Ομορφιά | Ευεξία

Από 10€ για Solarium, Μηχανικό Peeling και Massage, στο Κέντρο!


Από 10€ για 5 Συνεδρίες Solarium, ή Απεριόριστες Συνεδρίες Solarium για 1 Μήνα & Μηχανικό Peeling Σώματος με Βούρτσες & Massage Σώματος, με την Υπογραφή του Εργαστηρίου Αισθητικής «Femme Fatale», στο κέντρο της πόλης!

70,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-86%
Κερδίζεις
60,00€
Αγορές
129

Από 10€ για Solarium, Μηχανικό Peeling και Massage, στο Κέντρο!


Από 10€ για 5 Συνεδρίες Solarium, ή Απεριόριστες Συνεδρίες Solarium για 1 Μήνα & Μηχανικό Peeling Σώματος με Βούρτσες & Massage Σώματος, με την Υπογραφή του Εργαστηρίου Αισθητικής «Femme Fatale», στο κέντρο της πόλης!

70,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
129 Αγορές
-86% Έκπτωση
Κερδίζεις 60,00€
  • 10€ από 70€ για 5 Συνεδρίες Solarium 
  • 29€ από 280€ για Απεριόριστες Συνεδρίες Solarium για 1 Μήνα 
  • 49€ από 330€ για Απεριόριστες Συνεδρίες Solarium για 1 Μήνα & 1 Μηχανικό Peeling Σώματος με Βούρτσες & Massage Σώματος  

- Οι απεριόριστες συνεδρίες Solarium θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός του διαστήματος 1 μήνα από την ημέρα πραγματοποίησης της πρώτης συνεδρίας.  

- Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε ξαπλωτό Solarium, το οποίο διαθέτει Αir Condition και ξεχωριστές λάμπες για το πρόσωπο, με την εγγύηση του Dr. Kern και την καθοδήγηση αισθητικού. 

- Κατά την έκθεση στο Solarium εφαρμόζεται στο σώμα απαλό lipogel της Ιταλικής εταιρείας Vagheggi που εντείνει το μαύρισμα και δίνει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη.

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για γυναίκες.

Solarium

To Solarium είναι ένας σύγχρονος και απολύτως ασφαλής τρόπος μαυρίσματος.

Τα πλεονεκτήματα του μαυρίσματος με Solarium είναι τα εξής:

- Προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τον ήλιο, χωρίς αντιαισθητικά ξεφλουδίσματα και επικίνδυνα φωτοερυθήματα. Οι UVA που εκπέμπονται είναι ασφαλέστερες του ήλιου.

- Αποκτάτε ένα ελκυστικό χρώμα, καλύπτοντας κυτταρίτιδα, ραγάδες και μαύρους κύκλους.

- Χαρίζετε στο πρόσωπό σας ένα φυσικό ομοιόμορφο χρώμα, χωρίς την ανάγκη περιττού μακιγιάζ.

- Καταπολεμάτε την ακμή και τα σημάδια της χάρη στην επιβραδυντική δράση της UVA στην παραγωγή σμήγματος.

- Ενεργοποιείτε τη δημιουργία της βιταμίνης Β3 που είναι απαραίτητη για την απορρόφηση και τον μεταβολισμό του ασβεστίου, με αποτέλεσμα την πρόληψη του ραχιτισμού και της οστεοπόρωσης.

- Ενισχύετε το ανοσοποιητικό συστήματος και την αύξηση της φυσικής άμυνας του οργανισμού

- Απαλλάσσεστε από το στρες και την ένταση

  • Ισχύει για έναρξη του προγράμματός σας έως 31/05/2020.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 21:00 & Σάββατο 11:00 έως 16:00.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς έως 4 κουπονιών, 1 για προσωπική χρήση.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στο τηλέφωνο 2310 240610 (Ωράριο επικοινωνίας: 09:00 έως 12:00 & 19:00 έως 21:00).
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο. 

Ένας χώρος όπου μια απλή περιποίηση γίνεται πραγματική απόλαυση! Λειτουργεί στο κέντρο της πόλης μας από το 1992.

Σε αυτόν τον αναβαθμισμένο χώρο που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα, το οικείο και ευχάριστο περιβάλλον, θα ανακαλύψετε ότι ζητάτε στην παροχή υπηρεσιών. Είναι σίγουρο πως στο «Femme Fatale» θα καλύψετε όποια ανάγκη έχετε σχετικά με την περιποίηση σας μέσα από την μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που διαθέτει για το πρόσωπο, το σώμα και τα άκρα.

Στο «Femme Fatale» θα βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως μικροδερμοαποόξεση με κρυστάλλους, βαθύ φυτικό πίλινγκ για ανανέωση του δέρματος, ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου (tattoo), ενδοδερμικό μασάζ για πρόσωπο και σώμα, υπέρηχο προσώπου και σώματος, ραδιοσυχνότητες, solarium και πολλές άλλες!

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και χρησιμοποιώντας προϊόντα που περιέχουν άριστα επιλεγμένα συστατικά με το πιο εξειδικευμένο προσωπικό, μπορείτε να αφεθείτε με εμπιστοσύνη στην απόλαυση μιας εξατομικευμένης περιποίησης.

Σας παρέχει τη δυνατότητα να κλείσετε τον prive χώρο και να απολαύσετε όποιες υπηρεσίες επιθυμείτε ταυτόχρονα με την extra πολυτέλεια της ιδιωτικότητας.
Με την καινοτομία που διακρίνει το Femme Fatale σας προσκαλεί να διοργανώσετε εκεί εκδηλώσεις ομορφιάς ακόμα και παιδικά πάρτι με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στην νεανική ηλικία! 

Γ. Θεοτοκά 3, Θεσσαλονίκη, (Απέναντι από τη ΧΑΝΘ – Νότια είσοδος ΔΕΘ)
http://femmefatale.gr/
2310 240610

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 84 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€