Αθήνα

Από 19,90€: Massage για 1 Άτομο σε Prive Καμπίνα | Αχαρνές


Από 19,90€ για μία Απολαυστική Εμπειρία χαλάρωσης με Massage για 1 Άτομο (60') σε Prive Καμπίνα, με επιλογή από 8 διαφορετικά είδη & δυνατότητα για Combo Pack Massage (90'), στον ολοκαίνουργιο χώρο ευεξίας «Body Rest Massage», στις Αχαρνές!

25,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
5,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
17

Από 19,90€: Massage για 1 Άτομο σε Prive Καμπίνα | Αχαρνές


Από 19,90€ για μία Απολαυστική Εμπειρία χαλάρωσης με Massage για 1 Άτομο (60') σε Prive Καμπίνα, με επιλογή από 8 διαφορετικά είδη & δυνατότητα για Combo Pack Massage (90'), στον ολοκαίνουργιο χώρο ευεξίας «Body Rest Massage», στις Αχαρνές!

25,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
17 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,10€
  • 19,90€ από 25€ για Full Body Relax ή Αθλητικό ή Deep Tissue Massage ή Πλάτης, Αυχένα & Μέσης για 1 Άτομο σε Prive Καμπίνα (60')
  • 24,90€ από 30€ για Full Body Hot Stones ή Λεμφικό Massage για 1 Άτομο σε Prive Καμπίνα (60')
  • 29,90€ από 40€ για Full Body Combo Pack Massage (συνδυασμός έως 3 massage της επιλογής σου) για 1 Άτομο σε Prive Καμπίνα (90')

* Παρέχονται αποστειρωμένες πετσέτες.
* Τα έλαια που χρησιμοποιούνται για την υπηρεσία του μασάζ είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά προς το δέρμα.
* Για αναλυτικές πληροφορίες για κάθε είδος massage, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».


* Δες όλες τις Προσφορές του «Body Rest Massage», με κλικ -----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

body-rest-kritikes.jpg

Χαλαρωτικό (Relax) Massage
Στόχος του χαλαρωτικού massage είναι να προσφέρει στο σώμα την ηρεμία και τη χαλάρωση που χρειάζεται. Συνιστάται σε όσους ξεκινούν το ταξίδι τους στη μαγική εμπειρία του massage, αλλά και σε αυτούς που θέλουν μια χαλαρωτική στιγμή από μια κουραστική ημέρα!

Πλεονεκτήματα:
- Βοηθάει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
- Ηρεμεί και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα
- Βοηθάει στην πρόληψη μυϊκών κραμπών
- Ανακουφίζει τον πόνο
- Χαλαρώνει σώμα και πνεύμα

Deep Tissue Massage
Το συγκεκριμένο είδος χρησιμοποιείται με σκοπό να διασπαστούν οποιεσδήποτε συμφύσεις έχουν σχηματιστεί περιφερειακά ενός τραυματισμένου ιστού, συνεπώς ανακουφίζει από τον πόνο, βοηθάει στην αποκατάσταση των τραυματισμών και βελτιώνει την κυκλοφορία. Η διαδικασία ξεκινάει όπως και το χαλαρωτικό massage, αλλά στην πορεία ο θεραπευτής, μέσα από συγκεκριμένες πιέσεις που ασκεί, στοχεύει συγκεκριμένα στα σημεία που χρειάζονται ανακούφιση. Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τις περιοχές που μπορεί να έχουν κάποιους τραυματισμούς αλλά και για το επίπεδο της πίεσης που θέλετε ή αντέχετε να βιώσετε.

Αθλητικό Massage
Το αθλητικό massage, όπως λέει και το όνομα του, απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με κάποιο είδος άθλησης (γυμναστές, χορευτές, αθλητές). Προσφέρει σημαντική πρόληψη από τραυματισμούς, ανακούφιση από πόνους αλλά και αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων.

Hot Stones Massage
Στη διάρκεια της συγκεκριμένης μάλαξης, ζεστές πέτρες–βότσαλα τοποθετούνται κατά μήκος του σώματος (πλάτη, πρόσωπο, πόδια, παλάμες), με σκοπό τη μέγιστη χαλάρωση και εκτόνωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο massage therapist μπορεί να κάνει μαλάξεις με τις ίδιες τις πέτρες για ακόμα μεγαλύτερη χαλάρωση. Το hot stones massage βοηθάει στη μείωση των μυϊκών πόνων, στην αποβολή των τοξινών, τονώνει το ανοσοποιητικό, χαλαρώνει και ηρεμεί βαθιά το σώμα και το πνεύμα.

Λεμφικό Massage
Το λεμφικό μας σύστημα είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει δυσκολίες στην κυκλοφορία του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται αποσυμφόρηση. Αυτό το επιτυγχάνουμε με το λεμφικό massage, στο οποίο ο θεραπευτής με ρυθμικές κινήσεις αποστραγγίζει την λέμφο (το δεύτερο, μετά το αίμα, σημαντικότερο υγρό στο σώμα μας, το οποίο είναι υπεύθυνο για την απομάκρυνση των μεταβολικών αποβλήτων).

Πλεονεκτήματα:
- Βοηθάει στην ελαστικότητα του δέρματος
- Ανακουφίζει από τον πόνο
- Βοηθάει στη διατήρηση της λεμφικής ροής
- Λειτουργεί συμπληρωματικά στην προσπάθεια απώλειας βάρους
- Συμβάλει στην καταπολέμηση του άγχους

  • Ισχύει έως 24/08/2024.
  • Τρίτη-Παρασκευή 16:00-21:00 | Σάββατο 12:00-17:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 216 808 17 45.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Body Rest ή αλλιώς η νέα διέξοδος χαλάρωσης, σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο ευεξίας στις Αχαρνές!

Αφέσου σε ένα χαλαρωτικό μασάζ που αναλαμβάνουν οι έμπειροι και πιστοποιημένοι μασέρ του Body Rest και απαλλάξου από την κούραση και το στρες, αναζωογονώντας το σώμα και το πνεύμα σου!

Έλα σε έναν σύγχρονο χώρο, με τήρηση όλων των απαραίτητων κανόνων υγιεινής και αισθητικής, με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Όλη η ομάδα του Body Rest βασίζεται σε ανθρώπους που είναι απόφοιτοι φυσικοθεραπείας και με πολυετή εμπειρία στον χώρο, ώστε να παρέχουν υπηρεσίες με απόλυτη διακριτικότητα, ασφάλεια και συνέπεια.

Ο ιδιοκτήτης του Body Rest, Δημήτρης Κατσούδας, είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής φυσικοθεραπείας με γνώσεις ρεφλεξολογίας και εμπειρία στον χώρο των εναλλακτικών θεραπευτικών υπηρεσιών. Προσφέρει προγράμματα ενδυνάμωσης και εκγύμνασης, θεραπευτικό-χαλαρωτικό-αθλητικό μασάζ, ρεφλεξολογία, λεμφικό για χαλάρωση και ανακούφιση από στρες εντάσεις και πόνους. Η πολυετής εμπειρία, η ειδίκευση του καθώς και ο φιλικός του χαρακτήρας σας εγγυάται σωματική και ψυχική χαλάρωση.

Body Rest Massage! Άσε το σώμα σου να ξεκουραστεί!

Αριστοτέλους 228α, Αχαρνές
https://bodyrestmassage.gr/
216 808 17 45

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!