότερους χώρους πολιτισμού της Θεσσαλονίκης με δραστηριότητα από το 1936. 

Το 2005 καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά και η Πολιτεία Τεχνών ανέλαβε τη λειτουργία του από τον Ιανουάριο του 2012 έως και τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν και το ανέλαβε η Εταιρεία Παραγωγής «Γίνονται Έργα».

Το Θέατρο έχει καταφέρει να κερδίσει την καθολική αποδοχή του κοινού και να γίνει ένας σύγχρονος πολυ-πολιτισμικός χώρος συνάντησης και ανταλλαγής των τεχνών και των ανθρώπων. 

Θεατρικές παραστάσεις σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων, συμπράξεις και συνεργασίες με σημαντικούς θεατρικούς φορείς από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποστήριξη της εγχώριας δραματουργίας, λειτουργία παιδικής και εφηβικής σκηνής, παραστάσεις χορού, μουσικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, ημερίδες είναι μερικές από τις δράσεις του Θεάτρου Αυλαία. 

Πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή
2310 230013

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ