Αποτρίχωση Laser για Γυναίκες

Από 99€: 5 Συνεδρίες Laser σε Full Μπικίνι, Μασχάλες, Πόδια, Πρόσωπο!

Από 99€ για Laser Αποτρίχωση με 5 Συνεδρίες & 5 Επαναληπτικές, με το προηγμένο Clarity I Laser Alexandrite, σε Full Μπικίνι | Full Πόδια | Μασχάλες Full Πρόσωπο, στο «STEMA Laser», ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο περιβάλλον εξειδικευμένης Laser Αισθητικής, στον Πεζόδρομο Αγίας Σοφίας!

99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
27

Από 99€: 5 Συνεδρίες Laser σε Full Μπικίνι, Μασχάλες, Πόδια, Πρόσωπο!

Από 99€ για Laser Αποτρίχωση με 5 Συνεδρίες & 5 Επαναληπτικές, με το προηγμένο Clarity I Laser Alexandrite, σε Full Μπικίνι | Full Πόδια | Μασχάλες Full Πρόσωπο, στο «STEMA Laser», ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο περιβάλλον εξειδικευμένης Laser Αισθητικής, στον Πεζόδρομο Αγίας Σοφίας!

99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
27 Αγορές

5 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 5 Επαναληπτικές Εφαρμογές με το προηγμένο Clarity I Laser Alexandrite

  • 99€ για Full Μπικίνι ή Μασχάλες
  • 199€ για Full Μπικίνι και Μασχάλες και Full Πρόσωπο
  • 299€ για Full Πόδια

Clarity I Laser Alexandrite by Lutronic
Η laser αποτρίχωση γίνεται με το Clarity I Laser Alexandrite by Lutronic, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον FDA (Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων).

Διαθέτοντας τις πιο σύγχρονες παραμέτρους, το Clarity I Laser Alexandrite μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποτρίχωση σχεδόν όλων των τύπων επιδερμίδας και για όλα τα είδη τριχοφυΐας με ασφαλή και αποδοτικό τρόπο.

Η αποτρίχωση γίνεται σχεδόν ανώδυνα καθώς μαζί με το Clarity I χρησιμοποιείται το σύστημα κρυοθεραπείας Zimmer Cryo 6, το οποίο δροσίζει την επιδερμίδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή του λέιζερ, χωρίς να παρεμβαίνει στην ακτίνα του laser, εξασφαλίζοντας έτσι την ελαχιστοποίηση της όχλησης κατά της διάρκεια της θεραπείας.

* Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ.


Γιατί να επιλέξεις τους Laser Experts της «STEMA»;
- Η εμπειρία τους στον χώρο της αποτρίχωσης τους δίνει τη δυνατότατα να εντοπίσουν τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου και να προτείνουν έναν εξατομικευμένο τρόπο θεραπείας.
- Ο εξοπλισμός τους είναι από τους αρτιότερους, πιο σύγχρονους και αποτελεσματικούς που υπάρχουν στον τομέα της laser αποτρίχωσης με αλεξανδρίτη.
- Οι ειδικοί του STEMA είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι στη laser αποτρίχωση με αλεξανδρίτη.
- Στόχος τους είναι να παρέχουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και όχι απλά μια απρόσωπη υπηρεσία.
- Με τη θεραπεία θα έχεις απαλλαγεί από την ταλαιπωρία της συνεχούς αποτρίχωσης, θα προσφέρεις στον εαυτό σου ξενοιασιά και μακροπρόθεσμα θα εξοικονομήσεις αρκετό χρόνο αλλά και χρήματα, καθώς το αποτέλεσμα είναι μόνιμο!
- Μετά από τη θεραπεία θα έχεις λείο, καθαρό, περιποιημένο και βελούδινο δέρμα!

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

kritikes.jpg
  • Ισχύει για αγορές έως 29/10 και για εφαρμογές που θα ξεκινήσουν έως 29/10/2021.
  • Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 έως 20:00 (βάσει διαθεσιμότητας ραντεβού).
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητο το τηλεφωνικό ραντεβού, στο τηλέφωνο: 231 403 7777.

Κάνε το δέρμα... STEMA σου, χάρη στο «STEMA Laser»!

Εδώ και λίγο καιρό στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, άνοιξε τις πύλες του ένας χώρος με απόλυτη εξειδίκευση στη Laser Αποτρίχωση, μετατρέποντάς την σε μία ανώδυνη, ευχάριστη και luxury εμπειρία!

Θα το βρεις σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Ο χώρος του είναι ολοκαίνουργιος, διαμορφωμένος με σύγχρονη αισθητική και αποτελεί ένα περιβάλλον επαγγελματικό και ταυτόχρονα φιλικό.

STEMA Laser Experts! Το λένε και το υποστηρίζουν, θα το λες κι εσύ όταν θα ολοκληρώσεις τις συνεδρίες σου!

Οι ειδικοί του «STEMA» είναι πάντα εδώ για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική ανάγκη σας στην αποτρίχωση και για να εφαρμόσουν τη θεραπεία για εσάς με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και φιλικότητα.

Ο ιατρικός εξοπλισμός του χώρου αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για κάθε τύπο δέρματος.

Αγίας Σοφίας 17 (πεζόδρομος), Κέντρο
https://stemalaser.gr/
231 403 7777

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!