Ομορφιά | Ευεξία

-50% για 10 Συνεδρίες με το υπερσύγχρονο Drainage | Κέντρο

149€ από 300€ για 10 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας και Λεμφικού Μασάζ με το υπερσύγχρονο Drainage, για Μείωση της Κυτταρίτιδας και του Τοπικού Πάχους, στο Πρότυπο Δερματολογικό Ιατρείο «Azalee», στο Κέντρο!

300,00€
149,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
151,00€
Αγορές
22

-50% για 10 Συνεδρίες με το υπερσύγχρονο Drainage | Κέντρο

149€ από 300€ για 10 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας και Λεμφικού Μασάζ με το υπερσύγχρονο Drainage, για Μείωση της Κυτταρίτιδας και του Τοπικού Πάχους, στο Πρότυπο Δερματολογικό Ιατρείο «Azalee», στο Κέντρο!

300,00€
149,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
22 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 151,00€
  • 149€ από 300€ για 10 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας και Λεμφικού Μασάζ με το υπερσύγχρονο Drainage (14,90€/συνεδρία)

    - Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 30'
    - Ολοκλήρωση του πακέτου έως και 2 μήνες μετά την πρώτη συνεδρία. Είναι σημαντικό να γίνονται 2 συνεδρίες την εβδομάδα για να επέλθει άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    - Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες και Άνδρες.

    * Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Lipolaser, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

    * Δες όλες τις Προσφορές από το Δερματολογικό Ιατρείο «Azalee» -----> ΕΔΩ

    Τι είναι το Drainage;
    Το λεμφικό Drainage ή λεμφική παροχέτευση ή τεχνική λεμφικής αποστράγγισης (ManualLymphaticDrainage) είναι το μοναδικό είδος μασάζ με την ιδιότητα να επιδρά άμεσα και σημαντικά στη βελτίωση της υγείας. Γίνεται με τη μέθοδο του ενδοδερμικού μασάζ μέσω των δερμοεμπιέσεων, βελτιώνοντας την λεμφική και αιματική κυκλοφορία. Πραγματοποιείται από θεραπευτή με πολύ καλές γνώσεις του λεμφικού συστήματος.

    Πως λειτουργεί το drainage;

    Μέσω του MLD επιτυγχάνεται η αύξηση της μεταφορικής ικανότητας του λεμφικού συστήματος. Η συγκεκριμένη τεχνική χαρακτηρίζεται από απαλές, κυκλικές και με ακρίβεια κινήσεις. Αποτοξινώνει και αποσυμφορεί τη θεραπευόμενη περιοχή από τις τοξίνες και τα άχρηστα υποπροϊόντα του κυτταρικού μεταβολισμού στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Αποβάλλοντας τις τοξίνες, το δέρμα δείχνει πιο λαμπερό με βελτιωμένη υφή και ποιότητα δέρματος. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθά στην βελτίωση της ψυχολογίας λόγω των άμεσων αποτελεσμάτων.

    Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

    azalee.png

    • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 07/10/2022.
    • Ολοκλήρωση του πακέτου έως και 2 μήνες μετά την πρώτη συνεδρία.
    • Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30-20:30.
    • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
    • Δυνατότητα αγοράς απεριορίστων κουπονιών.
    • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο.
    • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 302157, τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν το επιθυμητό ραντεβού.
    • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.

    Το Azalee είναι ένα υπερσύγχρονο δερματολογικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
    Στελεχωμένο από αυστηρά καταρτισμένο προσωπικό, εστιάζει στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ασθενούς παρέχοντας εξατομικευμένες θεραπείες με τη χρήση πιστοποιημένων μηχανημάτων που εγγυώνται τη μέγιστη αποδοτικότητα με τον ελάχιστο δυνατό χρόνο αποθεραπείας.
    Το ιατρείο παρέχει ένα εύρος θεραπειών που εστιάζουν στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων καθώς και στην αντιγήρανση, την σύσφιξη και την ανάπλαση του δέρματος. Παράλληλα, διατίθενται σύγχρονες μέθοδοι αποτρίχωσης με laser, μεταμόσχευσης μαλλιών και εξάλειψης των παθήσεων των νυχιών:
    Χαρτογράφηση Σπίλων, Ανδρογενετική Αλωπεκία, Ακμή, Ροδόχρους Νόσος, Ουλές – Χειλοειδή, Μεσοθεραπείες, Νήματα, Ραδιοσυχνότητες, Laser Soprano Ice, Drainage, Lipolaser, Υαλουρονικό, Καθαρισμός προσώπου, Μεταμόσχευση μαλλιών, Ονυχομυκητίαση

    Παλαιών Πατρών Γερμανού 21, Κέντρο
    https://azalee.gr/
    231 030 2157

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!

    Θεσσαλονίκη
    Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
    Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

    Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

    Αγορές: 84 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
    39,90€