Ομορφιά | Ευεξία

Από 29€: Aναίμακτη Microneedling Μεσοθεραπεία Προσώπου | Μητροπόλεως

Από 29€ για 1 έως 6 Συνεδρίες Αναίμακτης μη Επεμβατικής (μη ενέσιμης) Microneedling Μεσοθεραπείας Προσώπου, για εντυπωσιακή βελτίωση σε ρυτίδες, δυσχρωμίες, ακμή, στο Studio Αισθητικής «The Beauty Bar», στη Μητροπόλεως!

99,00€
29,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-71%
Κερδίζεις
70,00€
Αγορές
36

Από 29€: Aναίμακτη Microneedling Μεσοθεραπεία Προσώπου | Μητροπόλεως

Από 29€ για 1 έως 6 Συνεδρίες Αναίμακτης μη Επεμβατικής (μη ενέσιμης) Microneedling Μεσοθεραπείας Προσώπου, για εντυπωσιακή βελτίωση σε ρυτίδες, δυσχρωμίες, ακμή, στο Studio Αισθητικής «The Beauty Bar», στη Μητροπόλεως!

99,00€
29,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
36 Αγορές
-71% Έκπτωση
Κερδίζεις 70,00€

Αναίμακτη μη Επεμβατική (μη ενέσιμη) Microneedling Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen

  • 29€ από 99€ για 1 Συνεδρία
  • 69€ από 149€ για 3 Συνεδρίες (23€/συνεδρία)
  • 99€ από 199€ για 6 Συνεδρίες (16,50€/συνεδρία)

    - Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60'

    * Χρησιμοποιούνται τα κορυφαία προϊόντα της εταιρείας Juliette Armand.

* Δες όλες τις Προσφορές του The Beauty Bar με κλικ ----> ΕΔΩ

Microneedling Μεσοθεραπεία
Η microneedling μεσοθεραπεία είναι μια αναίμακτη μέθοδος που χρησιμοποιεί το καινοτόμο σύστημα των μικροβελόνων και με σκοπό την ενεργοποίηση της φυσικής ανάπλασης του δέρματος.

Είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που πραγματοποιείται με τη χρήση μια συσκευής που έχει μικροσκοπικές βελόνες. Οι μικροσκοπικές αυτές βελόνες προκαλούν έναν ελεγχόμενο μικροτραυματισμό στις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, ενεργοποιώντας την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων που στη συνέχεια προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων, χωρίς να προκαλείται ουλή. Μέσω της διαδικασίας αυτής, της νεοαγγειογένεσης και της νεοκολλαγένεσης, αναδομείται η επιδερμίδα, μειώνονται οι επιφανειακές ρυτίδες, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνονται ουλές, ραγάδες και δυσχρωμίες.

Το microneedling είναι μία τεχνική άμεσης εισαγωγής βιοδραστικών ουσιών (π.χ. Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πεπτίδια κ.α) στο μεσαίο στρώμα του δέρματος το χόριο, όπου υπάρχουν οι ινοβλάστες, που συνθέτουν ίνες κολλαγόνου, ελαστικές και δικτυωτές ίνες.

Αν επιθυμείς να απολαύσεις την πιο ανανεωμένη, λαμπερή και φωτεινή εκδοχή του προσώπου σου, τότε η microneedling μεσοθεραπεία είναι για εσένα!

Αποτελέσματα:
- ενυδατώνει την επιδερμίδα
- μειώνει τις ρυτίδες
- απαλλάσσει από τους μαύρους κύκλους
- εξαφανίζει λεπτές ρυτίδες, σημάδια, λεκέδες και πανάδες

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Για ένα ιδανικό αποτέλεσμα επίλεξε το πακέτο των 3 ή των 6 συνεδριών ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος της επιδερμίδας.

Συστήνεται για:
- Δυσχρωμίες
- Κοκκινίλες
- Ρυτίδες
- Ουλές Ακμής
- Σημάδια
- Λεκέδες από τον ήλιο

Επιτυγχάνει:

- Επουλωτική Δράση
- Ενίσχυση της φυσιολογικής παραγωγής του Κολλαγόνου του δέρματος
- Ανάπλαση επιδερμίδας
- Ανανέωση επιδερμίδας
- Διοχέτευση υαλουρονικού οξέος
- Εισχώρηση ενεργών μεσοθεραπευτικών ουσιών

* Στα πακέτα συνεδριών είναι απαραίτητο να υπάρχει συνεχής ροή μίας συνεδρίας ανά εβδομάδα, ώστε να επέλθει άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
* Χρειάζονται τουλάχιστον 3 συνεδρίες για μία ορατή βελτίωση της επιδερμίδας του προσώπου, πάντα βέβαια ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος και το μέγεθος του προβλήματος.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

beauty-bar-kritikes.jpg

Μεσοθεραπεία με Dermapen

Αποτελεί μια απόλυτα ελεγχόμενη μέθοδο διαδερμίας με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο, χρησιμοποιώντας διαλύματα ενεργών συστατικών. Προκαλεί τη διέγερση των ινοβλαστών, αποσκοπώντας στην κολλαγονογένεση και στην ανάπλαση του δέρματος. Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, λείο και σφριγηλό, ενώ μειώνεται εντυπωσιακά η επιδερμική χαλάρωση, οι ρυτίδες και οι ραγάδες.

  • Ισχύει για πρώτη συνεδρία έως 22/06/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το κατάστημα του Κέντρου, Μητροπόλεως 28.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 231 231 1000
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

To Studio Αισθητικής «The Beauty Bar» by Nikoleta Sereti δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών γυναικείας ομορφιάς και περιποίησης!

Βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως 16, σε ένα μοντέρνο και άνετο χώρο και σε περιμένει για να ικανοποιήσει κάθε αισθητική σου ανάγκη και προσδοκία!

Εδώ θα βρεις υπηρεσίες για Αποτρίχωση, Καθαρισμό Προσώπου, Extention και Τοποθέτηση Βλεφαρίδων (3D, 5D, One by One), Lash Lift, Φωτοθεραπεία, Μάσκα Καθαρισμού Προσώπου, Σχήμα Φρυδιού και Καθαρισμό, Microblading Φρυδιών.

The Beauty Bar στη Μητροπόλεως! Ένα Bar που σου υπόσχεται την ομορφιά!

Μητροπόλεως 28, Κέντρο
231 231 1000

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους σε όλο το Πρόσωπο, για Ανανέωση και Λείανση της Επιδερμίδας, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!
Έκπτωση -52% Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής | Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους σε όλο το Πρόσωπο, για Ανανέωση και Λείανση της Επιδερμίδας, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!

Αγορές: 16 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 60,00€
29,00€
Θεσσαλονίκη
Fractional Laser σε όλο το Πρόσωπο, για Βαθιά Ανάπλαση & Ανανέωση, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!
Έκπτωση -43% Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής | Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Fractional Laser σε όλο το Πρόσωπο, για Βαθιά Ανάπλαση & Ανανέωση, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!

Αγορές: 15 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 120,00€
69,00€