B2B

Από 249€ για Αναβάθμιση e-Shop σε VShop με Κατασκευή 360° Store!



Από 249€ για Κατασκευή και Δημιουργία 360° Store με 3D Περιήγηση | & δυνατότητα Συμμετοχής στην 1η Διεθνή Δ.Ε.Θ. 3Dexpo με Ψηφιακό Περίπτερο και 3D Περίπτερο, από την εξειδικευμένη ομάδα της «3Dmellon»!

Αναβάθμισε την Επιχείρηση ή το e-Shop σου σε VShop, τη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου και πρόσφερε μία ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών!

350,00€
249,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-29%
Κερδίζεις
101,00€
Αγορές
21

Από 249€ για Αναβάθμιση e-Shop σε VShop με Κατασκευή 360° Store!



Από 249€ για Κατασκευή και Δημιουργία 360° Store με 3D Περιήγηση | & δυνατότητα Συμμετοχής στην 1η Διεθνή Δ.Ε.Θ. 3Dexpo με Ψηφιακό Περίπτερο και 3D Περίπτερο, από την εξειδικευμένη ομάδα της «3Dmellon»!

Αναβάθμισε την Επιχείρηση ή το e-Shop σου σε VShop, τη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου και πρόσφερε μία ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών!

350,00€
249,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
21 Αγορές
-29% Έκπτωση
Κερδίζεις 101,00€
  • 249€ από 350€ για Κατασκευή και Δημιουργία 360° Store με 3D Περιήγηση
    - Περιλαμβάνει 360° εικονική περιήγηση με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και δυνατότητα απευθείας σύνδεσης των προϊόντων με το ηλεκτρονικό κατάστημα
  • 499€ από 790€ για Κατασκευή και Δημιουργία 360° Store με 3D Περιήγηση & Δικαίωμα Συμμετοχής στην 1η Διεθνή Δ.Ε.Θ. 3Dexpo με Ψηφιακό περίπτερο + 3D περίπτερο στην Έκθεση
    - Περιλαμβάνει το 1ο πακέτο + 3D παρουσίαση στο Walkthrough της μεγαλύτερης ψηφιακής εμπορικής έκθεσης στην Ελλάδα, ψηφιακό περίπτερο, βίντεο της επιχείρησης και προβολή όλων των διαδικτυακών μέσων που διαθέτει η επιχείρηση

    * Για αναλυτική περιγραφή της κάθε υπηρεσίας κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Πλεονεκτήματα VShop vs e-Shop
Η 3Dmellon είναι η πρώτη που έφερε το VShop στην Ελλάδα, θέτοντας νέα στάνταρ στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η σύνδεση ενός κλασικού ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με 3D εικονική περιήγηση ονομάζεται VShop (Virtual Shop). Το VShop ως εξέλιξη του e-shop προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες και λάτρεις των ηλεκτρονικών αγορών. Ο επισκέπτης, περνάει έως και 10 φορές περισσότερο χρόνο στο κατάστημα, μετατρέποντας μια απλή διαδικτυακή διαδικασία σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών. Οι επιχειρήσεις που έχουν αναβαθμίσει το ηλεκτρονικό τους κατάστημα σε VShop, είδαν τον τζίρο τους να πολλαπλασιάζεται.
Οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν τις αγορές τους σε VShop σε Ευρώπη και Αμερική απάντησαν σε σχετική έρευνα:
95% πως θα επαναλάμβαναν τις αγορές τους σε VShop,
68% ότι αγόρασε περισσότερα προϊόντα από ότι αρχικά είχε προγραμματίσει και
72% πως θα προτιμούσε τη μετατροπή των e-Shop σε VShop

- Κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις ένα παράδειγμα ενός VShop.
- Κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις προϊόντα με 360° φωτογράφιση.
- Κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις ένα ψηφιακό περίπτερο εκθέτη.
- Κάνε κλικ ΕΔΩ για να κάνεις 3D περίηγηση σε μία επιχείρηση.
- Για περισσότερες πληροφορίες για την 1η Διεθνή Δ.Ε.Θ. 3Dexpo, κάνε κλικ ΕΔΩ.
- Δες τα γραφεία της 3Dmellon με κλικ ΕΔΩ.

Κατασκευή και δημιουργία 360° STORE, η απόλυτη προβολή του e-Shop σας!

Η προσφορά περιλαμβάνει 360° εικονική περιήγηση με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και δυνατότητα απευθείας σύνδεσης των προϊόντων της επιχείρησης με το ηλεκτρονικό της κατάστημα (eshop).

Ο επισκέπτης χρησιμοποιώντας τον ανεξάρτητο σύνδεσμο (link) που περιέχεται στην προσφορά, μπορεί να περιηγηθεί, με ή χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, στους χώρους της επιχείρησης και πατώντας σε όποιο προϊόν επιθυμεί να το τοποθετεί στο καλάθι των αγορών του μέσω του eshop της επιχείρησης.

Η περιήγηση είναι συμβατή με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και μπορεί να ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Έχει αποδειχθεί πως σε ένα αναβαθμισμένο eshop (με 3D περιήγηση), αυξάνεται ο χρόνος που διανύει ο πελάτης μας στην ιστοσελίδα μας, με συνέπεια την αύξηση του τζίρου μας.

Στην προσφορά περιλαμβάνεται μία επιπλέον αλλαγή φωτογραφιών ανά έτος, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Κατασκευή και Δημιουργία 360° Store με 3D Περιήγηση & Δικαίωμα Συμμετοχής στην 1η Διεθνή Δ.Ε.Θ. 3Dexpo με Ψηφιακό περίπτερο + 3D περίπτερο στην Έκθεση

Η προσφορά περιλαμβάνει το 2ο πακέτο αξίας 249,00 € και επιπλέον:

Τη συμμετοχή στην 1η Διεθνή Δ.Ε.Θ 3Dexpo, την μεγαλύτερη ψηφιακή εμπορική έκθεση στην Ελλάδα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Η έκθεση που θα γίνει στις 6 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει συμμετοχές από 22 χώρες και αναμένονται περισσότεροι από 2 εκατομμύρια επισκέπτες. Είναι το μεγαλύτερο ψηφιακό γεγονός στην Ελλάδα.

Η προσφορά περιλαμβάνει 3D παρουσίαση στο Walkthrough της έκθεσης, ψηφιακό περίπτερο, βίντεο της επιχείρησης και προβολή όλων των διαδικτυακών μέσων που διαθέτει η επιχείρηση.

  • Ισχύει έως 30/10/2021.
  • Στην προσφορά περιλαμβάνεται και το κόστος φιλοξενίας για ένα έτος
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Μετά την αγορά είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 050051 και η αναφορά του Goldmall κωδικού του κουπονιού.

Η 3Dmellon είναι μια δράση της Culture Development & Tourism και συμμετέχει ενεργά σε πλήθος από δίκτυα Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναπτύσσεται με σεβασμό προς την κοινωνία και το περιβάλλον και στηρίζει της ελληνικές επιχειρήσεις ενάντια στις συγκυρίες των εποχών, οικοδομώντας έτσι μια αμφίδρομη σχέση πίστης και εμπιστοσύνης.

Πιστεύει σε ένα μέλλον που στηρίζεται σε νέες ιδέες με διεθνή προσανατολισμό, ενώ διατηρεί και ενισχύει τα χαρακτηριστικά που αποτελούν το εταιρικό της αποτύπωμα στην κοινωνία καθώς θέτει τα θεμέλια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα βιώσιμο μέλλον.

Τα καινοτόμα προϊόντα και οι τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες της 3Dmellon, προσθέτουν υψηλή προστιθέμενη αξία στις συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, γεγονός που δικαιολογεί τη μεγάλη ζήτηση καθώς και τη φήμη της 3Dmellon.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με ένα από τα προϊόντα της 3Dmellon.

25o χλμ. E.O. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου
https://www.3dmellon.com/
2310 050051

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ