99€ για 1 Ιονιστή-Καθαριστή Αέρα ION MAX ΔΩΡΟ 1 Σόμπα Kumtel 1200Watt, με Πανελλαδική Αποστολή, όπως το είδατε στην τηλεόραση!

Με τεχνολογία ενεργού άνθρακα και τριπλό φίλτρο, καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε επιβλαβή μικροοργανισμό, απομακρύνει υγρασία και δυσοσμίες και σας χαρίζει ποιότητα ζωής και ένα καθαρό περιβάλλον!

99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
2099€ για 1 Ιονιστή-Καθαριστή Αέρα ION MAX ΔΩΡΟ 1 Σόμπα Kumtel 1200Watt, με Πανελλαδική Αποστολή, όπως το είδατε στην τηλεόραση!

Με τεχνολογία ενεργού άνθρακα και τριπλό φίλτρο, καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε επιβλαβή μικροοργανισμό, απομακρύνει υγρασία και δυσοσμίες και σας χαρίζει ποιότητα ζωής και ένα καθαρό περιβάλλον!

99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές
 • 99€ για 1 Ιονιστή-Καθαριστή Αέρα ION MAX & ΔΩΡΟ 1 Σόμπα Kumtel 1200Watt, με Πανελλαδική Αποστολή!
  * Έξοδα Αποστολής: 8€
  - Πληρώνονται απευθείας στον διανομέα κατά την παράδοση

Τρόπος Αγοράς του Προϊόντος (3 βήματα)

Βήμα 1. Προχωράς στην αγορά του κουπονιού GoldMall πατώντας στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» ή με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους - μετά την αγορά το κουπόνι σου θα βρίσκεται στο GoldMall Προφίλ σου.
Βήμα 2.
Στέλνεις email στο info@goldmall.gr με τα εξής στοιχεία: κωδικό του κουπονιού που αγόρασες στο Βήμα 1, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη.
Βήμα 3.
Τα έξοδα αποστολής 8€ καταβάλλονται στον διανομέα κατά την παράδοση του προϊόντος.

- Χρόνος παράδοσης: 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.
- Δεν υπάρχει δυνατότητα απευθείας παραγγελίας και πληρωμής του προϊόντος με αντικαταβολή. Ο τρόπος αγοράς περιγράφεται σε 3 βήματα παραπάνω.
- Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.


Περιγραφή προϊόντος

Θα ήταν όμορφο να αναπνέαμε τον καθαρό αέρα του βουνού μέσα στο σπίτι μας. Δυστυχώς όμως, η ατμόσφαιρα του σπιτιού μπορεί να είναι λιγότερο καθαρή ακόμη κι από αυτήν ενός πολυσύχναστου δρόμου. Σκόνη, καθαριστικά, καπνός τσιγάρου ή κουζίνας. Κλιματισμός. Κατοικίδια, αλλεργιογόνες ουσίες, ακάρεα. Και βέβαια υγρασία και μούχλα. Όλα αυτά επιβαρύνουν την υγεία μας. Κι ας μην ξεχνάμε βέβαια τα μικρόβια και τους ιούς! Η λύση για καθαρό υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι μας είναι αυτή:

Ιονιστής ION MAX. Μια επένδυση ζωής! Ισχυρός, για να καλύπτει έως 180 τετραγωνικά. Οικονομικός, με κατανάλωση μόλις 40 βατ. Με τεχνολογία ενεργού άνθρακα και τριπλό φίλτρο για να προσφέρει καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας. Ο ιονιστής ίων καθαρίζει και φιλτράρει αποτελεσματικά κάθε επιβλαβή μικροοργανισμό και κάθε μικροσωματίδιο. Διασπάει τον καπνό από το τσιγάρο και το τζάκι. Απομακρύνει την υγρασία από τον χώρο σας. Σας χαρίζει ποιότητα ζωής και ένα καθαρό περιβάλλον!

 • Ισχύει έως 31/03/2021 ή έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί στα προϊόντα που περιγράφονται παραπάνω.
 • Αφού πραγματοποιήσεις την αγορά σου:
  - Στέλνεις email στο info@goldmall.gr με τα εξής στοιχεία: κωδικό του κουπονιού που αγόρασες στο Βήμα 1, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη.
  - Τα έξοδα αποστολής 8€ καταβάλλονται στον διανομέα κατά την παράδοση του προϊόντος.

Επώνυμα Χρηστικά Προϊόντα που Είδατε στην Τηλεόραση!

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ