Extra Υπηρεσίες

299€ από 400€: Λήψη 360° Video στον Γάμο σου!



299€ από 400€ για Λήψη 360° Video στον Γάμο σου! Φόρεσε τα 3D Γυαλιά και ζήσε ξανά τις μαγικές στιγμές της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σου!

Περιπλανήσου ανάμεσα στους καλεσμένους και δες ακόμη και τις πιο αθέατες στιγμές της βραδιάς!

Η τεχνολογία του μέλλοντος γίνεται απόλυτα προσιτή σε όλους, από την εξειδικευμένη ομάδα της «3Dwedding» και την υποστήριξη της «3Dmellon»!

400,00€
299,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
101,00€
Αγορές
17

299€ από 400€: Λήψη 360° Video στον Γάμο σου!



299€ από 400€ για Λήψη 360° Video στον Γάμο σου! Φόρεσε τα 3D Γυαλιά και ζήσε ξανά τις μαγικές στιγμές της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σου!

Περιπλανήσου ανάμεσα στους καλεσμένους και δες ακόμη και τις πιο αθέατες στιγμές της βραδιάς!

Η τεχνολογία του μέλλοντος γίνεται απόλυτα προσιτή σε όλους, από την εξειδικευμένη ομάδα της «3Dwedding» και την υποστήριξη της «3Dmellon»!

400,00€
299,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
17 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 101,00€
  • 299€ από 400€ για Λήψη 360° Video στον Γάμο σου!

* Η προσφορά περιλαμβάνει συνολικά 30 λεπτά Video 360° από το μυστήριο στην Εκκλησία ή το Δημαρχείο, από το σπίτι του γαμπρού ή της νύφης, ή από την δεξίωση.

Περιγραφή Προσφοράς
Πρώτα από όλα η τεχνολογία είναι απίστευτη! Σε λίγα χρόνια θα είναι ο βασικός τρόπος για να διατηρείς τις αναμνήσεις σου αναλλοίωτες, όπως τη στιγμή που τις έζησες για πρώτη φορά! Με το 360° Video εσύ επιλέγεις τι θα δεις και σε ποια κατεύθυνση να κοιτάξεις. Θέλεις να σταθείς δίπλα στο ταίρι σου και να ζήσεις από την αρχή το μυστήριο σαν να είσαστε πάλι εκεί; Θέλεις να παρατηρήσεις την έκφραση των καλεσμένων σου την ώρα που μπαίνετε στην εκκλησία ή το Δημαρχείο; Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, το ταξίδι μόλις αρχίζει..

Η 360° camera καταγράφει τα πάντα. Ό,τι και να συμβεί μέσα στον χώρο που επιλέξατε να ζήσετε τις μοναδικές στιγμές σας, θα καταγραφεί. Ένας Θεός ξέρει πόσα μικρά και περίεργα συμβαίνουν πίσω μας ή σε κάποια γωνιά της αίθουσας τα οποία ποτέ δεν θα τα μάθει κανείς. Στιγμές συγκίνησης, χαράς αλλά ακόμη και ζήλιας που συμβαίνουν πίσω σας δεν καταγράφονταν ποτέ έως σήμερα.

Μπορείτε να μοιραστείτε τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μοιράζοντας στους φίλους και συγγενείς σας έναν σύνδεσμο, όπου μπορούν όποτε θέλουν να ζήσουν μαζί σας την ημέρα εκείνη, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Ποτέ άλλοτε μια τεχνολογία του μέλλοντος δεν ήταν τόσο προσιτή σε όλους. Προσέξτε όμως, είμαστε οικονομικοί στις τιμές μας όχι στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Σε εμάς θα πάρετε αυτό που λένε Best value for Money και παρόλο που η τεχνολογία αυτή στο εξωτερικό χρεώνεται έως και 4 φορές ακριβότερα, στη 3dwedding.gr αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες της εποχής μας και προσαρμόσαμε τις τιμές μας ανάλογα.

Η 3dwedding.gr πρωτοπόρα στις 360° υπηρεσίες γάμων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα, είναι συνεργάτης της 3dmellon.com και ανήκει στις Κοινωνικές Επιχειρήσεις βάσει του νόμου 4430/2016 και για αυτό ακολουθεί Κοινωνική τιμολογιακή πολιτική.

Η 360° λήψη βίντεο είναι ανεξάρτητη υπηρεσία από την κλασική φωτογράφιση.

  • Ισχύει έως 30/06/2021.
  • Η προσφορά περιλαμβάνει συνολικά 30 λεπτά Video 360° από το μυστήριο στην Εκκλησία ή το Δημαρχείο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Μετά την αγορά είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 050051 και η αναφορά του Goldmall κωδικού του κουπονιού.

Η 3Dmellon είναι μια δράση της Culture Development & Tourism και συμμετέχει ενεργά σε πλήθος από δίκτυα Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναπτύσσεται με σεβασμό προς την κοινωνία και το περιβάλλον και στηρίζει της ελληνικές επιχειρήσεις ενάντια στις συγκυρίες των εποχών, οικοδομώντας έτσι μια αμφίδρομη σχέση πίστης και εμπιστοσύνης.

Πιστεύει σε ένα μέλλον που στηρίζεται σε νέες ιδέες με διεθνή προσανατολισμό, ενώ διατηρεί και ενισχύει τα χαρακτηριστικά που αποτελούν το εταιρικό της αποτύπωμα στην κοινωνία καθώς θέτει τα θεμέλια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα βιώσιμο μέλλον.

Τα καινοτόμα προϊόντα και οι τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες της 3Dmellon, προσθέτουν υψηλή προστιθέμενη αξία στις συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, γεγονός που δικαιολογεί τη μεγάλη ζήτηση καθώς και τη φήμη της 3Dmellon.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με ένα από τα προϊόντα της 3Dmellon.

25o χλμ. E.O. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου
https://www.3dmellon.com/
2310 050051

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!