Από 13,90€ για 1 ή 2 Συνεδρίες Massage (60') για 1 ή 2 Άτομα, με επιλογή από Full Body Μυοχαλαρωτικό - Θεραπευτικό, Μυοχαλαρωτικό Αυχένα - ΠλάτηςΛεμφικόΠοδιώνΚεφαλής - AυχέναRejuvance (Προσώπου)Εγκυμοσύνης, από τους Εξειδικευμένους Θεραπευτές του Κέντρου Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «Εσπερίδες», στο Κέντρο!

35,00€
13,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-60%
Κερδίζεις
21,10€
Αγορές
35Από 13,90€ για 1 ή 2 Συνεδρίες Massage (60') για 1 ή 2 Άτομα, με επιλογή από Full Body Μυοχαλαρωτικό - Θεραπευτικό, Μυοχαλαρωτικό Αυχένα - ΠλάτηςΛεμφικόΠοδιώνΚεφαλής - AυχέναRejuvance (Προσώπου)Εγκυμοσύνης, από τους Εξειδικευμένους Θεραπευτές του Κέντρου Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «Εσπερίδες», στο Κέντρο!

35,00€
13,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
35 Αγορές
-60% Έκπτωση
Κερδίζεις 21,10€
 • 13,90€ από 35€ για 1 Συνεδρία Massage (60’) για 1 Άτομο 
 • 24,90€ από 70€ για 2 Συνεδρίες Massage (60’) για 1 ή 2 Άτομα -----> Μπορείτε να κάνετε το ίδιο ή και διαφορετικό είδος Massage σε κάθε συνεδρία. Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 1 άτομο σε διαφορετικές ημέρες ή και από 2 άτομα ταυτόχρονα ή σε διαφορετικές ημέρες.

- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες. 

- Τα Massage πραγματοποιούνται σε ατομικές καμπίνες και επιλέγετε από:
Full Body Μυοχαλαρωτικό - Θεραπευτικό
Μυοχαλαρωτικό Αυχένα - Πλάτης
Λεμφικό
Ποδιών
Κεφαλής - Αυχένα
Rejuvance (Προσώπου)
Εγκυμοσύνης

Κέντρου Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «Εσπερίδες»Πτολεμαίων 30 (Κέντρο)

Το Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «Εσπερίδες» αποτελεί ένα κέντρο διάδοσης σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών ολιστικής προσέγγισης της ζωής και της υγείας.

Η ομάδα του Κέντρου «Εσπερίδες» οραματίζεται για όλους τους ανθρώπους την κατάκτηση μιας ζωής χωρίς δυσαρμονία, ασθένεια και πόνο. Εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες που στόχο έχουν να καλύψουν ολιστικά τις ανάγκες υγείας και ευεξίας που έχει ο κάθε άνθρωπος σήμερα, με απώτερο σκοπό να προσφέρουν στον καθένα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τις δικές του δυνάμεις αυτοΐασης, κατακτώντας την υγεία και ευεξία.

Μυοχαλαρωτικό Massage
Προσφέρεται τόσο για ανακούφιση από τους μυοσκελετικούς πόνους, όσο και για χαλάρωση και αποτοξίνωση. Δρώντας στους μύες, στους συνδέσμους, στις αρθρώσεις και τον νευρικό ιστό, με ειδικές μαλάξεις και με την κατάλληλη πίεση, προάγουμε τη συνολική ευεξία του σώματος και επιταχύνουμε τη φυσική ικανότητά του να θεραπεύεται. Δρα στα σημεία που αποφορτίζουν την ένταση από το σώμα. Το απελευθερώνει από το σφίξιμο και τον πόνο. Η επίδραση στον οργανισμό είναι τόσο αποτελεσματική, που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioathens.

Λεμφικό Massage

Πρόκειται για ένα αντι-στρές μασάζ που ξυπνάει και τονώνει όλο το σώμα. Απολαμβάνετε με όλες σας τις αισθήσεις το σταθερό άγγιγμα της εφαρμογής, καθώς με παλμικές κινήσεις αποστράγγισης με τις οποίες επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, ενυδάτωση, τόνωση και σύσφιξη σε όλη την επιφάνεια του σώματος.

Κατευθύνει την ροή του λεμφικού υγρού προς τις διόδους αποστράγγισης και ελευθερώνει τους φραγμένους κόμβους.

Massage Ποδιών
Το μασάζ στα πόδια είναι ένα από τα καλύτερα αποτοξινωτικά και χαλαρωτικά μασάζ.

Ένα χαλαρωτικό ή θεραπευτικό μασάζ στις γάμπες και στους μηρούς μπορεί να σας ξεκουράσει από τους καθημερινούς πόνους ορθοστασίας ή να σας χαλαρώσει μετά από μια έντονη άσκηση αποβάλλοντας το γαλακτικό οξύ από τους μύες.

Massage Κεφαλής
Η εφαρμογή του βελτιώνει την κυκλοφορία στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο κρανίο, ενώ ξεμπλοκάρει τους μύες στον αυχένα και τους ώμους. Μπορεί να μας χαλαρώσει, να μας ανακουφίσει από πόνους και να δημιουργήσει μια απίστευτη ευφορία, που θα αλλάξει όλη μας τη διάθεση. Χαρίζει γαλήνη, ανακουφίζει από το στρες, ρυθμίζει την πίεση του αίματος, αντιμετωπίζει την κατάθλιψη, τον θυμό και το άγχος. Κατά τη διάρκεια του μασάζ εκτελούνται κινήσεις στο πρόσωπο, στο τριχωτό της κεφαλής, στον αυχένα και στους ώμους, διαγράφοντας νοητές γραμμές ή κύκλους, καθώς και πιέσεις ήπιας, μεσαίας και δυνατής έντασης, σε διάφορα σημεία και με διάφορους ρυθμούς.

Rejuvance (Προσώπου)
Το Rejuvance απελευθερώνει τις εντάσεις στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, του αυχένα και των ώμων, ξεμπλοκάρει τους πιασμένους μύες και τον συνδετικό ιστό, με αποτέλεσμα το δέρμα να ξαναποκτά τον φυσικό του τόνο. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανεβαίνουν, η επιδερμίδα γίνεται λεία και απαλή, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, οι βαθιές ρυτίδες λειαίνουν και η έκφραση του προσώπου γίνεται πιο γαλήνια, λαμπερή και όμορφη.

Massage Εγκυμοσύνης
Το μασάζ κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης στόχο έχει να αμβλύνει τις σωματικές εντάσεις, αλλά και να αυξήσει τη σωματική και ενεργειακή σύνδεση μεταξύ μητέρας και εμβρύου. Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα, ενώ είναι ιδανικό για τους πόνους στην πλάτη που εμφανίζονται όσο η εγκυμοσύνη προχωρά. Επίσης, μειώνει τους πονοκεφάλους, την υπερένταση και το άγχος, ανακουφίζει τους πονεμένους μυς, καταπολεμά την αϋπνία και βοηθάει στην πνευματική χαλάρωση.

 • Ισχύει έως 31/03/2020.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 19:00.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 ή και 2 άτομα, ανάλογα με την επιλογή σας.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 531365.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Το Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «Εσπερίδες» αποτελεί ένα κέντρο διάδοσης σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών ολιστικής προσέγγισης της ζωής και της υγείας, με στόχο:

⦁ Τη διάδοση της εφαρμοσμένης γνώσης, που βασίζεται στην επιστήμη και στη φιλοσοφία, με κύριο στόχο την επαναφορά και διατήρηση της ισορροπίας του ανθρώπου με τη φύση του.
⦁ Την προαγωγή σε όλο τον κόσμο των αξιών του “ευ ζην” και της αρμονίας, συνδέοντας την «αρχαία γνώση» με την επιστήμη, την παράδοση, την εμπειρία και την τεχνολογία.

Η ομάδα του Κέντρου «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» οραματίζεται για όλους τους ανθρώπους την κατάκτηση μιας ζωής χωρίς δυσαρμονία, ασθένεια και πόνο. Εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες που στόχο έχουν να καλύψουν ολιστικά τις ανάγκες υγείας και ευεξίας που έχει ο κάθε άνθρωπος σήμερα, με απώτερο σκοπό να προσφέρουν στον καθένα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τις δικές του δυνάμεις αυτοΐασης, κατακτώντας την υγεία και ευεξία.

Η ολιστική προσέγγιση που προτείνει προϋποθέτει αλλά και συνεπάγεται την ενασχόληση με όλα τα επίπεδα ύπαρξης του ανθρώπου, δηλαδή Σώμα, Ψυχή και Πνεύμα.

Σε μια προσπάθεια συνδυασμού του Ολιστικού ανθρώπου της Ελληνικής παράδοσης με τον Τεχνολογικό άνθρωπο του Σήμερα, όλες οι δράσεις καθώς και οι υπηρεσίες και τα προϊόντα αποτελούν επιστέγασμα ζωντανής εμπειρίας και γνώσης και είναι διαμορφωμένα για να εξελίσσουν και να εξελίσσονται πάντα στο πνεύμα και της γενικότερης φιλοσοφίας του κέντρου ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ που είναι:

 • Εκπαίδευση
 • Πρόληψη-Αυτογνωσία-Αυτοδιαχείριση
 • Εναρμόνιση-Εξισορρόπηση-Αυτοΐαση
 • Συνέργειες
Πτολεμαίων 30, Κέντρο
https://www.esperidescenter.gr/
2310 531365

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!