Ολοήμερη Απόδραση στις Πολυτελείς Εγκαταστάσεις του Porto Carras, για 1, 2 ή 4 άτομα, με Είσοδο, Απεριόριστο Spa στο Sithonia 5* Thalassotherapy & Spa με Θαλασσοθεραπεία, Jacuzzi, είσοδο στη Θερμαινόμενη Εσωτερική Πισίνα και Ξαπλώστρα στο Kohi Beach Bar Restaurant, στην ιδιωτική παραλία του Porto Carras.

55,00€
24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-55%
Κερδίζεις
30,10€
Αγορές
23


Ολοήμερη Απόδραση στις Πολυτελείς Εγκαταστάσεις του Porto Carras, για 1, 2 ή 4 άτομα, με Είσοδο, Απεριόριστο Spa στο Sithonia 5* Thalassotherapy & Spa με Θαλασσοθεραπεία, Jacuzzi, είσοδο στη Θερμαινόμενη Εσωτερική Πισίνα και Ξαπλώστρα στο Kohi Beach Bar Restaurant, στην ιδιωτική παραλία του Porto Carras.

55,00€
24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
23 Αγορές
-55% Έκπτωση
Κερδίζεις 30,10€
 • 24,90€ από 55€ για Ολοήμερη Απόδραση στις Πολυτελείς Εγκαταστάσεις του Porto Carras, για 1 άτομο, με ΕίσοδοΑπεριόριστο Spa στο Sithonia 5* Thalassotherapy & Spa με: Θαλασσοθεραπεία, Jacuzzi, Θερμαινόμενη Εσωτερική Πισίνα και Ξαπλώστρα στο Kohi Beach Bar Restaurant στην ιδιωτική παραλία του Porto Carras.
 • 44,90€ από 110€ για Ολοήμερη Απόδραση στις Πολυτελείς Εγκαταστάσεις του Porto Carras, για 2 άτομα, με ΕίσοδοΑπεριόριστο Spa στο Sithonia 5* Thalassotherapy & Spa με: Θαλασσοθεραπεία, Jacuzzi,  Θερμαινόμενη Εσωτερική Πισίνα και Ξαπλώστρα στο Kohi Beach Bar Restaurant στην ιδιωτική παραλία του Porto Carras.
 • 79,90€ από 200€ για Ολοήμερη Απόδραση στις Πολυτελείς Εγκαταστάσεις του Porto Carras, για 4 άτομα, με ΕίσοδοΑπεριόριστο Spa στο Sithonia 5* Thalassotherapy & Spa με: Θαλασσοθεραπεία, Jacuzzi,  Θερμαινόμενη Εσωτερική Πισίνα και Ξαπλώστρα στο Kohi Beach Bar Restaurant στην ιδιωτική παραλία του Porto Carras.

Κατά την προσεύλευση σας την είσοδο του Porto Carras δείχνετε εκτυπωμένο το κουπόνι σας και αναφέρετε το ραντεβού που έχετε κλείσει με το Spa με το όνομα σας, και έτσι δεν χρεώνεστε είσοδο (αξίας 10 ευρώ).
Στη συνέχεια, από το Spa θα λάβετε και το ειδικό voucher για δωρεάν ξαπλώστρα (αξίας 10 ευρώ) στο Kohi Beach Bar Restaurant στην ιδιωτική παραλία του Porto Carras.
Η παραμονή στο Spa έχει ελεύθερη διάρκεια.

 • Ισχύει έως 15/11/2018
 • Η προσφορά αναφέρεται αποκλειστικά για επισκέπτες του Porto Carras (όχι διαμένοντες)
 • Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 έως 20:00
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών. 
 • Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού στα 23750 77813 & 6947 605024 κατά προτίμηση λίγες ημέρες νωρίτερα.
 • Κατά την άφιξή σας στην είσοδο του Porto Carras απαραίτητη η επίδειξη του εκτυπωμένου κουπονιού ή μετά τον ορισμό του ραντεβού σας να έχετε στείλει το κουπόνι σας με e-mail στο khrystyna.savluk@mail.ru
 • Για ακύρωση η αλλαγή, επικοινωνία με το Spa τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.

Το Sithonia 5 * Thalassotherapy & Spa σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι των αισθήσεων στον γαλήνιο κόσμο του υπερσύγχρονου κέντρου ευεξίας των 2.275 m2 / 24487 ft2. Στο Spa θα βρείτε μια σειρά από χαλαρωτικά μασάζ και θεραπείες που σχεδιάζονται από τους κορυφαίους επαγγελματίες της ευεξίας, χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα που τροφοδοτούν το δέρμα σας και σας αφήνουν να αισθάνεστε υπέροχα ανανεωμένοι  και αναζωογονημένοι. Ο συνδυασμός του όμορφου και κομψού περιβάλλοντος, μαζί με την μοναδική εμπειρία μασάζ, οδηγούν στην αφύπνιση και των πέντε αισθήσεων στη Σιθωνία 5 * Thalassotherapy & Spa, όπου οι επισκέπτες μπορούν να καταπραΰνουν το σώμα, την ψυχή και το μυαλό τους.

Μια ειδυλλιακή όαση 2.275 τ.μ βρίσκεται στο Porto Carras Sithonia 5 * Thalassotherapy & Spa Center. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και αφήστε το μυαλό και το σώμα σας να χαλαρώσουν πλήρως στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Σιθωνία, Χαλκιδική
https://www.portocarras.com/
23750 77000

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
 • Παραγγελία του κουπονιού σας με Δωρεάν Αντικαταβολή 
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!