Massage | Spa

Από 14,90€ για Main ή Premium Massage σε Prive Καμπίνα | Κέντρο

Από 14,90€ για 1 έως 3 Συνεδρίες Main ή Premium Massage για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, με επιλογή ανάμεσα σε 10 διαφορετικά είδη Massage, στον ολοκαίνουργιο πολυχώρο Αισθητικής και Massage «Nail'D», στο Κέντρο!

20,00€
14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-26%
Κερδίζεις
5,10€
Αγορές
56

Από 14,90€ για Main ή Premium Massage σε Prive Καμπίνα | Κέντρο

Από 14,90€ για 1 έως 3 Συνεδρίες Main ή Premium Massage για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, με επιλογή ανάμεσα σε 10 διαφορετικά είδη Massage, στον ολοκαίνουργιο πολυχώρο Αισθητικής και Massage «Nail'D», στο Κέντρο!

20,00€
14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
56 Αγορές
-26% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,10€

Massage για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Καμπίνα

Main Massage με επιλογή από: Relax Massage (55') | Massage Ρεφλεξολογίας (30') | Indian Head Massage (30') | Foot Massage (30') | Face Lifting Massage (30') | Massage σε Πλάτη και Πόδια (55')

  • 14,90€ από 20€ για 1 Συνεδρία 
  • 24,90€ από 40€ για 2 Συνεδρίες (12,45€/συνεδρία)
  • 34,90€ από 60€ για 3 Συνεδρίες (11,63€/συνεδρία)

Premium Massage με επιλογή από: Deep Tissue Massage (55') | Candle Massage (55') | Massage με Βεντούζες (55') | Massage Μαδεροθεραπείας (45') | Massage με Ρακί (55') | Cleopatra's Massage* (55')

  • 19,90€ από 35€ για 1 Συνεδρία
  • 32,90€ από 70€ για 2 Συνεδρίες (16,45€/συνεδρία)
  • 44,90€ από 105€ για 3 Συνεδρίες (14,96€/συνεδρία)

* Cleopatra's Massage: Αποτελεί συνδυασμό τεχνικών: Relax-Deep Tissue-Indian-Ρεφλεξολογίας και εκτός από το λάδι του massage χρησιμοποιούνται επιπρόσθετα και κερί ή αιθέρια έλαια.
- Στα πακέτα των 2 και των 3 συνεδριών μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε διαφορετικό είδος massage σε κάθε συνεδρία (δυνατότητα επιλογής μόνο από τα παραπάνω αναγραφόμενα και στους χρόνους που πραγματοποιείται το κάθε είδος).
- Για τα massage χρησιμοποιούνται αγνά και φυτικά λάδια όπως αμυγδαλέλαιο, θερμαντικό για μυϊκούς πόνους, μέντας, με αλόη και πράσινο τσάι, καθώς και διάφορα αιθέρια έλαια. Είναι όλα υποαλλεργικά και φιλικά προς το δέρμα.
- Σε όλα τα massage παρέχονται αποστειρωμένες πετσέτες και παντόφλες μιας χρήσης.
- Προσφέρεται ζεστό τσάι επιλογής από: χαλαρωτικό, αποτοξίνωσης, ευεξίας ή βοτάνων.
- Για αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε Massage, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Δες όλες τις Προσφορές του Nail'D ----> ΕΔΩ

Relax Massage
Το χαλαρωτικό μασάζ έχει πολλά οφέλη στο σώμα και την υγεία σας. Βελτιώνει τη ποιότητα του ύπνου σας, την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από πόνους στην πλάτη και προσφέρει χαλάρωση και ευεξία.

Ρεφλεξολογία
Με ειδικές πιέσεις ενεργοποιούνται στα πέλματα τα αντανακλαστικά σημεία που αντιστοιχούν σε κάθε ανθρώπινο όργανο, προσφέροντας χαλάρωση, ανακούφιση από ημικρανίες, οσφυαλγία και αλλεργίες.

Indian Head/Massage Κεφαλής
Το ινδικό μασάζ κεφαλής είναι ένα είδος παραδοσιακού θεραπευτικού μασάζ που εστιάζει στο κεφάλι και το άνω μέρος του σώματος, επιμένοντας ιδιαίτερα σε συγκεκριμένα ενεργειακά κέντρα, όπως είναι οι βραχίονες, οι ώμοι, το άνω μέρος της πλάτης, το πρόσωπο, ο λαιμός, οι κρόταφοι και η περιοχή ανάμεσα στα μάτια, όπου βρίσκεται το ιγμόρειο, και το τριχωτό της κεφαλής. Το ινδικό μασάζ χρησιμοποιεί δική του τεχνική με ειδικές πιέσεις και ήπιες μαλάξεις. Η αίσθηση που αποκομίζει ο θεραπευόμενος είναι μοναδική, καθώς χαλαρώνει από την ένταση και βυθίζεται στην απόλυτη γαλήνη.

Foot Massage
Είναι μια πανάρχαια πρακτική που την βρίσκουμε στην αρχαία Ελλάδα αλλά και σε άλλους πολιτισμούς στον κόσμο. Η μάλαξη άκρων είναι μία ολιστική μάλαξη και προτείνεται σε όλους για ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία.

Face Lifting Massage
Το μασάζ στο πρόσωπο προσφέρει άμεση αναζωογόνηση και ένα φυσικό λίφτινγκ. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το δέρμα αναπτύσσει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, η οποία βελτιώνει την υφή του δέρματος και τον τόνο.

Deep Tissue Massage
Είναι ένας σύγχρονος συνδυασμός κινήσεων και τεχνικών που βοηθάνε στο άμεσο ξεμπλοκάρισμα του σώματος και την απελευθέρωση από τους χρόνιους πόνους.

Candle Massage
Η θεραπεία Candle Massage βασίζεται πλήρως σε ένα κρεμώδες ζεστό κερί, το οποίο εφαρμόζεται στο σώμα και προκαλεί βαθιά θρέψη στο δέρμα του θεραπευόμενου. Συνδυάζονται απαλές πιέσεις και μεγάλες συνεχόμενες κινήσεις που έχουν την ικανότητα να χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα. Επίσης διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος και έτσι βοηθά το σώμα – οργανισμό να αποβάλει όλες του τις εντάσεις και τις τοξίνες.

Massage με Βεντούζες
Κατά τη διάρκεια του μασάζ, η αναρρόφηση που επιτυγχάνεται από τις βεντούζες τονώνει τη ροή και την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά μεταφέρονται ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά σε όλον τον οργανισμό, ενώ η λέμφος αποβάλλει όλα τα περιττά μεταβολικά προϊόντα.

Massage Μαδεροθεραπείας 
Το μασάζ μαδεροθεραπείας είναι έντονο και εφαρμόζεται σε περιοχές όπως γλουτοί, μηροί και κοιλιά. Με επαναλαμβανόμενες κινησεις και με εναλλαγή ξύλινων οργάνων σε περιοχές με λίπος και κυτταρίτιδα, διεγείρεται το λεμφικό σύστημα αποστράγγισης, επιτυγχάνοντας απομάκρυνση περιττού νερού, λίπους και τοξινών από το σώμα.

Massage με Ρακί
Η ιδιότητα της ρακής προσφέρει μια αίσθηση ανακούφισης τόσο στο δέρμα όσο και στο σώμα καθώς ο συνδυασμός των ευεργετικών ιδιοτήτων της ρακής συντελούν στην αποτελεσματική καταπράυνση του οργανισμού από κρυολογήματα, κόπωση, πυρετό, καταρροή και βήχα.

  • Ισχύει έως 20/09/2023. Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 01/08 έως και 28/08
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 23:00 | Σάββατο 12:00 έως 23:00
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 2314 070895, 698 9755612
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Ένας ολοκαίνουργιος πολυχώρος Αισθητικής άνοιξε τις πύλες του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Το «Nail'D» θα γνωρίσεις έναν νέο τρόπο να απολαμβάνεις τις θεραπείες αισθητικής περιποίησης αλλά και ευεξίας, καθώς εδώ θα σου παράσχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σε συνδυασμό με επαγγελματική εξυπηρέτηση!

Όλες οι υπηρεσίες εκτελούνται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί μόνο τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα αλλά και κορυφαίο εξοπλισμό.

Έλα σε έναν νέο, μοντέρνο χώρο στην καρδιά της πόλης και απόλαυσε υπηρεσίες περιποίησης άκρων, θεραπείες προσώπου αλλά και υπηρεσίες massage.

«Nail'D»! Από την κορφή... ως τα νύχια σου αξίζει!

Ερμού 41 (4ος Όροφος), Κέντρο
2314 070895

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!