Ομορφιά | Ευεξία

Από 29€: Microneedling Μεσοθεραπεία σε όλο το Πρόσωπο | Μητροπόλεως

Από 29€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Αναίμακτης μη Επεμβατικής (μη ενέσιμης) Microneedling Μεσοθεραπείας σε όλο το Πρόσωπο, για βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και λείανση ρυτίδων, στο Κέντρο Αισθητικής «Harmony Spa», στη Μητροπόλεως!

50,00€
29,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-42%
Κερδίζεις
21,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
31

Από 29€: Microneedling Μεσοθεραπεία σε όλο το Πρόσωπο | Μητροπόλεως

Από 29€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Αναίμακτης μη Επεμβατικής (μη ενέσιμης) Microneedling Μεσοθεραπείας σε όλο το Πρόσωπο, για βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και λείανση ρυτίδων, στο Κέντρο Αισθητικής «Harmony Spa», στη Μητροπόλεως!

50,00€
29,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
31 Αγορές
-42% Έκπτωση
Κερδίζεις 21,00€

Αναίμακτη μη Επεμβατική (μη ενέσιμη) Microneedling Μεσοθεραπεία Προσώπου

  • 29€ από 50€ για 1 Συνεδρία
  • 79€ από 120€ για 3 Συνεδρίες (26,33€/συνεδρία)
  • 139€ από 180€ για 6 Συνεδρίες (23,16€/συνεδρία)
  • 189€ από 270€ για 9 Συνεδρίες (21€/συνεδρία)

* Διάρκεια Συνεδρίας: 60'
* Η μεσοθεραπεία πραγματοποιείται σε όλο το πρόσωπο.
* Για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και εμφανή ανανέωση της επιδερμίδας προτείνονται τουλάχιστον 3 συνεδρίες, πάντα βέβαια ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, την ποιότητα του δέρματος και την ηλικία. Ένα πρόσωπο μικρότερης ηλικίας χωρίς ιδιαίτερα σημάδια ή προβλήματα το οποίο χρειάζεται απλά ανανέωση και λάμψη θα δει άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα με 1 μόλις Συνεδρία.

* Δες όλες τις Προσφορές του Harmony Spa ----> ΕΔΩ

Η Θεραπεία συστήνεται για:
Ανόρθωση βλεφάρου, Ανανέωση, Ανάπλαση, Σύσφιξη, Λεύκανση, Φωτεινότητα, Αντιγήρανση, Μείωση έντονης σύσπασης μυών, Μαύρους κύκλους, Οίδημα, Ρυτίδες

Στάδια Θεραπείας:
- Ντεμακιγιάζ και Καθαρισμός Προσώπου με γαλάκτωμα και λοσιόν
- Peeling
- Μεσοθεραπεία
- Καταπραϋντική Μάσκα
- Κρέμα ή Ορός Ενυδάτωσης
- Αντηλιακό Υψηλής Προστασίας εάν η θεραπεία πραγματοποιηθεί μέρα

Microneedling Μεσοθεραπεία
Η microneedling μεσοθεραπεία είναι μια αναίμακτη μέθοδος που χρησιμοποιεί το καινοτόμο σύστημα των μικροβελόνων και με σκοπό την ενεργοποίηση της φυσικής ανάπλασης του δέρματος.

Είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που πραγματοποιείται με τη χρήση μια συσκευής που έχει μικροσκοπικές βελόνες. Οι μικροσκοπικές αυτές βελόνες προκαλούν έναν ελεγχόμενο μικροτραυματισμό στις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, ενεργοποιώντας την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων που στη συνέχεια προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων, χωρίς να προκαλείται ουλή. Μέσω της διαδικασίας αυτής, της νεοαγγειογένεσης και της νεοκολλαγένεσης, αναδομείται η επιδερμίδα, μειώνονται οι επιφανειακές ρυτίδες, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνονται ουλές, ραγάδες και δυσχρωμίες.

Το microneedling είναι μία τεχνική άμεσης εισαγωγής βιοδραστικών ουσιών (π.χ. Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πεπτίδια κ.α) στο μεσαίο στρώμα του δέρματος το χόριο, όπου υπάρχουν οι ινοβλάστες, που συνθέτουν ίνες κολλαγόνου, ελαστικές και δικτυωτές ίνες.

Αν επιθυμείς να απολαύσεις την πιο ανανεωμένη, λαμπερή και φωτεινή εκδοχή του προσώπου σου, τότε η microneedling μεσοθεραπεία είναι για εσένα!

Αποτελέσματα:
- ενυδατώνει την επιδερμίδα
- μειώνει τις ρυτίδες
- απαλλάσσει από τους μαύρους κύκλους
- εξαφανίζει λεπτές ρυτίδες, σημάδια, λεκέδες και πανάδες

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Για ένα ιδανικό αποτέλεσμα επίλεξε το πακέτο των 3 ή των 6 συνεδριών ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος της επιδερμίδας.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

harmony-spa-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 22/06/2024.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 22:00 | Σάββατο 11:00 έως 21:00
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 231 601 1396.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Ένας νέος, μοναδικός χώρος αισθητικής και περιποίησης ήρθε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης για να σου προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας!

Σε έναν πολυτελή χώρο, στη Μητροπόλεως, περισσότερες από 20 υπηρεσίες περιποίησης αλλά και 22 είδη Massage σε περιμένουν για να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες!

Στο Harmony Spa μπορείς να βρες τους ανθρώπους που χρειάζεσαι για να προσφέρεις στον εαυτό σου την υγεία και την ευεξία που του αξίζει!

Υπηρεσίες περιποίησης προσώπου, σώματος, άκρων, μασάζ, αποτρίχωσης και όχι μόνο, για να βρεις την αρμονία που κρύβεται μέσα σου!

Μητροπόλεως 81, Κέντρο
2316 011396

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους σε όλο το Πρόσωπο, για Ανανέωση και Λείανση της Επιδερμίδας, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!
Έκπτωση -52% Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής | Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους σε όλο το Πρόσωπο, για Ανανέωση και Λείανση της Επιδερμίδας, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!

Αγορές: 17 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 60,00€
29,00€
Θεσσαλονίκη
Fractional Laser σε όλο το Πρόσωπο, για Βαθιά Ανάπλαση & Ανανέωση, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!
Έκπτωση -43% Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής | Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Fractional Laser σε όλο το Πρόσωπο, για Βαθιά Ανάπλαση & Ανανέωση, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!

Αγορές: 17 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 120,00€
69,00€