24,90€ από 50€ για 1 Συνεδρία Άμεσης Εξάλειψης Πόνου με την Επαναστατική Συσκευή S.C.E.N.A.R. σε συνδυασμό με Χειρωνακτική Μάλαξη για Ανακούφιση από χρόνιους Πόνους και Ενοχλήσεις, με απόλυτα φυσικό και μη παρεμβατικό τρόπο,  στους Σύγχρονους Χώρους του «Κέντρου Σωματικής Υγείας», στην Τούμπα!


50,00€
24,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
25,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
43


24,90€ από 50€ για 1 Συνεδρία Άμεσης Εξάλειψης Πόνου με την Επαναστατική Συσκευή S.C.E.N.A.R. σε συνδυασμό με Χειρωνακτική Μάλαξη για Ανακούφιση από χρόνιους Πόνους και Ενοχλήσεις, με απόλυτα φυσικό και μη παρεμβατικό τρόπο,  στους Σύγχρονους Χώρους του «Κέντρου Σωματικής Υγείας», στην Τούμπα!


50,00€
24,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
43 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 25,10€
 • 24,90€ από 50€ για 1 Συνεδρία Άμεσης Εξάλειψης Πόνου με την Επαναστατική Συσκευή S.C.E.N.A.R. σε συνδυασμό με Χειρωνακτική Μάλαξη

- Διάρκεια Συνεδρίας: 40’

Αντιμετωπίστε τους πόνους στις αρθρώσεις, ημικρανίες, νευραλγίες, μυαλγίες, πόνο στους ώμους, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, κράμπες, μυοσκελετικές κακώσεις αθλητικές κακώσεις, κ.ά., με την πιο εξελιγμένη μορφή συνδυασμένης Ηλεκτροθεραπείας και ενεργής Βίο-ανάδρασης, με απόλυτα φυσικό, ανώδυνο, ασφαλή και μη παρεμβατικό τρόπο.

S.C.E.N.A.R. (Self Controlled Energy Neural Adaptive Regulator)

Είναι μία εξελιγμένη μορφή συνδυασμένης ηλεκτροθεραπείας και ενεργής βίο-ανάδρασης, η οποία δρα διεγείροντας τους φυσικούς μηχανισμούς ίασης του σώματος. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μέθοδος θεραπείας στη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δίνει εντυπωσιακά γρήγορα αποτελέσματα σε πρόσφατες και οξείες καταστάσεις, και σταθερή βελτίωση σε χρόνια προβλήματα – συχνά βοηθάει σε περιπτώσεις που δεν ανταποκρίνονται σε άλλες θεραπείες.

Η συσκευή SCENAR λειτουργεί διαδερμικά. Είναι πολύ διαφορετική από τα άλλα μέσα ηλεκτροθεραπείας γιατί συνδυάζει λειτουργίες μέτρησης σε πραγματικό χρόνο με την βιο-ανάδραση. Παίρνει ενδείξεις από τα σημεία του σώματος και με συνεχείς υπολογισμούς εφαρμόζει ακριβώς την κατάλληλη ηλεκτρική ώση και την απαραίτητη ποσότητα ενέργειας που χρειάζεται.

Η θεραπεία SCENAR είναι φυσική, μη-παρεμβατική, χωρίς παρενέργειες και οι ασθενείς συχνά αναφέρουν αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Η συσκευή SCENAR δρα αποτελεσματικά στα εξής:

- Στη διαχείριση του πόνου (Πόνος κατά τις Μετακινήσεις, πόνος στις Αρθρώσεις, πόνος στον Αυχένα και στους Ώμους, Οσφυαλγία, Νευραλγία)
- Αποκατάσταση Τραυματισμών (Ακινησία ώμων, Θυλακίτιδα, Αυχενικές ενοχλήσεις, Μόλυνση στο περιόστεο, Μόλυνση στον Αχίλλειο τένοντα, Κύρτωση, Αγκώνας Τένις, RSI, Whiplash)
- Χρόνιες ενοχλήσεις (Πόνος και περιορισμοί κατά την κίνηση, Ενοχλήσεις σε αυχένα και ώμους, Νευραλγία, Ινομυαλγία, Whiplash, Ημικρανία, Ασθματική βρογχίτιδα)

Η συσκευή SCENAR σκανάρει τις πάσχουσες περιοχές του σώματος και λαμβάνει μετρήσεις από τις νευρικές απολήξεις. Με τα δεδομένα που συλλέγει διαμορφώνει και εφαρμόζει κατάλληλες ηλεκτρικές ώσεις. Ο εγκέφαλος αποκρίνεται σε αυτό το ερέθισμα με το δικό του σήμα, το οποίο λαμβάνεται σε πραγματικό χρόνο από τη συσκευή Scenar και ερμηνεύεται ώστε να σταλεί νέα τροποποιημένη ηλεκτρική ώση, και ούτω καθεξής. Αυτή η συνεχής επικοινωνία «δράσης και αντίδρασης» που γίνεται μεταξύ της συσκευής Scenar και του νευρικού συστήματος ονομάζεται ενεργή αντανακλαστική βίο-ανάδραση και συνεχίζεται μέχρι να επιτευχθεί ισορροπία (ομοιόσταση) στην πάσχουσα περιοχή.

Μετά από ένα τραυματισμό ή τα αρχικά στάδια μίας νόσου, το σύστημα ενδοεπικοινωνίας του σώματος μπορεί να μην συλλάβει το σήμα κινδύνου που στέλνει η συγκεκριμένη περιοχή και να το ερμηνεύσει ως «φυσιολογικό». Αυτός είναι ένας λόγος που πολλές καταστάσεις γίνονται χρόνιες και δεν ανταποκρίνονται σε θεραπείες. 

Η επίδραση της θεραπείας είναι χαλαρωτική. Το ρεύμα της συσκευής είναι πολύ ήπιο (λειτουργεί με μπαταρίες και όχι με 220V) και η αίσθησή του είναι ευχάριστη και σε καμία περίπτωση επώδυνη. Τα αναλγητικά αποτελέσματα της θεραπείας μπορεί να γίνουν αντιληπτά άμεσα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ή λίγες ώρες μετά το πέρας της συνεδρίας. Αυτή η βελτίωση στα συμπτώματα που παρουσιάζεται μετά τη θεραπεία μπορεί να παραμείνει σταθερή ή ακόμη και να αυξάνεται μέσα στις επόμενες μέρες.

- Καμία μορφή εναλλακτικής θεραπείας δεν παρακάμπτει την ιατρική παρακολούθηση.

 • Ισχύει έως 31/01/2019.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 21:00 & Σάββατο 09:00 έως 14:00.   
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 6947 915229 & 6979 122353.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Το ΚΕ.Σ.Υ. είναι ένα σύγχρονο κέντρο στη Τούμπα Θεσσαλονίκης που προσφέρει Υπηρεσίες:

- Μασάζ (Αναλγητικό, Χαλαρωτικό, Αθλητικό, Βεντούζες, Μασάζ προσώπου, Μασάζ για εγκύους, Αρωματοθεραπεία, Μασάζ για βρέφη & παιδιά κ.ά.)

- Ρεφλεξολογίας 

- Βίο-Συντονισμού (Αξιολόγηση και εναρμόνιση του οργανισμού)

Ιδιοκτήτης του κέντρου είναι ο Ιωαννίδης Παναγιώτης, πτυχιούχος Ρεφλεξολόγος & Μασέρ WmF, Βιοσυντονιστής ΒΜ και Εισηγητής Επιμορφωτικών Σεμιναρίων σε Συλλογικό & Ατομικό επίπεδο.

Εμμανουήλ Σουανίδη 2 (Όπισθεν Ι.Κ.Α. Τούμπας), Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
https://www.kesy.gr/
6947 915229 & 6979 122353

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
 • Παραγγελία του κουπονιού σας με Αντικαταβολή 
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!