Γυμναστήρια

99€ από 200€ για 10 Συνεδρίες Λεμφικού Massage με το Miha Bodytec!



99€ από 200€ για 10 Συνεδρίες Λεμφικού Massage με το παγκοσμίου φήμης εξελιγμένο Σύστημα Προπόνησης Miha Bodytec, για ενεργοποίηση του Μεταβολισμού, βελτίωση της Κυκλοφορίας του Αίματος και αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας, στον καινούργιο Πολυχώρο Ευεξίας, Ομορφιάς & Αυτοβελτίωσης «Feel Good Feel You», στη Χαριλάου!

200,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-51%
Κερδίζεις
101,00€
Αγορές
21

99€ από 200€ για 10 Συνεδρίες Λεμφικού Massage με το Miha Bodytec!



99€ από 200€ για 10 Συνεδρίες Λεμφικού Massage με το παγκοσμίου φήμης εξελιγμένο Σύστημα Προπόνησης Miha Bodytec, για ενεργοποίηση του Μεταβολισμού, βελτίωση της Κυκλοφορίας του Αίματος και αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας, στον καινούργιο Πολυχώρο Ευεξίας, Ομορφιάς & Αυτοβελτίωσης «Feel Good Feel You», στη Χαριλάου!

200,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
21 Αγορές
-51% Έκπτωση
Κερδίζεις 101,00€
  • 99€ από 200€ για 10 Συνεδρίες Λεμφικού Massage με το παγκοσμίου φήμης εξελιγμένο Σύστημα Προπόνησης Miha Bodytec!

- Διάρκεια συνεδρίας: 20 λεπτά
- Το πρόγραμμα των 10 συνεδριών θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα 6 εβδομάδων από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος και σε 10 συνεδρίες.
- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες.


Το πρόγραμμα λεμφικού μασάζ με την κορυφαία προπονητική μονάδα Miha Bodytec, διαρκεί 20' κι επιτυγχάνει την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Επιδρά βαθιά στη λέμφο, σε ολόκληρο το σώμα ταυτόχρονα, απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό και βελτιώνει την όψη του δέρματος. Χαρίζει μια αίσθηση απόλυτης ευεξίας μετά από κάθε συνεδρία ενώ βλέπετε τα αποτελέσματα και στην υγεία σας. Ο μεταβολισμός σας και το κυκλοφορικό σας σύστημα θα σας ευγνωμονούν!

* Ο εξοπλισμός παρέχεται. Σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα που σχετίζονται με τον Covid 19, καθίσταται αναγκαίο κάθε ασκούμενος να χρησιμοποιεί το προσωπικό του αντιμικροβιακό φορμάκι Miha Bodytec, για την ασφάλεια και την απόλυτη υγιεινή των ασκουμένων. Το ειδικό φορμάκι αγοράζεται από την επίσημη αντιπρόσωπο εταιρεία της Miha Bodytec στην Ελλάδα και παρέχεται στην τιμή του αρχικού του κόστους, €30 (το ποσό καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).

Miha Bodytec 

Η Miha Bodytec είναι ο κορυφαίος Γερμανός κατασκευαστής εξοπλισμών εκγύμνασης EMS, που τελειοποιεί και διαδίδει την μέθοδο εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος για βελτιωμένη φυσική κατάσταση και υγεία.

Η εκγύμναση ηλεκτρομυϊκής διέγερσης είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για τη βελτίωση της φυσικής απόδοσης. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι 20 λεπτά εκγύμνασης την ημέρα ισοδυναμούν με 6 ώρες γυμναστικής, ενώ ενεργοποιούνται 650 μυϊκές ομάδες!

Η αγορά εκγύμνασης EMS αναπτύσσεται δυναμικά προσφέροντας μια ποικιλία ευκαιριών προς εφαρμογή: από ατομική εκγύμναση και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις έως μια αποκλειστική υπηρεσία στούντιο EMS.

Η Miha Bodytec υποστηρίζει τα αξιόπιστα, καινοτόμα, ασφαλή και ενδεδειγμένα προϊόντα. Τα πάντα κατασκευάζονται στη Γερμανία με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται έτσι η συνεχής και αποτελεσματική λειτουργία. Οι σχετικοί ανά τον κόσμο παροχείς της εκγύμνασης έχουν εμπιστοσύνη στον κατασκευαστή συσκευών EMS miha bodytec.

  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 19/09/2021.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 έως 21:00 | Σάββατο 11:00 έως 15:00
  • Δυνατότητα απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, στο τηλέφωνο 2313 097195.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Η ευεξία, η ομορφιά, η αυτοβελτίωση και κυρίως η χαρά, έχουν βρει πια το σπίτι τους στη Χαριλάου!

Ο ολοκαίνουργιος πολυχώρος «Fell Good Feel You» είναι πάντα εδώ για να σου δείξει ότι σημασία έχει να είσαι ο εαυτός σου, μόνο έτσι θα είσαι καλά!

Σκοπός του είναι μια καλύτερη ποιότητα καθημερινής Ζωής, περισσότερη χαρά, υγεία, ευεξία και αισιοδοξία!

Έλα στο όμορφο και άνετο περιβάλλον «Feel Good Feel You» και νιώσε ο εαυτός σου!

Εδώ θα βρεις:

Υπηρεσίες Ευεξίας: Μασάζ, Ρέικι, Ολιστική Διατροφή, Αδυνάτισμα,

Υπηρεσίες Ομορφιάς: Αισθητική, Μακιγιάζ, Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

Υπηρεσίες Αυτοβελτίωσης: Συμβουλευτική, Διαλογισμό, Αυτογνωσία, Εναλλακτικές Θεραπείες

Πλαταιών 44, Χαριλάου
2313 097195

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 73 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€