Πως λειτουργούν οι Δωροεπιταγές ;

Το Goldmall.gr είναι το 1ο digital mall στην Ελλάδα με το μοναδικό συνδυασμό ασυναγώνιστων Δωροεπιταγών  & επιλεγμένων Εκπτωτικών Προσφορών (Deals) Yπηρεσιών & Προϊόντων.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε καθημερινά ασυναγώνιστες και υψηλού επιπέδου προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα  με εξαιρετικές εκπτώσεις, πάντοτε σε συνεργασία με τις πλέον αξιόλογες και αξιόπιστες επιχειρήσεις, βασιζόμενοι στην απόλυτη ικανοποίηση σας. 

Ότι και αν επιθυμείτε το Goldmall.gr σας το προσφέρει απλά, γρήγορα και οικονομικά με  ένα κλικ! 

Άλλωστε κεντρικό μας slogan και για τις Δωροεπιταγές και για τις Εκπτωτικές Προσφορές (Deals) είναι ότι  «σας προσφέρουμε όλα όσα θα επιθυμούσαμε και εμείς να αποκτήσουμε»!

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της. 

Αν κάποιος δεν είναι μέλος δεν θα μπορεί να αγοράσει κάποια προσφορά ή να εκτυπώσει δωροεπιταγές από την ιστοσελίδα μας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Η απόλυτη καινοτομία του Goldmall.gr είναι η δυνατότητα που σας προσφέρεται να αποκτήσετε δωρεάν την Δωροεπιταγή της επιλογής σας.

  • Με ένα απλό κλικ στην επιλογή «Εκτύπωσε την Δωρεάν» ή στην επιλογή «Κατέβασε την στο κινητό» (όπου αυτό επιτρέπεται από τη σχετική προσφορά της επιχείρησης) αποκτάτε αυτόματα στο προφίλ σας την Δωροεπιταγή της επιλογής σας, την οποία θα πρέπει να επιδείξετε στην επιχείρηση είτε σε εκτυπωμένη μορφή, είτε στο κινητό σας τηλέφωνο (όπου αυτό επιτρέπεται από τη σχετική προσφορά της επιχείρησης) για να αποκτήσετε τα οφέλη της.

  • Αφού λάβετε την Δωροεπιταγή σας μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε άμεσα, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη σας τις λοιπές παρατηρήσεις όπως αυτές αναγράφονται στην κάθε προσφορά. 

  • Προσκομίζετε τη Δωροεπιταγή στην επιχείρηση, 
    καταβάλετε απ' ευθείας στην επιχείρηση το ποσό της αξίας της Υπηρεσίας ή του Προϊόντος που επιλέξατε και 
    απολαμβάνετε έξυπνα και οικονομικά την προσφορά που επιλέξατε.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω e mail στο sales@goldmall.gr είτε τηλεφωνικά στο 2310 230060