Θέατρο | Συναυλίες (Όλα)

10€ από 12€: Stand Up «200 Χρόνια Δανεικά» με το Ζαραλίκο στο Block 33


10€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Stand-Up Κωμική Παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά», με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, στο Block 33, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου!

Ο αγαπημένος κωμικός με το ανατρεπτικό χιούμορ έρχεται ξανά για να μην αφήσει τίποτα όρθιο!

12,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-17%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
90

10€ από 12€: Stand Up «200 Χρόνια Δανεικά» με το Ζαραλίκο στο Block 33


10€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Stand-Up Κωμική Παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά», με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, στο Block 33, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου!

Ο αγαπημένος κωμικός με το ανατρεπτικό χιούμορ έρχεται ξανά για να μην αφήσει τίποτα όρθιο!

12,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
90 Αγορές
-17% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 10€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Stand Up Κωμική Παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, στο Block 33!

- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο θα είναι 12€.
- Οι θέσεις δίνονται από την πύλη 1 ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, με βάση τη σειρά προσέλευσης. Μπορεί να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τραπεζιού στο 6949950530.[Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο
- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.


Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33)

Ημέρα & Ώρα Παράστασης

- Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου - 21:30 (ώρα προσέλευσης: 20:30)
Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν στο Block 33 την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου τη Stand Up Comedy παράσταση «200 Χρόνια Δανεικά»!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο : Πιτσιρίκος – Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ηχοληψία – video – προβολές: Άρης Πρόδρομος

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ
«1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά»
Block 33
Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου - 21:30

Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά». Βάζοντας τον πήχη ψηλά φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους. Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!
Στην παράσταση συμμετέχουν: μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Συντελεστές:
Κείμενο : Πιτσιρίκος – Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ηχοληψία – video – προβολές: Άρης Πρόδρομος

Πληροφορίες:

1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Block 33

26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στην πύλη του Block 33. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το χώρο, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.
- Προσέλευση 1 ώρα πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.
- Δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης και τις προηγούμενες ημέρες στο 6949950530.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του χώρου.
- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

O χώροι του Block 33 διατίθενται για εναλλακτικές κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσια, παιδικά πάρτι, συνεστιάσεις, εταιρικές συναντήσεις). Οι ευρύχωροι χώροι (2 συναυλιακοί χώροι 350 τετραγωνικών μέτρων, 2 αυλές), η περιμετρική περίφραξη όλου του οικοπέδου, η πλήρης ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση, η δυνατότητα live μουσικής, χώροι εστίασης και τροφοδοσίας, δυνατότητα στησίματος του μαγαζιού με καρέκλες και τραπέζια (μέχρι 500 άτομα), άνετος χώρος παρκαρίσματος, δυνατότητα μουσικής μέχρι τις πρωινές ώρες, η αισθητική που προσδίδει το παλιό εργοστάσιο, είναι μερικές από τις προδιαγραφές που κάνουν το Block 33 ένα εξαιρετικό χώρο για τη διοργάνωση οποιαδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης.

Συναυλιακός Χώρος/LIVE STAGE: 1100 θέσεις ορθίων ή 450 τραπεζοκαθισμάτων .Είναι η κεντρική αίθουσα του Block33 και η καλύτερα εφοδιασμένη για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογράφου ή σεμινάρια ανάλογα με την ημέρα.

Εργοστασιακός Χώρος/Club Stage: Είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο όμορφος χώρος του συγκροτήματος. Η Ακουστική, η πολυμορφία και η αισθητική του τον κάνουν εξαιρετικά συμπαθή για τους καλλιτέχνες όσο και το κοινό. Ιδανικός για Εκθέσεις τέχνης παντώς τύπου, συναυλίες δυναμικής 500 ατόμων ή 250 καθήμενων και dj show δυναμικής 650 ατόμων.

http://www.block33.gr/
2310 533533

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!