Ξενοδοχεία | Ταξίδια

Από 139€: Διαμονή 2 Ημερών στην Αγόριανη | 2-4 Άτομα | Πρωινό

Επισκέψου την Αγόριανη με 2 Διανυκτερεύσεις για 2 έως 4 Άτομα, σε Δίκλινο, Superior Τρίκλινο, Σουίτα ή Οικογενειακή Σουίτα με Θέα στο Βουνό του Παρνασσού & Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενοδοχείο «Το Μπαλκόνι της Αγόριανης», στην Παρνασσίδα!

139,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
20

Από 139€: Διαμονή 2 Ημερών στην Αγόριανη | 2-4 Άτομα | Πρωινό

Επισκέψου την Αγόριανη με 2 Διανυκτερεύσεις για 2 έως 4 Άτομα, σε Δίκλινο, Superior Τρίκλινο, Σουίτα ή Οικογενειακή Σουίτα με Θέα στο Βουνό του Παρνασσού & Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενοδοχείο «Το Μπαλκόνι της Αγόριανης», στην Παρνασσίδα!

139,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές

Όλες οι ημερομηνίες εκτός εορτών

  • 139€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο για 2 Άτομα με Θέα στο Βουνό & Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 149€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Superior Τρίκλινο Δωμάτιο για 2 Άτομα & 1 Παιδί έως 12 ετών με Θέα στο Βουνό & Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 169€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Οικογενειακή Σουίτα για 2 Άτομα & 2 Παιδιά έως 12 ετών με Θέα στο Βουνό & Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 189€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Σουίτα για 2 Άτομα & 1 Παιδί έως 12 ετών με Θέα στο Βουνό & Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό

Περίοδος Εορτών (Χριστούγεννα 23/12/2022-09/01/2023, Καθαρά Δευτέρα 24-28/02/2023, 25η Μαρτίου 24-26/03/2023, Πάσχα 10-23/04/2023, Πρωτομαγιά 28/04-02/05/2023)

  • 249€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Δωμάτιο για 2 Άτομα με Θέα στο Βουνό & Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 269€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Superior Τρίκλινο Δωμάτιο για 2 Άτομα & 1 Παιδί έως 12 ετών με Θέα στο Βουνό & Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 299€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Οικογενειακή Σουίτα για 2 Άτομα & 2 Παιδιά έως 12 ετών με Θέα στο Βουνό & Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό
  • 329€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Σουίτα για 2 Άτομα & 1 Παιδί έως 12 ετών με Θέα στο Βουνό & Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό

* Για αναλυτικές πληροφορίες για τις παροχές του Ξενοδοχείου και των Δωματίων κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Εάν επιθυμείς επιπλέον διανυκτερεύσεις, κάλεσέ μας στο 2310 230060.
* Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά διανυκτέρευση, όπως ορίζεται από τα άρθρα 53 Ν.4389/2016 και 72 Ν.4472/2017. Οι χρεώσεις καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο και ορίζονται ως εξής: 1-2 αστέρων 0,50€ - 3 αστέρων 1,50 € - 4 αστέρων 3€ - 5 αστέρων 4€.

Πως κάνω κράτηση;
Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
Βήμα 3ο ---> Κάνεις την κράτησή σου σε επικοινωνία με το κατάλυμα, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού. Την ημέρα της άφιξής σου επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει

Λίγα λόγια για την περιοχή:
Η Αγόριανη (σύγχρονο όνομα Επτάλοφoς), είναι αμφιθεατρικά κτισμένη σε υψόμετρο 850 μέτρων, ανάμεσα σε έλατα και πλατάνια, λιθόκτιστη σχεδόν στο σύνολό της με τις χαρακτηριστικές κεραμοσκεπές.

Μόλις μια ανάσα από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού -ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας- και μόνο 2 ώρες από την Αθήνα, αποτελεί την ιδανικότερη τοποθεσία για weekend και διακοπές στο βουνό, με ιδανικό κλίμα και τις 4 εποχές.

Αγαπημένο σημείο η κεντρική πλατεία, με τα δίδυμα, γιγάντια πλατάνια, τα ταβερνάκια και τα καφέ της ενώ από εδώ ξεκινά και το πετρόχτιστο μονοπάτι που ανηφορίζει πλάι σε ένα μικρό ποταμάκι προς τον πανέμορφο καταρράκτη, σήμα κατατεθέν του χωριού, ύψους 20 μέτρων.


Αποστάσεις
Αθήνα: 185 χλμ
Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού: 17 χλμ
Αράχωβα: 19 χλμ
Δελφοί: 28 χλμ

Λίγα λόγια για τη διαμονή σου:
Το Μπαλκόνι της Αγόριανης είναι ένα ζεστό και φιλόξενο ξενοδοχείο στην καταπράσινη και πανέμορφη Αγόριανη (Επτάλοφο), κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, δύο ώρες από την Αθήνα. Επισκεφθείτε το για διαμονή σε κάποιο από τα ζεστά και άνετα δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια ή για να γευθείτε παραδοσιακές συνταγές στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με αγνά υλικά και παραδοσιακές γεύσεις!

Στο Μπαλκόνι της Αγόριανης συνδυάζεται αρμονικά η απαράμιλλη φυσική ομορφιά με τη σπιτική φροντίδα και τη ρουμελιώτικη φιλοξενία! Θα το βρείτε 50 μέτρα από την πλατεία της Αγόριανης, στην καρδιά του χωριού. Διαθέτει 26 ζεστά δωμάτια με θέα στο χωριό ή στο δάσος, εξοπλισμένα ώστε να σας παρέχουν μία άνετη διαμονή!

Και αν θέλετε να μιλήσουμε και για... φαγητό, στο ισόγειο του ξενοδοχείου θα βρείτε τη φημισμένη παραδοσιακή ταβέρνα «κυρ – Γιάννη», στην ανακαινισμένη σάλα της, με το πετρόχτιστο τζάκι. Το ζυμωτό ψωμί, οι πίτες, τα ορεκτικά, όλα χειροποίητα, συνοδεύουν τα παραδοσιακά μαγειρευτά και ψητά στα κάρβουνα - γνωστά σε όλους εδώ και 31 χρόνια για τη σταθερή τους ποιότητα. Η μαγείρισσα κα Ευμορφία θα σας ξετρελάνει με παραδοσιακές λιχουδιές φτιαγμένες από ντόπια, αγνά προϊόντα, που θα απολαύσετε δίπλα στη θαλπωρή του τζακιού. Εδώ χρησιμοποιούνται μόνο ντόπια κρέατα, ενώ τα κηπευτικά και το ελαιόλαδο είναι από το κτήμα του ξενοδοχείου.

Για περισσότερες φωτογραφίες του ξενοδοχείου, κάνε κλικ -----> ΕΔΩ

Ελληνικό παραδοσιακό πρωινό
Εδώ θα απολαύσεις μία ολοκληρωμένη εμπειρία ελληνικού πρωινού, καθώς σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές με τα ελληνικά–τοπικά εδέσματα να έχουν την τιμητική τους! Γευτείτε λαχταριστές σπιτικές μαρμελάδες σε ποικιλία γεύσεων από ντόπια φρούτα με λίγη ζάχαρη, σπιτικό κέικ, πάστα φλώρα και κουλουράκια. Γιαούρτι και ανθότυρο ντόπια, πλούσια σε γεύση. Φρέσκα αβγά σε ομελέτα με άγρια μανιτάρια. Θα απολαύσετε παραδοσιακές τηγανίτες με ντόπιο μέλι ή τηγανόψωμο με σπιτικό πετιμέζι. Μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τις περίφημες πίτες που αποτελούν καθημερινό πρωταγωνιστή του μπουφέ, φτιαγμένες είτε με αρωματικά χόρτα είτε με τα γνωστά τυροκομικά προϊόντα Παρνασσού που γίνονται με πλαστό φύλλο. Τέλος, τα ζεστά ροφήματα από αρωματικά φυτά και βότανα όπως τσάι του βουνού, μέντα, μελισσόχορτο θα σας τονώσουν ευεργετικά!

Δραστηριότητες
Απολαύστε βόλτες στα σοκάκια του χωριού με τον ήχο των κρυστάλλινων νερών του καταρράκτη παρέα, λουκούλλεια γεύματα στα ταβερνάκια και cozy μπαράκια γεμίζουν τη μέρα σας ενώ για τους πιο τολμηρούς υπάρχει πλήθος από δραστηριότητες στην περιοχή όπως φυσικά τα χειμερινά σπορ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, αλλά και η πεζοπορία σε μονοπάτια με πιο φημισμένο το διεθνές ορειβατικό Ε4 που συνδέει την Αγόριανη με τους Δελφούς σε 6 ώρες, διασχίζοντας το πανέμορφο δάσος του Παρνασσού και περνώντας από τον «εφτάστομο», τον νοτιότερο παγετώνα της Ευρώπης. Παράλληλα, μπορείτε 
να εξερευνήσετε το περίφημο Κωρύκειον Άντρο ή Σπήλαιο του Πάνα, αλλά και τον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού με την σπανιότατη parnassis paionia. Ανακαλύψετε τα μοναδικά τοπία και την απαράμιλλη χάρη της Αγόριανης – καθώς η αίσθηση γαλήνης και τα φυσικά κάλλη της είναι αξεπέραστα!

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

balkoni-agorianis-kritikes.jpg

Υπηρεσίες Ξενοδοχείου
Μικρή αγορά παραδοσιακών προϊόντων | Δωρεάν Wi-Fi Internet στην υποδοχή | Συνεργασία με σχολή Σκι | Σαλόνι | Ατομικό μπάνιο | Τηλεόραση | Τηλέφωνο | Θέρμανση | Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων

Δίκλινο Δωμάτιο
Όμορφα διακοσμημένα, πεντακάθαρα, ευρύχωρα, με όλες τις ανέσεις. Tα δίκλινα δωμάτια βρίσκονται στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο. Η επιφάνεια τους είναι 12 έως 15 τ.μ. Άνετα και ταυτόχρονα ζεστά, διαθέτουν νέα παπλώματα, όπως και πλήρως ανακαινισμένα μπάνια. Τα ξύλινα έπιπλα ταιριάζουν αρμονικά στον χώρο και στο ξύλινο δάπεδο με παρκέ. Είναι διαθέσιμα με δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι. Τα δωμάτια έχουν τη δική τους προσωπικότητα με βάση τη φύση της Αγόριανης. Μερικά ονόματα δίκλινων δωματίων: Ρόδι | Πράσινο Μήλο | Φτέρη.

Υπηρεσίες Δωματίου
- Ατομικό Μπάνιο
- Τηλέφωνο
- Τηλεόραση
- Κεντρική Θέρμανση
- Θέα Βουνό ή Χωριό

Superior Τρίκλινο Δωμάτιο
Ευρύχωρα, ζεστά, πεντακάθαρα, με όλες τις ανέσεις. Tα τρίκλινα δωμάτια βρίσκονται στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο. Η επιφάνεια τους είναι 18 έως 22 τ.μ. Άνετα και όμορφα διακοσμημένα, διαθέτουν νέα παπλώματα, όπως και πλήρως ανακαινισμένα μπάνια. Τα ξύλινα έπιπλα ταιριάζουν αρμονικά στον χώρο και στο ξύλινο δάπεδο με παρκέ. Σε ορισμένα δωμάτια υπάρχει διαρρύθμιση «σοφίτας» με κεκλιμένη ξύλινη οροφή. Είναι διαθέσιμα με ένα μονό και ένα διπλό κρεβάτι. Τα δωμάτια έχουν τη δική τους προσωπικότητα με βάση τη φύση της Αγόριανης. Μερικά ονόματα τρίκλινων δωματίων: Βανίλια | Ρυάκι.

Υπηρεσίες Δωματίου
- Ατομικό Μπάνιο
- Τηλέφωνο
- Τηλεόραση
- Κεντρική Θέρμανση
- Θέα Βουνό ή Χωριό

Οικογενειακή Σουίτα
Ευρύχωρα, ζεστά, πεντακάθαρα, με όλες τις ανέσεις. Tα τετράκλινα δωμάτια βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. Η επιφάνεια τους είναι 22 έως 30 τ.μ. Άνετα και όμορφα διακοσμημένα, διαθέτουν νέα παπλώματα, όπως και πλήρως ανακαινισμένα μπάνια. Τα ξύλινα έπιπλα ταιριάζουν αρμονικά στον χώρο και στο ξύλινο δάπεδο με παρκέ. Στα τετράκλινα δωμάτια υπάρχει διαρρύθμιση «σοφίτας» με κεκλιμένη ξύλινη οροφή. Είναι διαθέσιμα με δύο μονά και ένα διπλό κρεβάτι. Τα δωμάτια έχουν τη δική τους προσωπικότητα με βάση τη φύση της Αγόριανης. Μερικά ονόματα τετράκλινων δωματίων: Έλατο | Απόγευμα.

Υπηρεσίες Δωματίου
- Ατομικό Μπάνιο
- Τηλέφωνο
- Τηλεόραση
- Κεντρική Θέρμανση
- Θέα Βουνό ή Χωριό

Σουίτα
Το διαμάντι του ξενοδοχείου, η σουίτα Έλατο, βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου και έχει επιφάνεια 30 τ.μ. Άνετη και όμορφα διακοσμημένη, διαθέτει πουπουλένια παπλώματα, όπως και πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο. Τα ξύλινα έπιπλα ταιριάζουν αρμονικά στον χώρο και στο ξύλινο δάπεδο με παρκέ. Διαθέτει διθέσιο καναπέ και κουνιστή πολυθρόνα, για να απολαμβάνετε τη μαγευτική θέα από τα δύο παράθυρά της. Είναι εξοπλισμένη με ένα μονό και ένα διπλό κρεβάτι. Σε πλήρη ανάπτυξη θα μπορούσε να φιλοξενήσει έως και μία τετραμελή οικογένεια.

Υπηρεσίες Δωματίου
- Ατομικό Μπάνιο
- Τηλέφωνο
- Τηλεόραση
- Κεντρική Θέρμανση
- Θέα Βουνό ή Χωριό
- Wi-Fi - Ασύρματο Internet

  • Ισχύει έως 31/05/2023 με δυνατότητα επιλογής πακέτων και για τις εορταστικές περιόδους (Χριστούγεννα 23/12/2022-09/01/2023, Καθαρά Δευτέρα 24-28/02/2023, 25η Μαρτίου 24-26/03/2023, Πάσχα 10-23/04/2023, Πρωτομαγιά 28/04-02/05/2023).
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 έως 4 άτομα, ανάλογα με την επιλογή του πακέτου.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Πως κλείνω διακοπές ;
    Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
    Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
    Βήμα 3ο ---> Κάνεις την κράτησή σου σε επικοινωνία με το κατάλυμα, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού. Την ημέρα της άφιξής σου επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει
  • Ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία check in.

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης είναι ένα ζεστό και φιλόξενο ξενοδοχείο στην καταπράσινη και πανέμορφη Αγόριανη (Επτάλοφο), κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, δύο ώρες από την Αθήνα.

Επισκεφθείτε το για διαμονή σε κάποιο από τα ζεστά και άνετα δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια ή για να γευθείτε παραδοσιακές συνταγές στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με αγνά υλικά και παραδοσιακές γεύσεις!

Στο Μπαλκόνι της Αγόριανης συνδυάζεται αρμονικά η απαράμιλλη φυσική ομορφιά με τη σπιτική φροντίδα και τη ρουμελιώτικη φιλοξενία!

Θα το βρείτε 50 μέτρα από την πλατεία της Αγόριανης, στην καρδιά του χωριού. Διαθέτει 26 ζεστά δωμάτια με θέα στο χωριό ή στο δάσος, εξοπλισμένα ώστε να σας παρέχουν μία άνετη διαμονή!

Στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου θα βρείτε το καθιστικό/σαλόνι, εξοπλισμένο με στρογγυλό τραπέζι παιχνιδιών, για μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και θαλπωρής!

Στην υποδοχή θα βρείτε καφέ–μπαρ με σπιτικά γλυκά και λικέρ, ελληνικό καφέ στη χόβολη και ζεστές σοκολάτες, αλλά και μία μικρή αγορά με τοπικά προϊόντα και παραδοσιακά τρόφιμα, για να κρατήσετε την απόλαυση της Αγόριανης μαζί σας ακόμα και όταν φύγετε!

http://www.balcony.gr/

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!