Αποκλειστικά στο GoldMall η χαμηλότερη τιμή εισόδου από οπουδήποτε αλλού για το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο θέαμα της Θεσσαλονίκης για παιδιά και μεγάλους...

...και Extra Προσφορά για 3 ή 4 Άτομα!

Είσοδος 1 Ατόμου, 3 Ατόμων ή 4 Ατόμων, στο πρώτο και μοναδικό Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας, «Ηρακλής - Οι 12 Άθλοι» στη ΔΕΘ, που θα «ταξιδέψει» μικρούς και μεγάλους σε μία εποχή ηρώων και μυθικών τεράτων (Περιλαμβάνει ξενάγηση 60', Πρωτότυπα Δώρα & Δωρεάν Parking)! 

Μυθολογικό Θεματικό πάρκο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 

7,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-29%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
690

Αποκλειστικά στο GoldMall η χαμηλότερη τιμή εισόδου από οπουδήποτε αλλού για το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο θέαμα της Θεσσαλονίκης για παιδιά και μεγάλους...

...και Extra Προσφορά για 3 ή 4 Άτομα!

Είσοδος 1 Ατόμου, 3 Ατόμων ή 4 Ατόμων, στο πρώτο και μοναδικό Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας, «Ηρακλής - Οι 12 Άθλοι» στη ΔΕΘ, που θα «ταξιδέψει» μικρούς και μεγάλους σε μία εποχή ηρώων και μυθικών τεράτων (Περιλαμβάνει ξενάγηση 60', Πρωτότυπα Δώρα & Δωρεάν Parking)! 

Μυθολογικό Θεματικό πάρκο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 

7,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
690 Αγορές
-29% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
 • 18€ από 28€ για Είσοδο Ατόμων (4,5€ ανά άτομο), με Ξενάγηση στο πρώτο και μοναδικό Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας, οι «12 Άθλοι του Ηρακλή» στη ΔΕΘ (Περίπτερο 1)!
 • 14€ από 21€ για Είσοδο 3 Ατόμων (4,66€ ανά Άτομο), με Ξενάγηση στο πρώτο και μοναδικό Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας, οι «12 Άθλοι του Ηρακλή» στη ΔΕΘ (Περίπτερο 1)!
 • 5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου, με Ξενάγηση στο πρώτο και μοναδικό Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας, οι «12 Άθλοι του Ηρακλή» στη ΔΕΘ (Περίπτερο 1)!

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 έως 13:00
Παρασκευή 09:00 έως 13:00 & 17:00 έως 21:00
Σάββατο 11:00 έως 20:00 
Κυριακή 11:00 έως 19:00

Κάθε είσοδος Κουπονιού περιλαμβάνει
Ξενάγηση 60' & Δωρεάν Parking & 2 Δώρα σε κάθε Παιδί: 1 συλλεκτικό βιβλίο 40 σελίδων με τα κατορθώματα του Ηρακλή & 1 έντυπο χιουμοριστικών (και πρακτικών) συνταγών με τις «Μυστικές Συνταγές του Ηρακλή», συνοδευόμενο με ένα πρωτότυπο πακέτο ζυμαρικών!

- Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν έως 24 Φεβρουαρίου 2019


Εξασφάλισε την είσοδό σου τώρα στην καλύτερη τιμή με μία εξαιρετική Προσφορά, αποκλειστικά στο GoldMall!

- Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 3 ετών.

- Δωρεάν parking στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO, μόνο από την Πύλη Εμπορίου (Εγνατία απέναντι από τα Πανεπιστήμια).

Η παραγωγή του πραγματοποιείται από την ΔΕΘ-Helexpo, την Dream Workers και την Εksagon Exhibitions, ενώ δίνει συνέχεια στην επιτυχία των  «Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας», οι «Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» και το «Θεματικό Πάρκο Δεινοσαύρων».

Εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό, με ρομποτικά εκθέματα που ζωντανεύουν τον μύθο μπροστά μας με ήχο και κίνηση. Ένα πάρκο μοναδική εμπειρία: Η Λερναία Ύδρα, ο Κέρβερος, ο Κένταυρος, οι Στυμφαλίδες Όρνιθες και όλοι οι υπόλοιποι άθλοι, γιγάντιοι, κινούμενοι και με ήχους, σε αναπαράσταση φυσικού περιβάλλοντος.

Το θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας ανοίγει στις 30 Σεπτεμβρίου τις «πύλες» του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στο Περίπτερο 1 και σε επιφάνεια 2.000 τ.μ. οι «12 Άθλοι του Ηρακλή» θα αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο θέαμα που θα προσφέρει μια ανεπανάληπτη, βιωματική, διδακτική και διαδραστικά συναρπαστική εμπειρία! Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

111.png

Οι «12 Άθλοι του Ηρακλή», στη ΔΕΘ-Helexpo Θεσσαλονίκη, από 30 Σεπτεμβρίου 2018 έως 24 Φεβρουαρίου 2019. Η περιήγηση στα 2.000 τ.μ του νέου μυθολογικού πάρκου θα είναι μια ανεπανάληπτη, βιωματική, διδακτική και διαδραστικά συναρπαστική εμπειρία!

Εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό, με ρομποτικά εκθέματα που ζωντανεύουν τον μύθο μπροστά μας με ήχο και κίνηση! 

Σε έναν παραμυθένια θεματοποιημένο χώρο, με τεράστια ρομποτικά ομοιώματα με κίνηση και ήχους, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα κάνουν ένα φανταστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, τότε που ο Ηρακλής πρωταγωνιστούσε πραγματοποιώντας έναν-έναν, όλους τους άθλους του. 

Το θεματικό πάρκο θα έχει έντονα ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Πέρα από την αναμφισβήτητη σύνδεση με τη διδακτέα σχολική ύλη, το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής ομάδας εξασφαλίζει την ιστορική και επιστημονική εγκυρότητα του νέου μυθολογικού πάρκου. 

Ένα πάρκο μοναδική εμπειρία: Η Λερναία Ύδρα, ο Κέρβερος, ο Κένταυρος, οι Στυμφαλίδες Όρνιθες και όλοι οι υπόλοιποι άθλοι, γιγάντιοι, κινούμενοι, με ήχους και σε αναπαράσταση φυσικού περιβάλλοντος.

 • Ισχύει έως 24 Φεβρουαρίου 2019.
 • Ωράριο Λειτουργίας:
  Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 έως 13:00
  Παρασκευή 09:00 έως 13:00 & 17:00 έως 21:00
  Σάββατο 11:00 έως 20:00 
  Κυριακή 11:00 έως 19:00
 • Τελευταία είσοδος 50' πριν από το κλείσιμο του πάρκου.
 • Κάθε κουπόνι αφορά 1 άτομο.
 • Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως και 3 ετών. 
 • Παρέχεται η δυνατότητα να αγοράσετε έως 5 κουπόνια ανά προφίλ χρήστη. 
 • Δεν ισχύει για σχολεία και group. 
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την είσοδό σας στο Περίπτερο 1.  

Το πρώτο και μοναδικό θεματικό πάρκο ελληνικής μυθολογίας, οι «12 Άθλοι του Ηρακλή», ανοίγει στις 30 Σεπτεμβρίου τις «πύλες» του στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, για να «ταξιδέψει» τους μικρούς και μεγάλους φίλους του σε μία εποχή ηρώων και μυθικών τεράτων.

Στο περίπτερο 1 και σε επιφάνεια 2.500 τμ., οι «12 Άθλοι του Ηρακλή» θα αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο πάρκο που θα προσφέρει μια ανεπανάληπτη, βιωματική, διδακτική και διαδραστικά συναρπαστική εμπειρία!

Σε έναν παραμυθένια θεματοποιημένο χώρο, με τεράστια ρομποτικά ομοιώματα με κίνηση και ήχους, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα κάνουν ένα φανταστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, τότε που ο Ηρακλής πρωταγωνιστούσε πραγματοποιώντας τους άθλους του. Το θεματικό πάρκο θα έχει έντονα ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Πέρα από την αναμφισβήτητη σύνδεση του με τη διδακτέα σχολική ύλη, το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής ομάδας που το υποστηρίζει, εξασφαλίζει την ιστορική και επιστημονική εγκυρότητα του νέου μυθολογικού πάρκου.

Η παραγωγή του πραγματοποιείται από την ΔΕΘ-Helexpo, τους Dream Workers και την Εksagon Exhibitions, ενώ δίνει συνέχεια στην επιτυχία των θεματικών πάρκων του εθνικού εκθεσιακού φορέα που λειτούργησαν μέχρι στιγμής, και είναι το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας, οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά και το Πάρκο των Δεινοσαύρων.

Εγνατίας 154, ΔΕΘ Θεσσαλονίκη

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης Αύγουστος 2019: Δευτέρα - Παρασκευή 11:00-18:00. 12/08 έως 16/08 κλειστά.
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!